ورود

View Full Version : جستجو در داخل فایل PDF

پدرخوانده
پنج شنبه 04 خرداد 1385, 18:22 عصر
آیا امکان جستجو یک عبارت در داخل فایل PDF هست
قبلا در یکی از پستها
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=25937
آقای راد PLUG-IN ای برای اینکار ولی برای محیط دات نت معرفی کرده بودند ولی من نتونستم از اون سر در بیارم
می خواستم بدانم آیا می توان برای این مساله در فاکس راه حلی پیدا کرد؟!!

kia1349
جمعه 05 خرداد 1385, 19:08 عصر
این موضوع رو باید بررسی کرد . فاکس یه برنامه مدیریت دیتابیسه و با هر کامپوننتی خوب کار نمیکنه

پدرخوانده
جمعه 05 خرداد 1385, 19:51 عصر
ممنون میشم بررسی کنید

فاکس یه برنامه مدیریت دیتابیسه
ms-sql دارای چنین قابلیتی هست (که اون هم یک دیتابیس اینجینی هست (درست که آخرشه ولی در هر صورت با فاکس دارای سنخیتی در این زمینه (دیتابیس) هست)

binyaz2003
شنبه 06 خرداد 1385, 07:58 صبح
باید از کامپوننتی یا چیز مشابهی استفاده کنید
اما یک راه ساده اما بد اینه که با استفاده از اکتیوایکس آکروبات ریدر فایل رو لود کنید اون اکتیو ایکس خودش یک متود جستجو داره

پدرخوانده
یک شنبه 07 خرداد 1385, 09:40 صبح
باید از کامپوننتی یا چیز مشابهی استفاده کنید
متاسفانه نتونستم موردی پیدا کنم
خوشحال میشم شما اگر می تونید یه سرچی بکنید و اگر موردی یافتید ما رو هم مطلع کنید

اما یک راه ساده اما بد اینه که با استفاده از اکتیوایکس آکروبات ریدر فایل رو لود کنید اون اکتیو ایکس خودش یک متود جستجو داره

با تشکر از راهنماییتون ولی متاسفانه در این روش الزام داره که هر سری فایل را نمایش بده و سپس در اون جستجو کنه که خود این امری است زمان بر
(تصور کنید حدود 200 تا فایل pdf داشته باشیم و دنبال یک عبارت در این فایلها بگردیم)
ودرضمن در این روش به هنگام افزایش حجم فایل های pdf نمی توان از روش ایندکس گیری کلمات (مشابه عملیات fulltext-imageing در sqlserver) استفاده کرد (بخواهیم لیستی از کلمات موجود در این فایلهای pdf داشته باشیم)
به دنبال روش یا ابزاری هستم که بتوان مثلا به صورت توابع سطح پایین فایل که یک فایل تکست یا ... را باز می کنیم و می توانیم در آن جستجو کنیم (با خواندن محتویات فایل در یک متغیر و جستجو در آن متغیر)

ولی باز ممنون از معرفی یک خصوصیت در این ابزار (چرا که به آن توجه نکرده بودم)
-----
یه نکته دیگر : می خواهم مشابه این عملیات بر روی فایلهای ورد نیز انجام دهم؟
(جستجو در یکسری فایلهای ورد)

kia1349
یک شنبه 07 خرداد 1385, 10:01 صبح
شما بهتره مقالاتی که در مورد برقراری ارتباط از فاکس با مجموعه آفیس هست را مطالعه کنید
این فایلها در دست اکثر دوستان این بخش وجود دارد

binyaz2003
یک شنبه 07 خرداد 1385, 11:06 صبح
موضع رو روشن کن.
می خوای فایلها رو بریزی تو اسکیوال یا نه کاری باهاش نداری
در صورت اول راه حلی هست اما برای فارسی رو نمیدونم!

پدرخوانده
یک شنبه 07 خرداد 1385, 23:51 عصر
شما بهتره مقالاتی که در مورد برقراری ارتباط از فاکس با مجموعه آفیس هست را مطالعه کنید
این فایلها در دست اکثر دوستان این بخش وجود دارد
با تشکر ممنون میشم لینک دان لود آن را معرفی کنید(در ارتباط با فایلهای موردنظر در مجموعه آفیس (ورد - اکسل و...) مشکلی ندارم
ولی بیشتر به دنبال انجام عملیات جستجو در یک سری مجموعه فایل با پسوندهای مختلف (من جمله پسوند doc (ورد) هستم)
موضع رو روشن کن.
می خوای فایلها رو بریزی تو اسکیوال یا نه کاری باهاش نداریدر صورت اول راه حلی هست
اما برای فارسی رو نمیدونم
!نه داخل sql نمی خواهم بریزم آن را به عنوان مثال گفتم
همانطور که قبلا اشاره کردم به دنبال جستجو در یک سری فایلهای مختلف (pdf,doc,htmlو....) هستم
و بالطبع اینکار با باز کردن تک تک فایلها و جستجو در آنها مطلوب نخواهد بودمخصوصا زمانی که بخواهی لیست از جملاتی که عبارت جستجو در آنها هست را یکجا نمایش بدهی؟!!!</p>

kia1349
سه شنبه 09 خرداد 1385, 05:00 صبح
فایلهای مرجع برای کار با مجموعه آفیس در yahoo briefcase موجود است .در بخش فاکس یه سرچ بزنید پستهای مربوطه را پیدا میکنید

پدرخوانده
سه شنبه 09 خرداد 1385, 09:46 صبح
با تشکر از شما من به بریفکست موردنظر با اکانت ذیل:
vfox8
ali110
رفتم و یکسری کتاب و مطلب بود دان لود کردم ولی چنین کتاب یا مقاله ای ندیدم ممنون میشم نام فایل یا اگر در بریفکست دیگری هست راهنمایی نمایید.
و برای جستجو در یکسری فایل pdf راه حلی به نظرتان می رسد؟