ورود

View Full Version : گفتگو: قدرت برنامه نویسی در ابزار گزارش ساز

Yanehsar
یک شنبه 09 شهریور 1393, 19:18 عصر
سلام دوستان
دوستانی که تجربه برنامه نویسی حرفه ای در ضمینه گزارش نویسی دارن به نظرشون کدوم ابزار گزارش ساز در ضمینه کد نویسی قوی تر هستش و دست برنامه داخلش برای کد نویسی بازه ؟
منظور بنده برنامه نویسی و سبک بودن خوده گزارش نیست منظورم کد نویسی داخل خوده گزارش هستش !

fakhravari
یک شنبه 09 شهریور 1393, 20:20 عصر
http://www.stimulsoft.com

Yanehsar
یک شنبه 09 شهریور 1393, 20:48 عصر
http://www.stimulsoft.com
الان منظور شما این بود که Stimul قدرتمندتر هستش ؟ یا آدرس سایت رو برای آموزش قرار دادی ؟

fakhravari
یک شنبه 09 شهریور 1393, 22:33 عصر
هر 2 مورد.

Yanehsar
دوشنبه 10 شهریور 1393, 19:09 عصر
هر 2 مورد.
با این وجود یه سوال کد نویسی دارم به عنوان مثال ف کنیم داخل جدولی یه فیلد داریم به اسم مبلغ و یه فیلد داریم به اسم گروه و یه سری فیلد دیگه
می خواهیم اگر گروه ما عدد 1 باشه مبلغ در یه مکان و در اگر عدد 2 باشه در یک مکان قرار بگیره(بستانکار بدهکار)
تفریبا عکس ضمینه چطوری باید کد نویسی کرد ؟
122979
اگر گروه یک باشه مبلغ پرداختی اگر گروه دو باشه مبلغ دربافتی(گروه یک و گروه 2 نسبت به هر رکورد از بانک لود میشه و جایی نمایش داده نمیشه )

fakhravari
دوشنبه 10 شهریور 1393, 19:46 عصر
من با فرض اینکه مبلغ دریافتی نباید بیشتر از پرداختی باشد میتوان بستانکار یا بدهکار تایین کرد.
یه همچین کدی
{IIF(RatingPost.UserName == "fakhravary",RatingPost.Rating + RatingPost.ID,"no")}

جمع : {IIF(Sum(DataB_Topics,B_Topics.TopicID)>30,Sum(DataB_Topics,B_Topics.TopicID),"مقدار کافي نيست")}

{(B_Forums.ForumName == "VB" ? "(1)":B_Forums.ForumName)}

Yanehsar
دوشنبه 10 شهریور 1393, 20:44 عصر
متوجه نشدم من یا سی شارپ می نویسم شما محبت کنید با Stimul برام توضیح بدید

if (GroupAccounting == "1")
{
txtprice.text = price;
txtprice2.text = null;
}
else
{
txtprice2.text = price;
txtprice.text = null;
}

تقریبا یه همچین کدی !!!! میشه اینو توضیح بدید !؟منظور از Null خالی بودن جاش هستش مهم نیست که مبلغی داشته باشه هیچ شرط خاصی هم نداره(بستانکار ، بدهکار) در هر رکورد ما یه مبلغ داریم یا دریافتی یا پرداختی

fakhravari
دوشنبه 10 شهریور 1393, 20:59 عصر
عزیز کدای بالا در استیمولت به کار میرن.
فیلم های آموزشی سایت ببنید.
اشنایی با varibale