ورود

View Full Version : آپلود چند عکس قبل از ذخیره مدل اولیه

hooman.pro
شنبه 08 شهریور 1393, 13:52 عصر
سلام دوستان باید فرم ثبت سوالی داشته باشم که در انتهای آن بشود یک یا چند عکس و فایل attach کرد و سپس آن را ذخیره کنم
یک جدول در دیتابیسم برای سوالات دارم یک جدول هم برای عکس های سوالات
حالا مشکل اینجاست که باید عکس ها همراه فرم سابمیت شوند و در جدول مربوطه عکس ها با سوال رابطه برقرار کنند.
البته عکس ها باید به صورت ایجکسی آپلود شوند و نوار پیشرفت و ... داشته باشند. از هر عکس هم چند سایز مختلف باید ذخیره شوند.
بهتر بگم مانند عکس اتچ کردن به ایمیل در یاهو عمل کند

اگر اکستنشنی سراغ دارید یا اکستنشن هایی که با هم ترکیب کنم و جواب بدهد معرفی کنید و نحوه استفاده را توضیح دهید من خیلی از اکستنشن هایی سایت yii رو دانلود کردم هر کدام یک مشکلی داشتم که کامل پاسخگو نیازم نبود.

و لطف بفرمایید توضیح دهید که چگونه کلا چنین کاری باید انجام شود

MMSHFE
شنبه 08 شهریور 1393, 22:49 عصر
برای آپلود AJAX بهتره خودتون Uploadify رو تغییر بدین و بصورت اکستنشن یا کامپوننت در بیارین و برای ارتباط هم که کار خاصی نداره و کافیه یک فیلد question_id توی جدول images بگذارین که ازطریق اون ارتباط با جدول سؤالات برقرار بشه. این فیلد رو Nullable کنید تا بتونید عکس رو قبل از ذخیره کردن سؤال توی دیتابیس قرار بدین و هر رکوردی که توی این جدول ثبت شد، ID اون رو توی سشن بگذارین (بصورت آرایه ای از IDها) و بعد از ذخیره سؤال مربوطه، IDها رو خونده و رکورد مربوطه رو آپدیت کنید و فیلد question_id رو با ID سؤال مقداردهی کنید. برای تغییر اندازه و... هم که با GD میتونید به راحتی انجام بدین و کافیه توی دیتابیس اسم فایل اصلی رو بگذارین و بعد سایزهای مختلف رو با پسوندهایی مثل lg_ و sm_ و... ذخیره کنید.

hooman.pro
یک شنبه 09 شهریور 1393, 21:50 عصر
کلی روش فکر کردم و به نتایجی رسیدم البته قبل از اینکه جواب شما رو بخونم
بهتر نیست که به جای پسوند های مختلف برای سایز عکس های متفاوت با همان نام در پوشه های مختلف که نام پوشه ها : small و large و .. باشه ذخیره کنم؟
به جای استفاده از سشن: یکسری اینپوت hidden اضافه میکنم که نامشان هم به صورت آرایه باشد و ولیو نام عکس مربوطه(یعنی در دیتابیس هنوز رکوردی ایجاد نکردم). و وقتی کاربر روی ضربدر کنار هر عکس کلیک کرد آن اینپوت هم درون دیوی همراه عکس هست که با جیکویری ریمو میکنم بهتر نیست؟ چون اگر ابتدا عکس ها رو در دیتابیس ذخیره کنیم اگر کاربر پشیمان شد و پنجره را بست چی؟؟ آن وقت باید هر چند وقت یک بار عکس هایی که آی دی سوالشان خالی است را پاک کنیم احتمالا