View Full Version : سوال: سایتم خوب شده , نمی دونم چه کار کنم ...
ali@hmadi
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 09:02 صبح
من قبلا یک سیستم ساب دامین دهی بدون دیتابیس ساختم ... اما چند روز پیش دوباره علاقه ی سایتهای ساب دامین دهی فکرم رو مشغول کرد که در نهایت دو روز پیش تصمیم گرفتم یک دونه اختصاصی درست کنم , البته اینبار با دیتابیس ... :)
اما هر کاری کردم قالبم قشنگ نشد ... شاید باور نکنید ولی 5 ساعت طراحی قالب طول کشید و 2 ساعت برنامه نویسی سیستمم ...
http://www.aaaccc.tk
بخش کاربری برای ویرایش اطلاعات و بخش مدیریت را هنوز ننوشتم ... .
فقط بگید چرا پس از 5 ساعت تفکر چنین چیز زشتی در آمد ... چه کار با این بکنم ... ؟
سوال دیگه : چطور گوگل جلوی iframe را گرفته .... !!! برای جلوگیری از فیشینگ ؟
البته این آزمایشی هست , دامنه قرار نیست این باشه :)
omidparkour
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 10:52 صبح
سلام
قالب سایت خیلی بده یه جوریه
اگر یه کم شکیل تر و شیک تر بشه عالیه
ali@hmadi
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 11:03 صبح
من تو فکر کاشی های ویندوزم , اما هر چی فکر کردم نتونستم روی سیستم ساب دامین دهیم پیاده کننم ...
قالبم بیشتر شبیه قالب حیات وحش می مونه ... :قهقهه:
قالب freenom.com بد نبود ... اما نمی خوام خیلی تقلید کنم ...
روی طراحی فرمها هم مشکل دارم , که خیلی زشت شده ... شاید چند فیلد هم بردارم ... مثلا آیکن , تگ , متن خلاصه و متن کامل , را خواستم اضافه کنم برای هر ساب دامین , دیدم دیتابیس تعداد فیلدهاش بالا میره ... به نظر من یک سایت ساده و خوب برای اینکه سرعت مناسبی داشته باشه باید نهایتا 8 فیلد برای رکوردها داشته باشه ...
omidparkour
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 11:40 صبح
سبکش بیشتر شبیه سایت های خارجی شده :لبخند:
ali@hmadi
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 11:45 صبح
سبکش بیشتر شبیه سایت های خارجی شده :لبخند:
چون از پایه که کار را شروع کردم , از بینگ تقلید کردم ...
و چون مشکی شده , خارجکی شده :)
=============================
سوال دیگه : چطور گوگل جلوی iframe را گرفته .... !!! برای جلوگیری از فیشینگ ؟
جواب سوال خودم : با جستجوی Prevent iframe , که البته آزمایش نکردم ... می توانیم جلوی iframe کردن سایت را بگیریم ... مثل دیجی کالا و گوگل , این مشکل هم بزودی حل میکنم ...
ali@hmadi
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 13:09 عصر
به جایی نرسیدم تا ...
ارور برای گوگل و دیجیکالا :
This content cannot be displayed in a frame
To help protect the security of information you enter into this website, the publisher of this content does not allow it to be displayed in a frame.
من هم از iframe استفاده کردم و هم از frame اما نشد
چرا و چجوری اینجوری شده , جواب :
http://www.seo-web.ir/post/78
حالا راهی هست برای جلوگیری این
ali@hmadi
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 13:56 عصر
این پروژه هم به دلیل عدم حل مشکلی بزرگ , مطلب فوق (پست قبلی من) کنسل شد :(
البته قبلا من تو سیستم قبلی که ساختم , بدون دیتابیس این مشکل آن زمان نبود ... و گوگل را راحت درون فریم قرار میگرفت :) الان تو لوکال دیدم اونم مشکل داره ...
یک پروژه بهتر و البته نو در ذهنم اومد که کمی کار میبره ... بعدا میگم ...
اما انصافا طراحی از برنامه نویسی سخت تره ...
پروژه کنسل شد
موفق باشید
باتشکر
omidabedi
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 14:27 عصر
if (window.top !== window.self) window.top.location.replace(window.self.location.h ref);
اهان
اینم واسه جلوگیری از iframe
این میاد ریدایرکت میکنه به سایت اصلی حالا شما میتونید جاش هرچی بزارید
این h ref هم به هم چشبیده نمیدونم چرا جدا نشون میده
href
ali@hmadi
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 14:34 عصر
if (window.top !== window.self) window.top.location.replace(window.self.location.h ref);
اهان
اینم واسه جلوگیری از iframe
این میاد ریدایرکت میکنه به سایت اصلی حالا شما میتونید جاش هرچی بزارید
این h ref هم به هم چشبیده نمیدونم چرا جدا نشون میده
href
بله در آدرسی که دادم انواع مدلها هست که نزاره فریم روی سایت بخوره مثل کد زیر یا کد شما
<meta http-equiv="X-Frame-Options" content="deny">
اما چکار کنیم که بشه سایتهای اینچنینی را نمایش داد ...
یکی میاد ساب دامینی روی این چنین سایتهایی قرار میده ...
بعد فکر میکنند سایت من مشکل داره ...
هزاره سوم
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 14:35 عصر
فکر کنم ضعف هات توی اینهاست :
رنگ نا مناسب
فونت و اندازه فونت نا مناسب
بخش کپی رایت سال رو بعد علامت سی بزارید
اون عکس پس زمینه رو هم عوض کنید
اصلا به هم خونی رنگ ها توجهی نکردین .. خاکستری و آبی پررنگ برای لینک خوب نیست ..
ali@hmadi
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 14:41 عصر
فکر کنم ضعف هات توی اینهاست :
رنگ نا مناسب
فونت و اندازه فونت نا مناسب
بخش کپی رایت سال رو بعد علامت سی بزارید
اون عکس پس زمینه رو هم عوض کنید
اصلا به هم خونی رنگ ها توجهی نکردین .. خاکستری و آبی پررنگ برای لینک خوب نیست ..
واقعا ممنون ... من نمی دونستم
اگر مشکلی که دارم حل نشه که پروژه کنسل هست اما اگه ok شد طراحی سایت را دوباره از نو و بهتر انجام خواهم داد ... قبول دارم کلا همه چیز این سایت به هم نمی خونه ... دیگه کار عجله ای همین میشه دیگه :)
omidabedi
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 20:47 عصر
تگ iframe رو نزار استفاده کنن
یا اگر میخوای بزاری چک کن ادرسش درست باشه
ABZiko
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 20:57 عصر
این پروژه هم به دلیل عدم حل مشکلی بزرگ , مطلب فوق (پست قبلی من) کنسل شد :(
البته قبلا من تو سیستم قبلی که ساختم , بدون دیتابیس این مشکل آن زمان نبود ... و گوگل را راحت درون فریم قرار میگرفت :) الان تو لوکال دیدم اونم مشکل داره ...
یک پروژه بهتر و البته نو در ذهنم اومد که کمی کار میبره ... بعدا میگم ...
اما انصافا طراحی از برنامه نویسی سخت تره ...
پروژه کنسل شد
موفق باشید
باتشکر
ببخشید آقای علی اجمدی ، شما چرا این قدر خودتون رو زود می بازید، فکر می کنم یکی از دلایل عدم موفقیت شما در طراحی گرافیکی، همین هست که نمی رید دنبالش که ببینید مشکل از چیه و فقط هی می گید کارم بده، پروژه کنسل شد و ... ، امیدوارم ناراحت نشده باشید، این فقط یک توصیه برادرانه بود.:لبخندساده:
IamOverlord
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 20:57 عصر
خوب اصلا چرا قصد دارید از این همه شکل و افکت متنوع رو استفاده کنید؟ خیلی وقت ها سادگی زیباست! اول سعی کنید یه قالب ساده و منظم و مرتب بسازید... لازم نیست از این همه شکل و افکت و عناصر پیچیده استفاده کنید...
ali@hmadi
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 21:08 عصر
تگ iframe رو نزار استفاده کنن
یا اگر میخوای بزاری چک کن ادرسش درست باشه
معلومه سایت را خوب مشاهده فرمودید ... :گریه:
این سایت من ساب دامین میده ... نه به وسیله dns بلکه به وسیله ی iframe ... دست کسی نیست استفاده یا عدم استفاده از آی فریم ....
استفاده از فریم یا آی فریم اجباری هست .... !!! پس من چجوری سایت های دیگر را روی دامنه قرار بدم ...
بله , اما چجوری بدونم کدام سایت ضد فریم قرار داده کدام قرار نداده ...
روش های یکی دوتا نیست ...
بعد گیرم 2 روش از روش ها بیشتر استفاده میشه ... , من بیام با curl یا file_get_contents هر بار که فرد آدرسی را در پنل کاربری یا ثبت دامنه , ثبت کند باید داده های اون سایت را بگیرم بگرده توش , که اگر مثلا متا تگ فریم مسدود بود پیام بده این سایت پشتیبانی نمیشه ...
بعد از دو روز سایت ساسپند شده .... کلا کار بیهوده ای هست ...
کلا مثل اینکه باید بی خیال سایت ساب دامین دهی بشم ... چون روش چرتی شده ... الان همه سایتهای ساب دامین دهی اینجوری هستند ...
vimax23
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 21:35 عصر
اولین چیزی که من وارد شدم بک گراند و اون کادر دور تکست فیلد ثبت رو دیدم یاد بینگ افتادم :لبخند: خودتم البته خوبه گفتی
میتونستی یه صفحه سفید مثل ایندکس گوگل بسازی و کد رو خیلی خیلی سبکش کنی
کلیات طرح خوب نیست
بهتره بی خیالش بشی چند سال قبل اگر بود اینجور سایت ها تازگی داشت نه الان عمرتو روی این کارا هدر نده
اگر دنبال پول در آوردن هستی برنامه نویس باشی نباید بیکار بمونی یه رزومه بنویس یه سری خالی بندی هم توش اضافه کن هر روز آگهی استخدامی از چند تا شرکت میاد یکیش مطمئنا میخوانت
یا کار تو محیط واقعی میتونی انجام بدی برو دنبالش به جای محیط مجازی
بهتر از اینه هی میایی تاپیک میزنی من اینو زدم چند ساعت بعد بی خیالش میشی:لبخند:
persianboy1993
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 23:19 عصر
دوست عزیز در رابطه با طراحی که باید بگم کمی بی ذوق کار کردی و از خواص استایل دهی مثل border-radius و فونت های زیبایی مثل یکان بهره نبردی , سایت کمی تیره و تار به نظر میاد و میشه با رنگ های ملایم تر مثل آبی و سفید و کرم ارامش بیشتری به مخاطبت بدی. در رابطه با کاری هم که میخوای انجام بدی گمونم انجام ندی بهتره چون گویا از مدافتادست در هرصورت آفرین که بالاخره یه کاری انجام دادی خیلی ها همین رو هم بلد نیستن موفق باشی
omidabedi
جمعه 14 شهریور 1393, 12:03 عصر
معلومه سایت را خوب مشاهده فرمودید ... :گریه:
این سایت من ساب دامین میده ... نه به وسیله dns بلکه به وسیله ی iframe ... دست کسی نیست استفاده یا عدم استفاده از آی فریم ....
استفاده از فریم یا آی فریم اجباری هست .... !!! پس من چجوری سایت های دیگر را روی دامنه قرار بدم ...
بله , اما چجوری بدونم کدام سایت ضد فریم قرار داده کدام قرار نداده ...
روش های یکی دوتا نیست ...
بعد گیرم 2 روش از روش ها بیشتر استفاده میشه ... , من بیام با curl یا file_get_contents هر بار که فرد آدرسی را در پنل کاربری یا ثبت دامنه , ثبت کند باید داده های اون سایت را بگیرم بگرده توش , که اگر مثلا متا تگ فریم مسدود بود پیام بده این سایت پشتیبانی نمیشه ...
بعد از دو روز سایت ساسپند شده .... کلا کار بیهوده ای هست ...
کلا مثل اینکه باید بی خیال سایت ساب دامین دهی بشم ... چون روش چرتی شده ... الان همه سایتهای ساب دامین دهی اینجوری هستند ...
برای اینکه نخواد هر بار چک بشه میتونید یه بلک لیست درست کنید هرکی هر ادرسی رو گذاشت فقط بار اول چک کنید که دسترسی داره یا نه
لازم نیست هربار چک بشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.