ورود

View Full Version : سوال: چگونه با Setup Factory 9 ستاپ بسازیم ؟

vb341
دوشنبه 17 شهریور 1393, 21:59 عصر
سلام . دوستان اگر شخصی از شما نحواه ساخت ستاپ با Setup Factory 9 رو بلده بخصوص در موارد زیر لطفا در این پست جواب بده
1 -چگونگی نصب SqlServer 2008 یا بالاتر بصورت نصب سایلنت
2 - چگونگی نصب کریستال ریپورت برای ویژوال استودیو 2010 و بالاتر

vb341
پنج شنبه 20 شهریور 1393, 18:50 عصر
یعنی هیچ یک از دوستان تجربه ساخت ستاپ با این نرم افزار رو ندارن ؟

mahlake
شنبه 24 آبان 1393, 13:26 عصر
دوستان منم به این موضوع نیاز دارم اگه کسی بلده یا لینکی در اختیار داره لطفا قرار بده... من انگلیسیم خیلی ضعیفه...

hsgpro
شنبه 24 آبان 1393, 14:02 عصر
سلام

تو بخش Refernce های Setup Factory یه سری فریم ورک پیش فرض هست که تیکش رو بزنید همراه نصب برنامه شما نصب میشه اما Crystal Report و چیز های دیگه که فکر کنم توی لیست پیش فرض Setup Factory نیست یا باید مثل اکثر ستاپ های معمول که حتی با Install Shield ایجاد میشن فایل ستاپ Crystal Report و سایر موارد رو تعیین کنید موقع اجرا (Start) ستاب اجرا بشن و کاربر اول اقدام به نصب اونا کنه یا اینکه ببینید پلاگینی چیزی برای انجام این کار در Setup Factory هست اما پیشنهاد من همونه که یا اول یا آخر ستاپ برنامه های مورد نیاز هم اجرا کنید که کاربر نصبش کنه.بعد مسلماً توی نرم افزار خودتون هم باید بررسی کنید که مثلاً Crystal Report وجود داره یا نه که اگه نبود اخطار بده.

الان اصلاً Setup Factory در دسترس ندارم اینایی هم که گفتم از تجربه چند سال پیشم یادم مونده بوده اگه اسم چیزی رو اشتباه گفتم دوستان به بزرگی خودشون بی خیال شن:لبخند:

mahlake
شنبه 24 آبان 1393, 22:06 عصر
سلام

تو بخش Refernce های Setup Factory یه سری فریم ورک پیش فرض هست که تیکش رو بزنید همراه نصب برنامه شما نصب میشه اما Crystal Report و چیز های دیگه که فکر کنم توی لیست پیش فرض Setup Factory نیست یا باید مثل اکثر ستاپ های معمول که حتی با Install Shield ایجاد میشن فایل ستاپ Crystal Report و سایر موارد رو تعیین کنید موقع اجرا (Start) ستاب اجرا بشن و کاربر اول اقدام به نصب اونا کنه یا اینکه ببینید پلاگینی چیزی برای انجام این کار در Setup Factory هست اما پیشنهاد من همونه که یا اول یا آخر ستاپ برنامه های مورد نیاز هم اجرا کنید که کاربر نصبش کنه.بعد مسلماً توی نرم افزار خودتون هم باید بررسی کنید که مثلاً Crystal Report وجود داره یا نه که اگه نبود اخطار بده.

الان اصلاً Setup Factory در دسترس ندارم اینایی هم که گفتم از تجربه چند سال پیشم یادم مونده بوده اگه اسم چیزی رو اشتباه گفتم دوستان به بزرگی خودشون بی خیال شن:لبخند:

واقعا ممنون و مرسی از وقتی که برای ما گذاشته اید... بنده تو این زمینه بسیار مبتدی هستم و هیچ اطلاعاتی ندارم من فقط یک برنامه میخوام که بتونم باهاش فایل نصب بسازم و اون فایل نصب خودش چک کنه و برنامه هایی مثل دات نت و کریستال ریپورت رو نصب کنه...
و چون هیچ آگاهیی نسبت به این زمینه ندارم و کل آموزش ها یی که خوندم به کارم نیومده و با برنامه هایی که نصب کردم نتونستم کار کنم...
یک برنامه میخوام به همراه یک فایل آموزشی که توش همه این کارها رو بهم آموزش بده
واقعا از همه دوستانی که دانششون رو در اختیار ما قرار میدن کمال تشکر را دارم...

behnamgholipoor
چهارشنبه 28 آبان 1393, 11:49 صبح
سلام
دوست عزیز یه سری به Learnfiles.com (http://learnfiles.com/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%BE-setup-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85.html) بزن

vb341
دوشنبه 10 آذر 1393, 09:12 صبح
این آموزشی که در لرن فایلز هست فقط یک سری مطالب عمومی رو گفته ولی هیچ توضحیحی د رمورد اینکه چطور SqlExpress و یا Crystalreport رو نصب کنیم نگفته