ورود

View Full Version : سوال: یکی به دادم برسه شکل با ایمپورت فایل های MYD,MYI,frm

amaruk
یک شنبه 16 شهریور 1393, 11:19 صبح
با سلام من یک پروِژه از اینترنت خرید کردم ولی موفق به اجرای آن نشدم لطفا یکی کمک کنه به من تا فردا باید پروِه رو به استاد تحویل دهم خواهش میکنم اگه کسی بلده کمک کنه دیتا بیس این پروِه یه صورت فایل Myd,myi,frm میباشد من از این فابل ها سر در نمی آورم لطفا یکی کمک کنه

amaruk
یک شنبه 16 شهریور 1393, 11:25 صبح
اقا یکی بهم کمک کنه

miladamirzadeh
یک شنبه 16 شهریور 1393, 11:55 صبح
دوست عزیز. این فایل ها فایل های اصلی دیتابیس MySQL هستند. تو لینوکس به صورت پیش فرض باید در مسیر /var/lib/mysql پوشه ای به نام دیتابیست بسازی و بعد این فایل ها رو درون آن کپی کنی. مالک این فایلها باید گروه و نام کاربری mysql:mysql باشد. در زمان این کار سرویس mysqld در حالت stop باشد. در ویندوز مکان بسته به تنظیمات ویندوز متفاوت است. اما روند انجام کار به همین شکل می باشد.

amaruk
یک شنبه 16 شهریور 1393, 17:47 عصر
ببخشید من نفهمیدم الان من باید چیکار کنم لینوکس باید نصب کنم یا تو خود ویندوز نمیشه از این فایل ها استفاده کرد من کار با mysql رو نمیدونم اصلا باهاش کار نکردم تو رو خدا کمک کنید من فردا باید پروِِژه رو تحویل بدم پروِه بدون بانک کار نمی کند ببخشید شما نمی تونید کاری واسم بکنید این فایل ها رو برایتون بفرستم نمی تونید کاری بکنید پروِژه رو واستون بفرستم نمی تونید اجراش کنید تو رو خدا اگه میتونید کمک کنید

amaruk
یک شنبه 16 شهریور 1393, 17:48 عصر
ببخشید من نفهمیدم الان من باید چیکار کنم لینوکس باید نصب کنم یا تو خود ویندوز نمیشه از این فایل ها استفاده کرد من کار با mysql رو نمیدونم اصلا باهاش کار نکردم تو رو خدا کمک کنید من فردا باید پروِِژه رو تحویل بدم پروِه بدون بانک کار نمی کند ببخشید شما نمی تونید کاری واسم بکنید این فایل ها رو برایتون بفرستم نمی تونید کاری بکنید پروِژه رو واستون بفرستم نمی تونید اجراش کنید تو رو خدا اگه میتونید کمک کنید

pmm1024@gmail.com
یک شنبه 16 شهریور 1393, 17:54 عصر
با سلام
سوالی که پرسیده اید کمی مبهم است،امکان داره بیشتر توضیح بدید که مشکل کارتون کجا است؟!

amaruk
یک شنبه 16 شهریور 1393, 17:59 عصر
من این پروِِژه را از اینترنت خرید کردم ولی بانک این به این صورت می باشد لطفا کمک کنید اگر پروِه را به شما بدهم شما میتوانید کمک کنید برای اجرای پروِژه خواهش میکنم اگر میتوانید کمک کنید من 26000 تومن به این پروژه پول دادم

pmm1024@gmail.com
یک شنبه 16 شهریور 1393, 18:10 عصر
دوست عزیز از لینک های زیر استفاده کنید اگر کمک نکرد یک پیغام دیگه بدید تا مشکلتان رفع گردد:
http://stackoverflow.com/questions/879176/how-to-recover-mysql-db-from-myd-myi-frm-files
http://blog.arekibo.com/restore-a-mysql-database-from-backed-up-program-files-frm-myd-myi-no-sql-dump-required/

amaruk
یک شنبه 16 شهریور 1393, 18:24 عصر
خیلی ممنوع من این راهنما ها رو خودم دیدم ولی نمیدونم با mysql کار نکردم فکر کردم شما کار کردین میتونین ولی شما هم خیلی حرفه ای نیستید من میخام یکی پروِزه روو واسم اجراش کنه

amaruk
یک شنبه 16 شهریور 1393, 18:28 عصر
پروژه رو فرستادم به ایمیلتون اگه تونستید اجراش کنید

amaruk
یک شنبه 16 شهریور 1393, 18:31 عصر
پروژه رو فرستادم به ایمیلتون اگه تونستید اجراش کنید