ورود

View Full Version : سوال: نصب سایتی با کدهای php برروی سرور

atefeh90
چهارشنبه 12 شهریور 1393, 16:03 عصر
سلام دوستان من یک سایتی روباphp برای شرکتی طراحی کردم وسایتش داخلی است درواقع بین مدیرو کارشناسای مختلف هستش,الان گفتن که باید روی سرور هم نصبش کنم.اما من درمورد نصب روی سرور هیچگونه اطلاعی ندارم وهرچی تو اینترنت سرچ میکنم بیشتر گیج میشم,کد هام رو الان روسیستم خودم با XAMPPاجرا میکنم,lمیخواستم ,دوستان, یکی من رو راهنمایی کنه که از همون ابتدای ابتدا...باید چیکار کنم؟چه نرم افزارها وتجهیزاتی لازم هستش؟آیا میتونم ازXAMPP هم کمک بگیرم؟خواهشا یه راه ساده ای رو بگید,چون وقتم خیلی کم هستش,لطفاهرکی میدونه زودترجواب بده!
باتشکر

دانیال دزفولی
چهارشنبه 12 شهریور 1393, 16:47 عصر
سلام
تا حالا سایت روی نت نذاشتی بعد رفتی سفارش گرفتی ؟ :|

باید هاست و دامنه بگیری !

Mori Bone
چهارشنبه 12 شهریور 1393, 17:14 عصر
شما یه پولی میدید به کسی که سرور در اختیار اون هست. بعدش دامنه می خری و اسمه سایتت رو ثبت می کنی. همین.

_mojitaba_
چهارشنبه 12 شهریور 1393, 17:36 عصر
دوستان سایت داخلی هستش مثل اینکه
شما باید سیستم سرور رو به یک وب سرور تبدیل کنید
نرم افزار xammp رو روی سیستم سرور اجرا کنید و فک کنم بقیه با زدن آیپی سرور داخل wwwroot یا www شما میشن حالا اونجا اگه index.php یا دیفالت.پی اچ پی باشه به اونجا هدایت میشن

atefeh90
چهارشنبه 12 شهریور 1393, 18:36 عصر
سلام
تا حالا سایت روی نت نذاشتی بعد رفتی سفارش گرفتی ؟ :|

باید هاست و دامنه بگیری !

سلام.این یک پروژه براکارآموزی هستش,بااجازه تون اولین تجربه ام هستش! بعدشم دقت کنید,گفتم پروژه داخلی هستش.

atefeh90
چهارشنبه 12 شهریور 1393, 18:41 عصر
دوستان سایت داخلی هستش مثل اینکه
شما باید سیستم سرور رو به یک وب سرور تبدیل کنید
نرم افزار xammp رو روی سیستم سرور اجرا کنید و فک کنم بقیه با زدن آیپی سرور داخل wwwroot یا www شما میشن حالا اونجا اگه index.php یا دیفالت.پی اچ پی باشه به اونجا هدایت میشن

سلام, میشه یکم واضح تر بگید که چطوری سیستم سرور رو به یک وب سرور تبدیل کنم؟گفتم در این زمبنه تجربه ای ندارم!
متشکرم

_mojitaba_
چهارشنبه 12 شهریور 1393, 18:49 عصر
سلام, میشه یکم واضح تر بگید که چطوری سیستم سرور رو به یک وب سرور تبدیل کنم؟گفتم در این زمبنه تجربه ای ندارم!
متشکرم

گفتم که روی سرور xammp نصب میکنید
سیستم خودتون رو چجوری سرور میکنید؟ با نصب ومپ یا زمپ دیگه بعد آیپی خودتون رو که میزنید لوکال هاست باز میشه! حالا اگه داخل شبکه اینکارو کنید سیستم های وصل به سرور با زدن آیپی سرور لوکال هاست رو باز میکنن متوجه شدید؟

atefeh90
چهارشنبه 12 شهریور 1393, 19:05 عصر
یه سوال دیگه!منظورتون از آیپی خودم.چه آیپی هستش؟

us1234
چهارشنبه 12 شهریور 1393, 19:06 عصر
اول از همه باید یک ولید آی پی خریداری کنید .
بعد آی پی را به سیستم سرور اختصاص بدید و تنظیمات امنیتی ( آپاچی ، پی اچ پی و فایروال ) را باید به خوبی ست کنید وگرنه به سادگی هک می شوید .

این کار ( کانفیگ کردن سرور ) کار ساده ای به نظر میرسه ولی واقعا تنظیم کردن پارامتر ها مختلف برای بالا بردن امنیت و بازدهی بالا یکی از سخت ترین کارها می باشد . (به این دلیل که 95 درصد کارها به تجربه بستگی دارد و شناخت کافی از سیستم عامل )

پ ن : توصیه من به شما ، استفاده از یک هاست اشتراکی ( یا وی پی اس ) از یک شرکت معتبر در زمینه هاستینگ است .

_mojitaba_
چهارشنبه 12 شهریور 1393, 19:32 عصر
یه سوال دیگه!منظورتون از آیپی خودم.چه آیپی هستش؟

شما داخل شبکه میخواید استفاده کنید دیگه؟ lan دیگه درسته؟
خب شما وقتی چنتا سیستم رو شبکه میکنید هر سیستم یه آیپی میگیره
از مسئول شبکه اون سازمان یا شرکت بپرسید بهتون میگه

atefeh90
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 15:44 عصر
شما داخل شبکه میخواید استفاده کنید دیگه؟ lan دیگه درسته؟
خب شما وقتی چنتا سیستم رو شبکه میکنید هر سیستم یه آیپی میگیره
از مسئول شبکه اون سازمان یا شرکت بپرسید بهتون میگه

سلام آره برای داخل شبکه هستش,میشه که بجای وارد کردن آیپی اسمی برای سایت ساخت,و اسم سایت رو وارد کنند؟بعد برای ساختن اسم باید چیکار کرد؟

behnam404
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 16:19 عصر
دامنه و فضای هاست نسبت به حجم سایتی که طراحی کردی باید خریداری کنید . همه فایل های سایتو (شامل تمام فایل های پی اچ پی ، تصاویر و استایل های سی اس اس و ...) توی روت اصلی هاست (www) آپلود کنید و دامنه رو به هاست متصل کنید همین.
اگه سایت از دیتابیس استتفاده میکنه نیاز به ایجاد دیتا بیس در پنل هاست و اتصال اون به سایت هست.