View Full Version : گفتگو: طراحی نرم افزار GIS
Rasool-GH
شنبه 08 شهریور 1393, 12:44 عصر
سلام خدمت همه دوستان عزیز
میخوام نرم افزاری طراحی کنم که قابلیتهای گرافیکی هم داشته باشه به این صورت که در صفحه تعدادی نقطه وجود داشته باشه و با تیک زدن یک چک باکس به طور مثال خطی بین نقطه 1 و 2 رسم بشه . .
به نظر اساتید این کار رو با اکسس انجام بدم یا محیط دیگه ای رو پیشنهاد میکنین .
ضمناعملکرد وسیعی رو ازش انتظار دارم . به طور مسال چندین کاربر همزمان و بر روی شبکه باید با این نرم افزار کار کنن .
ممنون از همه دوستانی که نظر میدن
شاگرد آرام
یک شنبه 09 شهریور 1393, 23:25 عصر
سلام
برای اینکار باید از اکتیو ایکس ها استفاده کنی . من مشابه این کار رو با اکتیو ایکس mapWindow تو اکسس انجام دادم . اگه تعداد کاربران از 20 تا تجاورز نمی کنه و سطوح دسترسی برات مهم نیست اکسس گزینه خوبیه ولی اگه کار جی آی اس بزرگتریه برو سراغ محیط های توسعه بهتر مثل دات نت و برای جی آی اس هم از آرک جی آی اس استفاده کن یا از مپ پوینت ماکروسافت
موفق باشی
Rasool-GH
سه شنبه 11 شهریور 1393, 21:38 عصر
سلام
بدون استفاده از ملحقات مثل DLL یا OCX چکار میشه کرد
من نیاز یه یک برنامه بومی ساده دارم . با arc gis اشنا هستم
Rasool-GH
سه شنبه 11 شهریور 1393, 21:40 عصر
نظرم روی دات نت بود ولی به دلیل اشنایی با اکسس گفتم اول اینجا کار رو شروع کنم بعد اگه به یک چارچوب مناسب رسیدم کار رو توسعه بدم
barnamenevisforme
سه شنبه 29 مهر 1393, 21:24 عصر
سلام
طراحی نرم افزار gis به نظر کار ساده ای نمیاد.
شما اگر قصد طراحی و تولید یک نرم افزار gis ی دارید پیشنهاد می کنم از نرم افزار هایی که در این زمینه به صورت open source ارائه شدن استفاده کنید.
Rasool-GH
یک شنبه 04 آبان 1393, 21:03 عصر
سلام خدمت همه دوستان
من با نرم افزار های زیادی در این زمینه کار کردم . ولی به دلیل نیاز به شخصی سازی محیط و تنظیمات نرم افزار میخوام این نمونه رو تهیه کنم . مطابق نمونه در صورتی که Main1 فعال بشه خط متصل به اون رنگش عوض میشه . بعد با شرط این که خط اول فعال باشه با فعال کردن F1 خط بعدی فعال میشه . ولی میبینید که با افزایش نقاط تعداد شرطها هم به طور فزاینده ای زیاد میشه .
حالا دوستان چه راه حلی برای ساماندهی این موضوع به نظرشون میرسه. روشی پیشنهاد کنید که بشه با یک چارچوب ثابت و سازماندهی کلی تعداد زیادی خط و نقطه رو مدیریت کرد .
RESMAILY
دوشنبه 05 آبان 1393, 18:55 عصر
به نام خدا
با سلام. این چیزی که می فرمایید یک چیز نامحدود نیست که. لذا یک سقفی را معین بفرمایید ببینیم می شود کاری کرد یانه. مثلا 500 خط 500نقطه و غیره.
در اینصورت یک راه حل هایی وجود دارد.
البته من نمونه شما راندیدم. به دلیل نداشتن 2007 و غیره!
Rasool-GH
سه شنبه 06 آبان 1393, 23:36 عصر
سلام نمونه 2003 میزارم .
حدود 2000 نقطه و تقریبا 4000 خط هست . ولی با توجه به ماهیت برنامه این حداقل نقاط و خطوطه .
در واقع یک لیست از مختصات نقاط وجود داره که برنامه باید خطوط بین این نقاط رو رسم کنه ولی فعلا در گام اول مهمترین چیز برای من اینه که این موضوع وابستگی اشیاء به همدیگه رو بتونم ساماندهی کنم
شاگرد آرام
چهارشنبه 07 آبان 1393, 19:24 عصر
دوست عزیز من باز هم استفاده از اکتیو ایکس رو پیشنهاد میکنم من تجربه ساخت برنامه جی آی اس از پایه رو داشتم اگه بخوای تمامی مفهوم ها رو خودت پیاده سازی کنی بشدت وقت گیر ، هزینه بر و پر از اشتباهات احتمالیه برای همین پیشنهاد من استفاده از ابزار های آماده است
موفق باشید
Rasool-GH
پنج شنبه 08 آبان 1393, 14:31 عصر
اگر لطف کنید و یک نمونه با همون اکتیو ایکس برام بزارین خیلی ممنون میشم .
ممنون از لطف و ارائه نظرتون
RESMAILY
جمعه 09 آبان 1393, 09:29 صبح
به نام خدا
با سلام. به نمونه زیر نگاهی بیندازید. ایده اصلی اینه که به تعداد لازم آبجکت در صفحه بگذارید و سپس با کد نویسی به آنها سروشکل بدهید. این ایده مال اینه که وقتی شما برنامه را کامپایل کنید. آکسس این امکان رو نداره که ابجکت اضافه کنه. سرعت عمل و پایداری این روش از بکار گیری آکتیواکس بهتره. ولی خب باید خودتان اجزای آن را طراحی کنید.
این برنامه مال خانم کریس اوبراین اسرالیایی می باشد.
Rasool-GH
جمعه 09 آبان 1393, 19:33 عصر
ممنون از زحمتی که کشیدین . ایده های خوبی در برنامه وجود داره . ولی کد نویسیها خیلی بیش از حد توانایی من هست .
باز هم ممنون
javad1393
دوشنبه 01 دی 1393, 07:49 صبح
سلام .من نیاز دارم که یک ماژول از جی اس اس بسازم تا بتوانم در یک محیط نرم افزاری دیگر از قابلیت های جی ای اس استفاده کنم . راستش خودم برنامه نویسی رو تازه شروع کردم و این پروژه هم باید در چند روز دیگه تحویل بدم لطفا کمک بفرماید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.