ورود

View Full Version : گفتگو: کاربران چه می پسندد؟

دانیال دزفولی
یک شنبه 09 شهریور 1393, 14:55 عصر
سلام
به تازگی نظر سنجی در شبکه های اجتماعی منتشر کردم مبنی بر اینکه در یک وبسایت چه چیزی توجه شما رو جلب میکن

و چه نوع وبسایتی با چه رنگ هایی دوست دارید

99% جواب ها : من به هیچ چیزی جر متن سایت توجه نمیکنم :|
1% باقی من به تبلیغات توی سایت توجه میکنم :|

این همه ما خودمون رو میکشیم بعد ..... هی ...

omidparkour
یک شنبه 09 شهریور 1393, 16:07 عصر
سلام
دانیال جدی میگی؟؟؟
میشه لینک بدی؟؟

دانیال دزفولی
یک شنبه 09 شهریور 1393, 16:14 عصر
سلام
دانیال جدی میگی؟؟؟
میشه لینک بدی؟؟
با موبایل ...

2undercover
یک شنبه 09 شهریور 1393, 16:53 عصر
سلام
به تازگی نظر سنجی در شبکه های اجتماعی منتشر کردم مبنی بر اینکه در یک وبسایت چه چیزی توجه شما رو جلب میکن

و چه نوع وبسایتی با چه رنگ هایی دوست دارید

99% جواب ها : من به هیچ چیزی جر متن سایت توجه نمیکنم :|
1% باقی من به تبلیغات توی سایت توجه میکنم :|

این همه ما خودمون رو میکشیم بعد ..... هی ...

من هم برام محتوا خیلی مهم تر از ظاهر هست و این کاملا طبیعیه ولی چیزی که کمک می کنه اون محتوا بهتر در نظر کاربر جلوه داشته باشه. یا این که نسبت به سایر سایت ها و برنامه هایی که محتوایی شبیه به شما دارند، برنامه یا سایت شما متمایز میشه.

فرضا شما یک وسیله مثل یک تلفن همراه رو در نظر بگیر معمولا توی یک محدوده قیمت سخت افزار مشابه ای دارند ولی یکی از مواردی که باعث میشه کاربر ها به سمت یک کدوم جذب بشوند ظاهر زیباتر اون هست.
یا یک لباس خوب همه ی لباس ها برای پوشاندن بدن و گرم نگه داشتن ما هستند ولی چیزی که اون هارو از هم متمایز می کنه کیفیت و زیبایی اون هست.

الان برای مثال سایت stackoverflow.com که این همه استفاده میشه، آیا ظاهر زیبایی رو ارائه می کنه (البته ظاهرش بد نیست ولی می تونه خیلی بهتر از این باشه)؟! علتش هم این هست که این قدر محتوای مفید و کاملی ارائه میده که ظاهرش عملا زیاد مهم نیست ولی اگر یک رقیب برای این سایت پیدا بشه که بتونه با Stackoverflow رقابت بکنه، مطمئنا عوامل دیگه مثل رابط کاربری و تجربه کاربری بهتر هم در موفقیت یکی از اون دو نقش خواهد داشت.

2undercover
یک شنبه 09 شهریور 1393, 16:57 عصر
یا فرضا گوگل، اگر تمام استایل هاشو حذف بکنه و فقط یک Input و یک دکمه بدون هیچ استایلی و با استایل پیش فرض مرورگر رو توی صفحه اصلی خودش قرار بده. شما شاید زیاد راضی نباشید ولی با وجود امکانات و محتوای بسیار متنوع و کاربردی گوگل اون رو رها نخواهید کرد.

camry7
یک شنبه 09 شهریور 1393, 19:55 عصر
توی مباحث metro design اگر توجه کرده باشین متوجه میشین که امروزه توجه طراح باید به محتوا و تایپو گرافی باشه و به همین دلیل هست که از اجزای ساده مستطیل و دایره رنگی و مسطح استفاده می شه .