ورود

View Full Version : سوال: ارتباط با سرور بانک از راه دور

hixnal
جمعه 14 شهریور 1393, 09:41 صبح
سلام
دوستان من یه سرور mysql راه اندازی کردم روی سرور A و به عبارت دیگه Mysql روی ای پی سرور A راه اندازی کردم(bind) چون می خواستم از سرور فرضا B هم بهش دسترسی داشته باشم-اما برنامه هایی که روی سرور A هست به خوبی به پایگاه متصل شده و کار می کنند و لی برنامه هایی روی سرور B هست به سرور متصل می شوند و بعد از شاید 50 تا query اجرا شدن سرور دیگه بهش اجازه نمی ده وصل بشه-هر دو سرور و برنامه هایش با یک user که root هست متصل می شوند-برای برقراری مجدد باید سرور رو restart کنم تا دوباره اجازه بده وصل بشم(از سرور B) و بعد از اجرا چند query دیگه اجازه نمی ده وصل بشم درحالی که برنامه هایی که روی سرور A هست با همچنین مشکلی برخورد نمی کنند(سرور ویندوز هست و در فایل کانفیگ max-connectin هم بالا بردم اما باز هم جواب نداد)از دوستان کسانی که در این مورد اطلاعات دارند خواهش می کنم کمک کنند

با تشکر

miladamirzadeh
جمعه 14 شهریور 1393, 18:00 عصر
ممکنه مساله مربوط به فایروال باشه. هنگام بروز مشکل چه پیام خطایی به شما می ده؟ برنامه ها به چه زبانی نوشته شده اند و از چه کانکتوری استفاده می کنی؟

hixnal
شنبه 15 شهریور 1393, 22:25 عصر
دوست من اتفاقا همه می گن مشکل از فایروال هست ولی همه ی فایروال ها خاموش هستن-برنامه با پایتون طراحی شده-مشکل از کانکتور نیس چون همین برنامه روی سرور خود بانک هم هست ولی برای اون مشکلی پیش نمی یاد

hixnal
پنج شنبه 20 شهریور 1393, 09:23 صبح
کسی نمی دونه ؟؟؟