View Full Version : خبر: اتفاق عجیب در مورد Digia
raminlich
یک شنبه 09 شهریور 1393, 00:59 صبح
سلام به همگی
یکی اومده توی فروم qt این همه مطلب نوشته ب نظر میاد چیز خوبی ننوشته گفتم بزارم ببینم آیا اینا شایعست؟ چی می گه این ؟:متعجب:
آیا تا حالا از این اتفاق ها افتاده؟
آیا رقیب سر سختی داره این Qt اومدن خراب کاری؟ خلاصه اگه چیزی می دونین یا چیزی از این زیر فهمیدین بگین من چیز زیادی ازش نفهمیدم فقط می دونم چیز زیاد خوشایندی نیست
:افسرده:
اینو حتما یه نگاهی بندازین آخراش یه لینکی داده اسم president توش بود :متعجب:
122880
MRmoon
یک شنبه 09 شهریور 1393, 05:25 صبح
درود.
دوست عزیز لینک اون مطلب بزارین نه فایل rar :D
محمد.
raminlich
یک شنبه 09 شهریور 1393, 10:02 صبح
داداش گلم تو هم خوش خیالی. ها این اتفاق دیشب تو فروم. Qt افتاد بنظرت اگه لینک بزارم بعد اینکو پاک کنن نمیگی چرا مسخره کردین ما رو الان هم از یارو خبری نیست چنان حذفش کردن که انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده این فایل رار رو باز کن پیج سیو شده یشبه
کامبیز اسدزاده
یک شنبه 09 شهریور 1393, 10:19 صبح
سلام به همگی
یکی اومده توی فروم qt این همه مطلب نوشته ب نظر میاد چیز خوبی ننوشته گفتم بزارم ببینم آیا اینا شایعست؟ چی می گه این ؟:متعجب:
آیا تا حالا از این اتفاق ها افتاده؟
آیا رقیب سر سختی داره این Qt اومدن خراب کاری؟ خلاصه اگه چیزی می دونین یا چیزی از این زیر فهمیدین بگین من چیز زیادی ازش نفهمیدم فقط می دونم چیز زیاد خوشایندی نیست
:افسرده:
اینو حتما یه نگاهی بندازین آخراش یه لینکی داده اسم president توش بود :متعجب:
122880
جالب بود...از همون عنوانش شروع کرده میگه Digia و مدیرانش یک مشت دزد و شارلاتان هستند و این شرکت داره بر ضد اکوسیستم و بشر فعالیت میکنه !
این شخصی هم که پست زده رقیب نیست ظاهرا یکی از کارمندانی در Nokia بوده که قبلا در توسعه Qt کار میکرده و داره اینطور وانمود میکنه که Nokia به خاطر این کلاه برداری ها کیوت رو واگذار کرده تا بد نام نشه بنابراین همون کلاهبرداران و فعالان ضد بشر دارن الان به نام Digia که حرف از بشریت میزنن فعالیت میکنند.
خلاصه اینها حرف های یک مخالف یا شاید یک کارمند سابق Digia یا همون Nokia بوده , ولی نمیشه به صورت واضح نظر داد چون هرکسی میتونه چنین مطالبی رو بنویسه ..
البته من یه فکری به ذهنم رسید از این مطالب که شاید این مربوط هستش به نسخه پولی که در یک مسیر غیرعادلانه داره استفاده میشه از توسعه دهندگانش بگیر برو تا هزینه ای که ازش دریافت میکنند.
به هر حال جالب بود شرکت های بزرگ معمولا کلاهبرداری های بزرگی هم میتونن انجام بدن حالا چه قضیه ای پشت این حرف ها هستش مشخص نیست.
درود.
دوست عزیز لینک اون مطلب بزارین نه فایل rar :D
محمد.
کارش درسته چون چنین لینک هایی سریع حذف میشوند.
omid_kma
یک شنبه 09 شهریور 1393, 16:25 عصر
فعالیت ضد بشر , کلاه برداری :قهقهه:
خب طبیعیه این همه زحمت کشیدن Qt رو به این جا رسوندن درآمد هم ازش داشته باشن
samanbank
یک شنبه 09 شهریور 1393, 19:28 عصر
فعالیت ضد بشر , کلاه برداری :قهقهه:
خب طبیعیه این همه زحمت کشیدن Qt رو به این جا رسوندن درآمد هم ازش داشته باشن
فکر میکنی دیجیا برای کیه ؟! افرین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.