ورود

View Full Version : تکمیل فیلد های وب در داخل اپ اندروید

1yaram
جمعه 14 شهریور 1393, 14:30 عصر
سوالی داشتم مبنی بر این که آیا میشه برنامه ای آنلاین طراحی کنم که بشه به اینترنت وصل بشه و با وارد کردن مقادیر در edit text برنامه ،این مقادیر به فیلد داخل وب انتقال پیدا کنه و با زدن button در اندروید دکمه ای در وب زده بشه و نتیجه هم در داخل گوشی اندروید نمایش داده بشه
مثل این مورد:لینک (http://msio.org.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=98d6a153-9582-475c-adc0-3377173c82a5)
این با چه سرویسی در اندروید کار میکنه ، وب سرویس ؟ یا یه چیز دیگه؟

1yaram
شنبه 15 شهریور 1393, 10:05 صبح
نتونستم منظورمو برسونم؟

omid.n1990
شنبه 15 شهریور 1393, 11:31 صبح
منم میخواستم دیروز همینچین سوالی رو بپرسم ولی نمیدونستم چطور بیانش کنم.
یک صفحه وب وجود داره که ما طراحش نیستیم و وب سرویسی هم نداریم. تو این صفحه وب کادر ورود اطلاعات و هم دکمه ارسال اطلاعات و دریافت اطلاعات داره. چطوری میشه کاری کرد که ما توی برنامه اندروید یک تکس باکس و دکمه بذاریم و ارتباط اینها با صفحه وب رو برقرار کنیم. دید اول اینه که یک وب ویو داشته باشیم که همون صفحه رو نشون بده کامل، و یا با یکسری دستورات جاوااسکریپت باقی موارد رو مخفی کنیم و بخشی از صفحه رو نشون بدیم ولی به نظرم کار چندان جالبی نمیاد. روشی رو کسی بلده که این کار رو خیلی تمیز و با دکمه های اندروید این ارتباط رو با صفحه وب برقرار کنیم؟
البته از طریق url مشکلی نیست اگر از url برای ارسال اطلاعات استفاده شده باشه. ولی من مثلا میخوام کد captcha اون سایت رو هم بگیرم بذارم تو برنامه اندرویدم و خوب اون هم تست بشه و موارد پیچیده تر از ارسال آدرس url.

1yaram
شنبه 15 شهریور 1393, 17:51 عصر
اصن کسی تو ایران اینو بلده؟:عصبانی++:

harani
یک شنبه 16 شهریور 1393, 08:21 صبح
منم میخواستم دیروز همینچین سوالی رو بپرسم ولی نمیدونستم چطور بیانش کنم.
یک صفحه وب وجود داره که ما طراحش نیستیم و وب سرویسی هم نداریم. تو این صفحه وب کادر ورود اطلاعات و هم دکمه ارسال اطلاعات و دریافت اطلاعات داره. چطوری میشه کاری کرد که ما توی برنامه اندروید یک تکس باکس و دکمه بذاریم و ارتباط اینها با صفحه وب رو برقرار کنیم. دید اول اینه که یک وب ویو داشته باشیم که همون صفحه رو نشون بده کامل، و یا با یکسری دستورات جاوااسکریپت باقی موارد رو مخفی کنیم و بخشی از صفحه رو نشون بدیم ولی به نظرم کار چندان جالبی نمیاد. روشی رو کسی بلده که این کار رو خیلی تمیز و با دکمه های اندروید این ارتباط رو با صفحه وب برقرار کنیم؟
البته از طریق url مشکلی نیست اگر از url برای ارسال اطلاعات استفاده شده باشه. ولی من مثلا میخوام کد captcha اون سایت رو هم بگیرم بذارم تو برنامه اندرویدم و خوب اون هم تست بشه و موارد پیچیده تر از ارسال آدرس url.
بدون وب سرویس اصلاً تعامل بین اندروید و وب مهال اون ui سمت وب برای کاربران وب هستش و شما که کاربر کلاینتید صفحه ی دیگری برای ارتباط با شما وجود دارد که بدون نیاز به هیچ login از طریق اینترنت و کدهاتون داده ها رد و بدل میشن .
برای اجرا شدن جاوا اسکریپت در وب ویو یکی از گزینه های setting شو باید true میکردید که مرتبط با آن بود من یادم نیست ولی سرچ کنید تو گوگل پیدا میکنید .