PDA

View Full Version : مشکل در شبکه

weblimit
پنج شنبه 04 خرداد 1385, 13:28 عصر
با عرض سلام خدمت همه اساتید
من به کمک فوری نیاز دارم وتا جواب درستی نگیرم باید مرا تحمل کنید
بنده حقیر در مجموعهای کارمیکنم که دارای 40 الی 50 هاب وسویچ در شبکه میباشد که البته اکثر آنها هاب میباشد اخیرا سرعت اینترنت در شبکه ما خیلی پایین آمده است وخودم حدس میزنم که احتملا یکی از هاب ها دچار مشکل شده میخواستم بدانم آیا نرم افزاری وجود دارد که به وسیله آن من بتوانم هاب ها را از نضر سرعت وایادهای احتمای به طور تک تک و مجزا امتحان کنم
در ضمن تما م سویچها وهاب ها 3com میباشد از مدلهای مختلف که من نمیدانم بعضی از آنها هاب هستند یا سویچ که این مشکل دوم من میباشد
خواهشمندم تا از نان خوردن نیفتادم مرا کمک کنید
limitmit@yahoo.com

Identifier
پنج شنبه 04 خرداد 1385, 16:55 عصر
بنده حقیر در مجموعهای کارمیکنم که دارای 40 الی 50 هاب وسویچ در شبکه میباشد که البته اکثر آنها هاب میباشد اخیرا سرعت اینترنت در شبکه ما خیلی پایین آمده است وخودم حدس میزنم که احتملا یکی از هاب ها دچار مشکل شده میخواستم بدانم آیا نرم افزاری وجود دارد که به وسیله آن من بتوانم هاب ها را از نضر سرعت وایادهای احتمای به طور تک تک و مجزا امتحان کنم

1- یکی از دلایلی آن می تواند همان موردی که خود شما به آن اشاره کردید باشد.
2- وجود کلاینتی که باعث ایجاد طوفان پکت شود باعث این امر می شود.

راه حل :
با استفاده از یک نرم اقزار Packet Capture آن را شناسایی کنید.

موفق و پبروز باشید.

mhjb
جمعه 05 خرداد 1385, 02:33 صبح
2- وجود کلاینتی که باعث ایجاد طوفان پکت شود باعث این امر می شود.

به نظر من احتمال این از همه بیشتر است.
ضمنا سرعت کل شبکه پایین آمده یا بخشی از آن؟
یه راه حل دیگه هم داری ارتباط بین هاب ها رو قطع کن و سرعت شبکه داخلی کامپیوترهای متصل به هاب رو بررسی کن. البته راه حلی که آقای ذوالقدری گفتند اصولی تر است ولی خوب اینم برای خودش راه حلی است.

Identifier
جمعه 05 خرداد 1385, 09:32 صبح
در ضمن تما م سویچها وهاب ها 3com میباشد از مدلهای مختلف که من نمیدانم بعضی از آنها هاب هستند یا سویچ که این مشکل دوم من میباشد

می توانید با استفاده از Part # آنها و با مراجعه به وب سایت مربوطه از ویژگی های آنها مطلع شوید.

یه راه حل دیگه هم داری ارتباط بین هاب ها رو قطع کن و سرعت شبکه داخلی کامپیوترهای متصل به هاب رو بررسی کن.
این مورد هم در خیلی از موارد جوابگو است، اما مشکل عمده این روش زمانی است که تعداد Uplink ها زیاد است. و قطع کردن و بررسی فیزیکی بسیار زمان بر است. و در این موارد ابتدا توسط نرم افزار، شبکه مورد بررسی قرار می گیرد و در صورت به نتیجه نرسیدن نهایتا از روش فوق استفاده می شود.

در عیب یابی شبکه مدیر شبکه با توجه به دانستن ساختار شبکه می تواند بهترین راه را انتخاب کند.

موفق و پبروز باشید.

cisco-ms
یک شنبه 07 خرداد 1385, 07:37 صبح
کلا استفاده از hub به دلیل ذات collision domain آن سرعت را پایین میاره.اما اگه یکی از کارت های شبکه تو خراب باشه یا کارتی اشتباه بصورت 100mb full duplex تنظیم شود و full را پشتیبان نکند سرعت شبکه خیلی پایین می اید.برای شناسایی hub از چراغهایی که روش استفاده کن سوییچ دارای قابلییتهای از جمله نشان دادن half یا full بودن اتصال و مقدار استفاده از پهنای باند و حالت لینکها از نظر عملیاتی و خیلی ویژگیهای دیگه هست که Hub ندارد.

khlless
یک شنبه 07 خرداد 1385, 09:21 صبح
این احتمال نیز وجود دارد که ویروس(های)منتشرشونده در شبکه وجود داشته باشد.با antivirus آپدیت شده آنرا بیابید.