View Full Version : پیغام خطا هنگام اجرای sql
sanaz.ebrazeh
یک شنبه 09 شهریور 1393, 12:01 عصر
سلام
من اسکیول سرور 2012 نصب کردم و به درستی کار میکرد تا اینکه امروز موقع اجرای اون با پیغام زیر مواجه میشم کسی میدونه باید چیکارکنم
122901
محمد قانعی
دوشنبه 10 شهریور 1393, 11:55 صبح
به منم همین پیغام رو میده.من sql2008 رو نصب دارم .احتمالا نمیتونه به سرور متصل بشه!
من قبلا با سرور « (local) » یا « . »وصل میشدم ولی وقتی که sql2000 رو نصب کردم فقط با سرور وصل میشه و دیگه دسترسی به database خودم ندارم.حتی وقتی sql2000 رو پاک کردم بازم همین پیغام رو میده!
کسی میدونه چرا؟:متفکر:
محمد قانعی
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 22:16 عصر
سلام.
این یک خطای بسیار رایج است و عدم توانایی برقراری ارتباط را نشان میدهد که میتواند شامل محدوده وسیعی از مشکلات شود مانند مشکلات شبکه و IP دهی و firewall سرور و firewall کلاینت و عدم نصب یا run بودن sqlserver در رایانه سرور و... و...
برای همین هر جایی، یه جواب بهت میدن!باید ببینی که مشکلت کجاست!من که هنوز نتونستم مشکلم رو پیدا کنم و هنوز همون پیغام رو میده!:عصبانی++:
narges_j
جمعه 21 شهریور 1393, 12:48 عصر
سلام برای رفع این مشکل شما می توانید از مراحل زیر استفاده کنید...من خودم با این مراحل مشکلم حل شد
ابتدا باید یکبار update انجام بدهید..cd نرم افزار را باز کنید و فایل اجرایی مربوط به sql را اجرا کنید...
بعد از update شما باید در commad prompt دستور زیر را اجرا کنید.برای اجرا command prompt روی آن راست کلیک و run as adminstrator را بزنید...
mofcomp.exe "C:\Program Files(x86)\Microsoft SQL Server\100\Shared\sqlmgmproviderxpsp2up.mof"
امیدوارم مشکل شما با این مراحل حل شود
محمد قانعی
چهارشنبه 26 شهریور 1393, 23:17 عصر
سلام.من نتونستم update کنم برای همون در یک حرکت غیر اصولی کلاً برنامه sql دوباره نصب کردم و مشکلم حل شد!:لبخند:
karbala
دوشنبه 14 مهر 1393, 06:17 صبح
من فکر میکنم که باید مشکلی پیش اومده باشه در غیر اینصورت نباید همچین مشکلی پیش بیاد اگه پیش نیومده باشه وصل میشه :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.