ورود

View Full Version : سوال: گرفتن اطلاعات سخت افزاری

AliRezaBeytari
شنبه 08 شهریور 1393, 20:28 عصر
سلام دوستان.
من از Microsoft Visual Studio 2012 برای برنامه نویسی ++C استفاده میکنم. نمیخوام از MFC استفاده کنم.
میخوام بدونم چطور میشه در ++Visual C شماره سریال هارد ، شماره سریال مادربورد و CPU رو به دست آورد ؟؟؟!!!
دوستان دقت کنید که میخوام خیلی سریع اینکار انجام داده بشه و با کمترین هنگی باشه.
اگر راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم.

کامبیز اسدزاده
شنبه 08 شهریور 1393, 23:00 عصر
سلام دوستان.
من از Microsoft Visual Studio 2012 برای برنامه نویسی ++C استفاده میکنم. نمیخوام از MFC استفاده کنم.
میخوام بدونم چطور میشه در ++Visual C شماره سریال هارد ، شماره سریال مادربورد و CPU رو به دست آورد ؟؟؟!!!
دوستان دقت کنید که میخوام خیلی سریع اینکار انجام داده بشه و با کمترین هنگی باشه.
اگر راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم.

سلام ؛

پیشنهاد من GitHub هستش در اینجا جستجو کنید نمونه سورس یا مثالی میتونید پیدا کنید چون معمولا اینجور مسائل رو در صورت نیاز مطرح میکنند برای همین مراجعه به نمونه سورس ها و کد های ارائه شده بهترین راه حله.

معمولا دو روش وجود داره یکی استفاده از API سیستم عامل هستش و دیگری کلاس نویسی که در CodeProject و GitHube میشه یافت.

بهروز عباسی
شنبه 08 شهریور 1393, 23:07 عصر
از WMI استفاده کن البته توی سی میتونی از Inline assembly هم استفاده کنی (مثلا CPU)

AliRezaBeytari
یک شنبه 09 شهریور 1393, 11:33 صبح
از دوستان خیلی ممنونم. من قبلا جستوجو کردم و کدهایی رو پیدا کردم ؛ اما به دلیل اینکه تو ++C خیلی مبتدی هستم ، اصلا نتونستم ازشون استفاده کنم.
اگر میشه یه سورس کد آماده قرار بدید و دربارش توضیح بدید. درحقیقت من میخوام این رو در ++C پیداسازی کنم تا در #C ازش استفاده کنم.
خیلی ممنونم.

بهروز عباسی
یک شنبه 09 شهریور 1393, 12:29 عصر
درحقیقت من میخوام این رو در ++C پیداسازی کنم تا در #C ازش استفاده کنم.
:|

خب چه کاریه ! توی سی شارپ هم میتونی از WMI استفاده کنی !

شما توی سی همچین هم دستتون باز نیست که بتونید این اطلاعات رو به آسونی به دست بیارین فقط یکی دو مورد رو میشه گرفت بقیشو بازم باید با WMI به دست بیارین.

روز خوش./

AliRezaBeytari
یک شنبه 09 شهریور 1393, 12:42 عصر
:|

خب چه کاریه ! توی سی شارپ هم میتونی از WMI استفاده کنی !

شما توی سی همچین هم دستتون باز نیست که بتونید این اطلاعات رو به آسونی به دست بیارین فقط یکی دو مورد رو میشه گرفت بقیشو بازم باید با WMI به دست بیارین.

روز خوش./

بله ، میدونم میشه ؛ اما چون سرعت ++C خیلی بهتره ، میخوام از ++C استفاده کنم.
وقتی که تو #C میخوام اطلاعات سخت افزاری رو بگیرم ، برنامه یه چند ثانیه ای هنگ میکنه !

omid_kma
یک شنبه 09 شهریور 1393, 16:00 عصر
ویرایش .........

pe32_64
شنبه 22 شهریور 1393, 12:44 عصر
بهترین راه
WMI هستش.
یکی از دلایل وجود WMI همین هستش .
برا net , native. هم مثالهای زیادی در نت هستش.
موفق باشید