View Full Version : روش گزارش نویسی
naderi99_bn
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 11:59 صبح
با سلام
در Vfp برای نوشتن گزارش فقط باید از report designer استفاده کرد یا به روش کد نویسی هم میتوان این کار رو انجام داد ؟ منظورم به همون شکل اصیل برنامه نویسیه
راستش هر وقت میام با report designer کار کنم عصبی میشم که پس برنامه نویسی چی میشه ؟ خلاقیت برنامه نویسی چه نقشی داره ؟ اگر یک نفر برنامه نویس هم نباشه با چند ساعت آموزش میتونه همین کارو بکنه !
بیشترین لذت برنامه نویسی تو نوشتن گزارشه احساس میکنم ی مصرف کننده هستم تا ی برنامه نویس
:ناراحت:
binyaz2003
شنبه 15 شهریور 1393, 11:25 صبح
اکثر دستورات فاکس پرو داس در ویژوال فاکس پرو پشتیبانی میشوند و میتوانید از آنها استفاده کنید.
اما تفاوت یک برنامه نویس با یک کاربر عادی در این هست که ابتدا با یک تحلیل مناسب از داده های ورود، یک جدول یا مجموعه ای از جداول در یک دیتابیس تعریف شوند. در این صورت داده ها بصورت رابطه ای در جداول قرار میگیرند و در مرحله گزارش گیری نیز هنز برنامه نویس طراحی های گزارش های پیچیده با بهینه ترین روش هست.
همینطور در ویژوال فاکس پرو 9 استفاده از امکانات رندرینگ و شخصی سازی اون برای خروجی های حرفه ای هست (و...) که شما رو از یک کاربر عادی متمایز میکنه
naderi99_bn
یک شنبه 16 شهریور 1393, 11:25 صبح
بنظرم این روش دو تا اشکال بزرگ داره یکی اینکه ساختن یک دیتابیس از داده های دیتابیس های دیگه برای گزارش ، سرعت را خیلی پائین میاره
و از طرفی دیگه به هارد آسیب میزنه .
البته در مورد ریدرینگ چیزی نمیدونم اگه توضیح بدین ممنون میشم .
binyaz2003
دوشنبه 17 شهریور 1393, 07:17 صبح
منظور من این نبود که یک جدول از دیتاهای دیگه بسازید
منظور من کلی بود به این صورت که یک برنامه نویس خوب
اول باید با توجه به نیازهای مشتری/کار و تحلیل پروژه یک دیتابیس با جداولی با فیلدهای مناسب بصورت رابطه ای طراحی کنه
این خودش یعنی با حداقل ورود داده مورد نیاز حداکثر نتیجه رو درآوردن در نمایش نتایج یا گزارش ها
یعنی اینکه گزارش ساختن ها خودش راحت تر بشه و مثلا با یک دستور حرفه ای sql کل داده ها از چند جدول گردآوری و در گزارش نمایش داده بشن
هدف من این بود که یک کاربر عادی این کار رو نمیتونه انجام بده که در اصل همون تحلیل دقیق پروژه است
در مورد رندرینگ و امکانات جدید نمایشگر گزارش در ویژوال فاکس بهترین منبع راهنما سرویس پک 2 ویژوال فاکس پرو هست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.