View Full Version : انتقال دامنه
zahra-j
شنبه 08 شهریور 1393, 12:39 عصر
سلام و خسته نباشید
من یک دامنه و هاست خریدم و سایتم راه انداختم حالا می خواهم هاست را تغییر بدهم چطوری میشه این کار کرد؟
من اگه به سایت دیگه برای خرید هاست جدید برم و آنجا انتقال دامنه بزنم همون دامنه به هاست جدید منتقل میشه؟
omidparkour
شنبه 08 شهریور 1393, 12:53 عصر
سلام
شما هاست جدید رو خریداری کنید بعدش به شما DNS های هاست رو ایمیل میکنن بعد شما برید توی شناسه NIC خودتون و از اونجا DNS دامنه مورد نظرتون رو عوض کنید
viiictor
شنبه 08 شهریور 1393, 13:01 عصر
اگر دامنه تون دات آی آر هست باید پس از خرید هاست جدید دی ان اس ها رو از پشتیبانی دریافت کنید و در پنل NIC.IR خودتون از قسمت ویرایش رابط های کارگزار دامنه دی ان اس های هاست جدید رو جایگزین دی ان اس های سابق کنید.
اون قسمت انتقال دامنه که در زمان خرید هاست مشاهده میکنید منظور تغییر رابط مالی و فنی دامنه از نماینده فعلی به هاستینگ جدید هست که الزامی نداره این کار رو انجام بدید
اگر هم دامین تون بین المللی هست وارد پنل دامین شوید و از قسمت مربوطه دی ان اس ها رو وارد کنید.
بعد از ست کردن دی ان اس های جدید مقداری زمان خواهد برد تا کاملا ست انجام بشه. (برای دامین های دات آی آر تا 24 ساعت هم طول میکشه)
vimax23
شنبه 08 شهریور 1393, 14:33 عصر
سلام و خسته نباشید من یک دامنه و هاست خریدم و سایتم راه انداختم حالا می خواهم هاست را تغییر بدهم چطوری میشه این کار کرد؟ من اگه به سایت دیگه برای خرید هاست جدید برم و آنجا انتقال دامنه بزنم همون دامنه به هاست جدید منتقل میشه؟ البته چیزی که دوستان راهنمایی کردن اگر دومینت وطنی باشه این مدلی میشه ، دومین های گلوبال بسته به رجیستری که دارن گوددی یا نیم دات کام باید وارد پنل مدیریت اون دامنه بشی قسمت ویرایش ns ها بسته به تعداد نیم سرورهایی که داری اونجا اضافه کنی قبلا 72 ساعت زمان تلف میشد اما جدیدا من دیدم یکی دوساعته دامنه چنج میشه برای اینکه ببینی منتقل شده یا نه هویز بگیر
zahra-j
شنبه 08 شهریور 1393, 14:56 عصر
دامنه .com است
وقتی هاست جدید خریدم به تنظیمات دامنه بروم و نیم سرورهای قبلی را پاک کنم و نیم سرورهای جدید جایگزین کنم؟
سرعت بارگذاری سایت با این دامنه و هاست پایین است محتویات همین سایت بر روی دامنه و هاست دیگه با اینکه فضا و پهنای باند اون کمتره خیلی سرعت بهتره.
حالا می خوام هاست را تغییر دهم به نظرشما درست میشه؟
با اینکه بهشون گفتم نتونستن درست کنند.
omidparkour
شنبه 08 شهریور 1393, 15:16 عصر
میتونید به خود شرکتی که ازش هاست رو گرفتین بگین که درست کنن
vimax23
یک شنبه 09 شهریور 1393, 08:50 صبح
دامنه .com است
وقتی هاست جدید خریدم به تنظیمات دامنه بروم و نیم سرورهای قبلی را پاک کنم و نیم سرورهای جدید جایگزین کنم؟
سرعت بارگذاری سایت با این دامنه و هاست پایین است محتویات همین سایت بر روی دامنه و هاست دیگه با اینکه فضا و پهنای باند اون کمتره خیلی سرعت بهتره.
حالا می خوام هاست را تغییر دهم به نظرشما درست میشه؟
با اینکه بهشون گفتم نتونستن درست کنند.
آره بروید {کتابی :لبخند:}
ببین کجا دومینت ثبت شده اگر پنلشو داری ان اس هاتو از توش عوض کن
سرعت وب سایت به اسکریپت - دیزاین - پورت رم سی پی یو آی پی تیبل سرور فایروال سرور - اینترنت یوزر! بستگی داره نه دومین
هاستت رو میخوایی عوض کنی همونی که تو بند دوم گفتم برو تو پنلت عوض کن ان اس هاتو
zahra-j
دوشنبه 10 شهریور 1393, 00:35 صبح
دامنه های .info و .com دارم خواستم هاستاشون را با هم جابه جا کنم و NameServer هاشون را جابه جا کردم بعداز 25ساعت تغییر نکرده مشکل چیه درست میشه؟
vimax23
دوشنبه 10 شهریور 1393, 09:07 صبح
دامنه های .info و .com دارم خواستم هاستاشون را با هم جابه جا کنم و NameServer هاشون را جابه جا کردم بعداز 25ساعت تغییر نکرده مشکل چیه درست میشه؟
باید ان هاتون رو چک کنین
از آی پی سرور هم پینگ بگیرین اصلا چنین سروری وجود داره یا نداره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.