View Full Version : مبانی شبکه
13841384
پنج شنبه 04 خرداد 1385, 12:31 عصر
سلام
من یک شبکه دارم.که سرور ویندوز 2003 است و کلاینت ایکس پی.میخواهم که از طریق سرور یکسری یوزر تعریف کنم و اختیارات انها را نیز محدود کنم.در ضمن بتوانم برای انها فایل و همچنین ÷رینتر را که در سرور هستند در کلاینتها به اشتراک بگذارم.
سوال:ایا سرور باید workgroup یا دومین تنظیم شود.
سوال:برای تعریف یوزر به جز اکتیو دایرکتوری چه سرویس دیگری را باید نصب کنم.؟
لطفا به من بگویید که دیگر چه کارهایی می توانم در شبکه انجام دهم؟
با تشکر
mhjb
پنج شنبه 04 خرداد 1385, 15:48 عصر
سوال:برای تعریف یوزر به جز اکتیو دایرکتوری چه سرویس دیگری را باید نصب کنم.؟
احتیاج به چیز دیگری ندارید.
لطفا به من بگویید که دیگر چه کارهایی می توانم در شبکه انجام دهم؟
سوال شما خیلی کلی است و جوابش میشه همه کاری
Identifier
پنج شنبه 04 خرداد 1385, 16:50 عصر
منتظر لطف دوستان هستم....
1- دوست عزیز مطمئنا دوستان در زمانی که بتوانند جوابگوی شما باشند راه حل های خود را ارائه می دهند.
2- هر طراحی ابتدا نیاز به مشخص شدن نیاز ها دارد و نسبت به نیاز طراحی و تغییرات انجام می شود.
موفق و پیروز باشید.
13841384
پنج شنبه 04 خرداد 1385, 21:34 عصر
من اکتیو دایرکتوری را نصب کردم در حین نصب ان من خود سرور را به عنوان dns تعیین کردم
سوال:اگر بخواهم به اینترنت کانکت شوم و ان را بین کلاینتها به اشتراک بگذارم در ان صورت چه سروری را به عنوان dns باید تعیین کنم.ایا dhcp را باید نصب کنم؟
یک یوزر ساختم منتها با این یوزر نمیتوانم از طریق کلاینت وارد شوم ظاهرا کلاینت اصلا دومین را نمیشناسد در حالیکه من برای ان همان دومینی را تعیین کردهام که برای سرور است ایا روی کلاینت تنظیم دیگری باید انجام شود(ای پی و subnet را داده ام و...).لازم به ذکر است که وقتی یک فایل را در سرور به اشتراک میگذارم جواب میدهد.پس یعنی کلاینت و سرور همدیگر را میشناسند.
mhjb
جمعه 05 خرداد 1385, 02:27 صبح
سوال:اگر بخواهم به اینترنت کانکت شوم و ان را بین کلاینتها به اشتراک بگذارم در ان صورت چه سروری را به عنوان dns باید تعیین کنم.ایا dhcp را باید نصب کنم؟
برای این کار باید روی سرور دو تا کارت شبکه داشته باشید و سرویس RRAS را فعال کنید. به عبارت دیگر باید Nat کنید و این کار مستقل از DHCP صورت میگیرد و این دو با هم ارتباطی ندارند. در DNS هم تغییری نباید بدهید منتهی اینکه چجوری اینترنت رو به اشتراک بزارید بارها بحث شده بگر پیدا میکنی.
یک یوزر ساختم منتها با این یوزر نمیتوانم از طریق کلاینت وارد شوم ظاهرا کلاینت اصلا دومین را نمیشناسد در حالیکه من برای ان همان دومینی را تعیین کردهام که برای سرور است ایا روی کلاینت تنظیم دیگری باید انجام شود(ای پی و subnet را داده ام و...)
اگر ارور مربوطه را میگفتی بهتر میشد راهنمایی کرد ولی اگر فرض را بر درستی گفته شما بگذاریم (یعنی کامپیوترها به دومین متصل شده باشند) بایدPreferred DNS Server (جزء تنظیمات TCP/IP است) کلاینتها رو IP سرور قرار دهی.
موفق باشید.
Identifier
جمعه 05 خرداد 1385, 09:18 صبح
اگر بخواهم به اینترنت کانکت شوم و ان را بین کلاینتها به اشتراک بگذارم در ان صورت چه سروری را به عنوان dns باید تعیین کنم.ایا dhcp را باید نصب کنم؟
همانطوری که جناب جعفری بیان کردند یکی از روش هاس استفاده کاربران از اینترنت به اشتراک گذاری است.
و در این صورت می توانید به دوصورت تنظیمات مربوط به کلاینت ها را انجام دهید »
1- به صورت دستی
2- به صورت اتوماتیک
1- زمانی که شما به صورت دستی تنظیمات مربوط به کلاینت ها را انجام می دهید چنانچه کلاینت جدیدی وارد شبکه شود نیاز است که مدیر شبکه تنظیمات IP را به صورت دستی برای کلاینت مربوطه انجام دهد. و در این حالت هیچ نیازی به استفاده از DHCP نیست.
2- اما در مواردی که تعداد کلاینت های زیاد می باشد تنظیم کردن و مدیریت آن برای مدیر شبکه زمان بر و مشکل است. راه کاری که در این موارد ارائه می شود راه اندازی و استفاده از DHCP - Dynamic Host Configuration Protocol است، زمانی که از این سرویس استفاده شود تنظماتی که بایستی برای هر کلاینت انجام شود در آن مشخص می شود. و تنظیمات TCP/IP کلاینت ها به صورت پویا از طریق سرور انجام می شود.
ان صورت چه سروری را به عنوان dns باید تعیین کنم
میتونید 192.9.9.3 , 4.2.2.6 را به عنوان DNS برای کلاینت ها تعریف کنید.
موفق و پبروز باشید.
13841384
جمعه 05 خرداد 1385, 12:06 عصر
اگر ارور مربوطه را میگفتی بهتر میشد راهنمایی کرد
اخه error ی در کار نیست.ببینید من یک یوزر از طریق اکتیو دایرکتوری در سرور ساختم حالا در کلاینت که نام ان station1 است log off کردم و در کادر یوزر نیم یوزر جدید و در کادر پسورد نیز اسم رمز جدید را وارد نمودم در یک combobox دیگر که در زیر کادر پسورد بود از من میخواست که نام سیستم یا (؟) را انتخاب کنم که در گزینه های ان فقط نام station1 بود و اثری از سرور که نام ان server1 است نبود......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
13841384
جمعه 05 خرداد 1385, 12:10 عصر
بایدPreferred DNS Server (جزء تنظیمات TCP/IP است) کلاینتها رو IP سرور قرار دهی.
موفق باشید.
سوال:با توجه به اینکه ما یک شبکه محلی داریم فلسفه تنظیم dns چیست؟مگر نه اینست که dns server دارای یک database است که برای تبدیل دامنه به نام است ایا سرور محلی ما هم چنین databaseی دارد ؟ مثلا میتوان از طریق ie کلاینت دومین را وارئ کرد و به سرور وصل شد؟؟؟؟؟
Identifier
جمعه 05 خرداد 1385, 16:04 عصر
اخه error ی در کار نیست.ببینید من یک یوزر از طریق اکتیو دایرکتوری در سرور ساختم حالا در کلاینت که نام ان station1 است log off کردم و در کادر یوزر نیم یوزر جدید و در کادر پسورد نیز اسم رمز جدید را وارد نمودم در یک combobox دیگر که در زیر کادر پسورد بود از من میخواست که نام سیستم یا (؟) را انتخاب کنم که در گزینه های ان فقط نام station1 بود و اثری از سرور که نام ان server1 است نبود......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلاینت شما به درستی join به دومین نشده است. دوباره روش عملکرد را بررسی کنید.
توجه به اینکه ما یک شبکه محلی داریم فلسفه تنظیم dns چیست؟مگر نه اینست که dns server دارای یک database است که برای تبدیل دامنه به نام است
بله،
ایا سرور محلی ما هم چنین databaseی دارد ؟ مثلا میتوان از طریق ie کلاینت دومین را وارئ کرد و به سرور وصل شد؟؟؟؟؟
در صورتی که برای این امر نیز پیکر بندی شده باشد بله، و در مواردی که درخواست دریافت شده در دیتابیس وجود نداشته باشد آن را به اینترنت ارجاع می دهد.
موفق و پبروز باشید.
13841384
جمعه 05 خرداد 1385, 16:17 عصر
از لطفتان ممنون اقای ذوالقدری
13841384
جمعه 05 خرداد 1385, 16:38 عصر
برای این کار باید روی سرور دو تا کارت شبکه داشته باشید و سرویس RRAS را فعال کنید.
اقای ذواقدری در یکی از تاپیکها گفته اند که یا باید دو کارت شبکه داشته باشید یا از rras استفاده کنید ایا برداشت من درست است؟یعنی با نصب rras نیاز به دو کارت شبکه نیست؟
سوال دیگر:در مورد رنج ای پی ایا نیازی به استفاده از ای پی ولید نیست ؟ در صورت عدم نیاز ایا هر رنج ای پی را که بدهیم مشکلی ندارد؟
Identifier
جمعه 05 خرداد 1385, 16:44 عصر
اقای ذواقدری در یکی از تاپیکها گفته اند که یا باید دو کارت شبکه داشته باشید یا از rras استفاده کنید ایا برداشت من درست است؟یعنی با نصب rras نیاز به دو کارت شبکه نیست؟
برای Nat کردن بله ، اما RRAS کارهای مختلفی را انجام میدهد و در همه موارد نیاز به 2 کارت شبکه نیست.
سوال دیگر:در مورد رنج ای پی ایا نیازی به استفاده از ای پی ولید نیست ؟
لزوما حیر ،
در صورت عدم نیاز ایا هر رنج ای پی را که بدهیم مشکلی ندارد؟
در صورتی که Subnet Mask و کلاس IP مورد نظر را صحیح انتخاب کنید محدودیتی ندارد.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.