ورود

View Full Version : شبیه سازی نقشه با جاوا در InteliJ

leilast
سه شنبه 11 شهریور 1393, 19:52 عصر
سام دوستان
من با InteliJ کار می کنم .
می خواستم یک نقشه رو با جاوا شبیه سازی کنم.
البته نیاز نیست نقشه خیلی پیچیده باشه ، مثلا حدود 5-6 تا لوکیشن رو نشون بده.
به این صورت که ی امکان جستجوی یک لوکیشن و مشخص شدن لوکیشن در نقشه باشه .
یک کلاس دیگه بتونه نزدیکترین لوکیشن ها به مبدا مشخص شده رو پیدا کنه .
و یک کلاش بین مبدأ و نزدیکترین لوکیشن یک مسیر ایجاد کنه و مسیر را نمایش بده و مشخصات مسیر رو هم بده .
می خواستم در مورد طراحی فرمی که لازمه لوکیشن ها و مسیر رو مشخص کنه و هم چنین منطق کلاس ها کمی توضیح بدین .
اگر نکته خاصی رو هم باید رعایت کنم بگید لطفا.

ممنون

leilast
چهارشنبه 12 شهریور 1393, 12:20 عصر
دوستان کسی ایده ای نداره؟این پروزه برای من خیلی مهمه
اگر چیزی شبیه اینم باشه که بتونه بهم کمک کنه ، خوبه
لطفا اگه ایده ای در مورد پیاده سازیش دارین کمی برام توضیح بدین ، چون من خودم تا حالا با نقشه سر و کار نداشتم
:اشتباه:

vahid-p
چهارشنبه 12 شهریور 1393, 14:00 عصر
تا اونجا که من اطلاع دارم، معمولا برای نقشه و مسائل مرتبط با اون از ساختمان گراف استفاده میکنند. شما میتونید کلاس های محاسباتی و داخلیش ( منظورم model ) رو از گراف های جهت دار وزن دار استفاده کنی. از طرفی کلاس های بیرونی و گرافیکی ( view ) رو بستگی داره بخوای در چه سطحی باشه. خب برای اینکار هم هر نقطه میتونه مختصاتی در هر مقیاسی به عنوان پارامتر مکانش روی نقشه بگیره.
در مورد کوتاه ترین مسیر و... از طریق گراف الگوریتم هاش موجوده.

لازمش اینه شما شروع کنید و اول کلاس ها و ساختمان گراف و متدهای لازم رو بنویسید. بعدا روی گرافیکش کار کن.

ahmad.mo74
چهارشنبه 12 شهریور 1393, 22:29 عصر
سلام، منظور شما از نقشه چجور نقشه ایه؟ مثلا مثل google map؟ یا چی؟
فکر نکنم کار آسونی باشه و کار یکی دو نفر هم نیست چه ui اش چه قسمتای دیگه ای که مد نظرتونه. در کل تحقیقات زیادی لازمه به خصوص اینکه کار کردن با gps شرایط خاص خودشو داره و حتی شاید لازم باشه native کد بزنید و درگیر کار با سخت افزار هم بشید و ...
اگر میخواید با google map کار کنید این لینکا به درد میخوره:

https://today.java.net/pub/a/today/2007/10/30/building-maps-into-swing-app-with-jxmapviewer.html
http://java.dzone.com/articles/google-maps-java-swing

یکی از شرکتای معروف اخیرا همچین پروژه ای داشت و فکر میکنم 2 سالی طول کشید تا به یه نتیجه ی اولیه برسن (اونم شانس آوردن چون یه API خفن از یه جایی گیر آوردن) و هنوز هم دارن روش کار میکنن... :)

اگر میشه یکم بیشتر توضیح بدید شاید کمکی از دستمون برومد در ضمن من پیشنهاد میکنم تحت وب کار کنید بهتره...

vahid-p
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 14:00 عصر
فکر نمیکنم سوال دوستمون در این سطحی که گفتید باشه. تو پست اول بحثی از gps و کاری مثل گوگل مپ نیومده.
فکر میکنم در حد چند تا لوکیشن و مسیر یابی و مشخص کردن مسیر کار دشواری نباشه. مخصوصا که از اول مشخصه قراره چه کاری صورت بگیره.

تو پست قبل توضیح دادم، اگه فکر میکنید میتونید انجام بدید، شروع کنید، ما هم هر جا مشکل داشتید همکاری میکنیم.

محمد فدوی
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 19:05 عصر
می خواستم یک نقشه رو با جاوا شبیه سازی کنم.
البته نیاز نیست نقشه خیلی پیچیده باشه ، مثلا حدود 5-6 تا لوکیشن رو نشون بده.
به این صورت که ی امکان جستجوی یک لوکیشن و مشخص شدن لوکیشن در نقشه باشه .
یک کلاس دیگه بتونه نزدیکترین لوکیشن ها به مبدا مشخص شده رو پیدا کنه .
و یک کلاش بین مبدأ و نزدیکترین لوکیشن یک مسیر ایجاد کنه و مسیر را نمایش بده و مشخصات مسیر رو هم بده .

این روش سوال پرسیدن معمولا به نتیجه نمیرسه و علاوه بر اینکه شما به نتیجه ای نمیرسی کسایی که بعدا هم این سوال (و پاسخ هاش) رو میخونن براشون مفید نیست.
پیشنهاد میکنم به جای اینکه چنین سوالات کلی ای بپرسین، پروژه رو شروع کنید و هرجاش به مشکل خوردید (مثلا توی ساخت یه ماژول، یا مثلا توی انتخاب نوع پایگاه داده یا ...) بیاید و توی انجمن مطرح کنید.
الان ما فقط میتونیم اینجا پاسخای کلی بدیم و در کنارش یک یا چند لینک ذکر کنیم!

موفق باشید.

leilast
جمعه 14 شهریور 1393, 11:02 صبح
خب من می خوام پروژه رو شروع کنم .بعد ازاینکه شروع کردم مطمئنا به کمک زیادی احتیاج دارم .
الان برای شروع کار و استارت می پرسم .
فک می کنم برای شروع و تشکیل خود نقشه با 5-6 لوکیشن ، استفاده از همون گراف جهت دار وزن دار ایده خوبی باشه؟
اگر تأییدش می کنید میشه منابع مرتبط با این مبحث رو هم معرفی کنید ؟در کتاب دیتل در مورد گراف چیزی پیدا نکردم .

vahid-p
جمعه 14 شهریور 1393, 15:22 عصر
اگر تأییدش می کنید میشه منابع مرتبط با این مبحث رو هم معرفی کنید ؟در کتاب دیتل در مورد گراف چیزی پیدا نکردم .
کتاب های مرتبط با درس طراحی الگوریتم که در دانشگاه ها تدریس میشه، بخش گراف، این مسائل رو داره.

راستی در مورد گراف، میتونه جهت دار هم نباشه. از این جهت قبلا گفتم جهت دار، چون ممکنه بعضی جاها مسیر یک طرفه باشه.
موفق باشید

leilast
یک شنبه 30 شهریور 1393, 20:04 عصر
اگر میخواید با google map کار کنید این لینکا به درد میخوره:

https://today.java.net/pub/a/today/2007/10/30/building-maps-into-swing-app-with-jxmapviewer.html
http://java.dzone.com/articles/google-maps-java-swing

درکدنویسی من کمی تأخیر بوجود اومد و هنوز شروع نکردم کد بنویسم
ولی طبق گفته شما با استفاده از گوگل مپ وgoogle geo coder میشه به راحتی نقشه رو در جاوا شبیه سازی کرد.
فقط می خواستم بدونم کارکردن باهاش راحته یا دردسر داره؟
یعنی به نظرشما از همین سرویس در پروژه ام استفاده کنم یا با استفاده از گفته بقیه دوستان خودم با استفاده از گراف وزن دار طراحی اش کنم؟
پروژه من یک پروژه کارشناسی ارشد هست که بعد از شبیه سازی باید دیتا بدست بیارم.
اگر از این سرویس استفاده کنم شما می تونید کمکم کنید؟

ahmad.mo74
یک شنبه 30 شهریور 1393, 20:50 عصر
سلام، راستش خیلی مطمئن نیستم ولی شما تمام چیزایی که برای پروژه مد نظرتون هست رو با جزییات کامل بنویسید و برام بفرستید، تا منم چند روزی روش تحقیق کنم و فکر کنم ببینم چیکار میشه کرد، اگر ببینم که میتونم انجام بدم و کمکی از دستم برمیاد حتما اینکارو میکنم.

leilast
دوشنبه 31 شهریور 1393, 12:25 عصر
خیلی ممنون ، تا چند روز آینده حتما این کار رو می کنم
چون قبلش باید تأیید نهایی رو از استادم بگیرم
خیلی ممنون از لطفتون .