ورود

View Full Version : درخواست معرفی هاست رایگان

peymanf11
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 12:53 عصر
سلام دوستان...

خسته نباشید

کسی هاست رایگان بدرد بخور برای تست دیتای برنامه ها سراغ داره ؟

NeoFighT
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 13:51 عصر
www.eahost.ir
بد نیست.:چشمک:

saeed_g21
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 14:04 عصر
سلام دوستان...

خسته نباشید

کسی هاست رایگان بدرد بخور برای تست دیتای برنامه ها سراغ داره ؟

دوست عزیز سوال شما چه ربطی به اینجا داره اخه ؟؟؟؟؟

peymanf11
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 16:51 عصر
دوست عزیز سوال شما چه ربطی به اینجا داره اخه ؟؟؟؟؟

دوست عزیز هاست های زیادی وجود دارن چه ایرانی چه خارجی ؛ اما تعداد خیلی کمی هستن که توی cPanel اونها در حالت رایگان امکان ایجاد دیتابیس یا آپلود فایل Php و... هست

چرا نباید از تجربیات کسانی که یه بار وقت گذاشتن و اینکار هارو انجام دادن استفاده کرد ؟؟

momayyezi_m
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 19:35 عصر
من یه بار تو xzn.ir ثبت نام کردم و استفاده کردم
اولا که ثبت نام میکنی ولی ایمیل تایید برات نمی یاد !!! فارس سرویس که بعد دو ماه تازه ایمیلش اومده ...!اون سایت اولی هم باید به پشتیبانیش میل بزنی
ولی کلا بسیار مزخرف هستش ... یهو دو روز نمیتونی وارد file manager و یا php my admin بشی
ولی برا یاد گیری خوبه

saeed_g21
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 20:07 عصر
من مخالف این چیزا نیستم و باید هم اینطوری باشه شکی درش نیست ولی اگه یکی بیاد اینجا از مکانیک خودرو سوال بپرسه چطور میشه ؟اگه انجمنی باشه که در مورد همه چیز فقط در یک بخش فعالیت شده باشه میشه مطالب مورد نظر رو پیدا کرد؟
این وب سایت در بخشهای مختلفی فعالیت میکنه که همه گروه رو شامل میشه کافیه بری صفحه اصلی ببینی

خلاصه
زمینه فعالیت هر بخش رو رعایت کنیم در اینده انجمنی خواهیم داشت که میشه براحتی مطالب مورد نظر رو یافت و لذت برد

Programmatore
جمعه 14 شهریور 1393, 14:01 عصر
ولی یه تجربه بدی که من داشتم استفاده از هاست رایگان بود پیشنهاد میکنم هیچوقت از هاست رایگان مخصوصا ایرانی استفاده نکنید که بعدا پشیمون میشید و هرچی فایل و دیتا داشتید رو از دست میدید و شما میمونید و لطف کاربران :لبخندساده: اگر برنامه نویسی یکی از علاقه و یک شغل در زندگی شما باشه بهتره یه بار برا همیشه از یه سرویس دهنده مطمئن استفاده کنید چون تنها امروز و تنها این اپلیکیشن نیست که شما رو به این نیاز میرسونه :چشمک:
و پیشنهاد من استفاده از یک هاست دانلود متناسب با نیاز خودتون هستش و من خودم اگه تبلیغات نباشه از سرویس های مشهد هاست (http://www.mashhadhost.com) استفاده میکنم هم قیمتش مناسبه هم سرعت و پشتیبانی خوبی داره.

ashokri.nll
جمعه 14 شهریور 1393, 20:29 عصر
مرسی ایمان جووووووووووووووون .
بعععععله اگه کمک هم خواستید خوشحال میشم .