PDA

View Full Version : آیا لینک کردن خودکار کلمات با افزونه کار درستیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟(!!!)

md3848
شنبه 08 شهریور 1393, 08:31 صبح
سلام خدمت دوستان
یه سوال کوچولو...:لبخند:
آیا لینک کردن خودکار کلمات با افزونه کار درستیه؟؟؟؟

vimax23
شنبه 08 شهریور 1393, 08:34 صبح
مشخصه که یه پلاگین ساده هوش مصنوعی نداره بیاد برات تفکیک کنه!
بلکه یه سری عبارات رو طبق یه فرمول تصادفی یا الفبا چیدمان میکنه و لیمیت شده خروجی میده
ولی از هیچی بهتره و به نظرم بهتره تعدادش رو کم در نظر بگیری چون همونطور که گفتم فاقد هوش هست برای همین چرندیات همراهش میره تو دیتابیس

md3848
شنبه 08 شهریور 1393, 10:33 صبح
1) مثلا این افزونه یه کلمه رو اگه در هر مطلبی پیدا کرد به یه مطلب لینک کنه بهتره یا یه دسته بندی(category)؟؟؟؟

2) در هر مطلب چند تا کلمه لینک بشن بهتره؟؟؟؟

3) مثلا کلمه "کتاب" رو بگم لینک کنه یا "دانلود رایگان کتاب">>>>> کلمه "کتاب" رقابت سرش خیلی زیاده ولی "دانلود رایگان کتاب" باز بهتره....(نظرت چیه حالا)

vimax23
شنبه 08 شهریور 1393, 14:45 عصر
1) مثلا این افزونه یه کلمه رو اگه در هر مطلبی پیدا کرد به یه مطلب لینک کنه بهتره یا یه دسته بندی(category)؟؟؟؟ 2) در هر مطلب چند تا کلمه لینک بشن بهتره؟؟؟؟ 3) مثلا کلمه "کتاب" رو بگم لینک کنه یا "دانلود رایگان کتاب">>>>> کلمه "کتاب" رقابت سرش خیلی زیاده ولی "دانلود رایگان کتاب" باز بهتره....(نظرت چیه حالا) 1- مشخصه کییورد از توی مطالب بهتر از کتگوری که همیشه ثابته 2- هر چه تعداد تگ هایی که شما میزارین کمتر باشن و اینکه واقعا معنی دار باشه به مطلبی درست کاربر رو هدایت کنه بیشترین تاثیر رو میزاره 3- وقتی شما مینویسی کتاب سرچ بیشتری رو شامل میشه تا دانلود کتاب رایگان که در واقع یه جمله هست ولی اولی عبارت هست ، بهترین روش تشخیص رو خود گوگل چند ساله گذاشته >> گوگل ترند ، تک عبارتی های غیرتکراری و هدفمند بسیار بهتر از چند عبارتی ها هستن ، میزان تکرار به مطالب هم تاثیر داره /*حتما از گوگل ترند استفاده کن */ تو خود مطلب هم سعی کن لینک بدی معیارهای سنجش محبوبیت یه سایت نزد گوگل بسیار زیاد و پیچیده هست شما فقط بعضیشو که از طریق ویدئو کنفرانس های خود گوگل یا بلاگش همیشه منتشر میکنه متوجه میشی از من هم میشنوی اونقدر روی تگ زوم نکن ، چون این شاخص خیلی خیلی با ارزشی نیست به روز بودن سایت ، نوع مطلب ، چگالی کلمات کلی وب سایتت ، لینک خوردن و دست به دست شدن مطالبت بین یوزرها تو سوشیال نتورک ها و سوشیال لینک ها بسیار بیشتر تاثیر دارن

md3848
شنبه 08 شهریور 1393, 18:27 عصر
1)
گوگل ترند چی هستش؟؟؟؟؟؟؟:لبخند:
2) مثلا تو هر مطلب چند تا کلمه لینک بشن بهتره؟؟؟؟:متفکر:
3) حالا برا سئو چند تا کار بگو انجام بدم....من سایت هایی رو میبینم که تعداد مطالب سایتشون کم و بدرد نخور هستش ولی بازدید سایتشون از من خیلی بیشتره:گریه:>>>>...

vimax23
یک شنبه 09 شهریور 1393, 08:53 صبح
1)
گوگل ترند چی هستش؟؟؟؟؟؟؟
:لبخند:
2) مثلا تو هر مطلب چند تا کلمه لینک بشن بهتره؟؟؟؟:متفکر:
3) حالا برا سئو چند تا کار بگو انجام بدم....من سایت هایی رو میبینم که تعداد مطالب سایتشون کم و بدرد نخور هستش ولی بازدید سایتشون از من خیلی بیشتره:گریه:>>>>...

گوگل ترند یکی از سرویس های گوگله که واسه همین کیووردها خیلی کاربرد داره سئوکارها به کمک همین کلی استفاده میبرن {گوگل کن!}
2- کلمه منظورت هست یا عبارت یا جمله؟!
3- چنین چیزی امکان نداره ، امار گوگل باشه برعکسه الکسا که خرکی میشه بالا برد گوگل رو نمیشه به راحتی دورش زد ، مطالعه خودتو تو این زمینه بیشتر کن همین

md3848
یک شنبه 09 شهریور 1393, 09:34 صبح
2- کلمه منظورت هست یا عبارت یا جمله؟!

هر دوش>>>ولی بشتر کلمه منظورمه....

مطالعه خودتو تو این زمینه بیشتر کن همین
کتابی لینکی فیلمی و.... داری بدی بهمون:لبخند: تا بخونیم...

vimax23
یک شنبه 09 شهریور 1393, 11:45 صبح
هر دوش>>>ولی بشتر کلمه منظورمه....

کتابی لینکی فیلمی و.... داری بدی بهمون:لبخند: تا بخونیم...

گوگل منبع عظیم برای یادگیری هر چیزی هست!
زبان انگلیسیت رو خوب کن
هر چی تو سایت های فارسی میبینی ترجمه هست
دیگه بقیشو خودت میدونی چی کار کنی