PDA

View Full Version : راه اندازی کافی نت به صورت Terminal

herus_deus
جمعه 05 خرداد 1385, 18:30 عصر
من قصد دارم یه شبکه راه اندازی کنم با 50 تا کلاینت با شرایطی دقیقا مشابه با شرایط کافی نت.
خوب حالا می خوام بدونم من حتما باید 50 تا کامپیوتر جداگانه بخرم یا اینکه راه حل ارزانتری هم وجود دارد؟
مثلا از terminal استفاده کنم مشابه با ترمیهالهای قدیم که همه کامپیوترها به سرور اصلی وصل می شدند و خودشون قدرت پردازش نداشتند.
یا اینکه از Thin Client استفاده کنم.
یا مثلا یه همچین چیزی هم هست.
http://www.ikonnet.com/en/product/hishare.htm

اصلا این کار توصیه میشه یا نه؟
مسلما این قضیه رو برای ویندوز مد نظرم هست چون کاربران نمی تونند مثلا با لینوکس کار کنن.

Identifier
جمعه 05 خرداد 1385, 21:00 عصر
مثلا از terminal استفاده کنم مشابه با ترمیهالهای قدیم که همه کامپیوترها به سرور اصلی وصل می شدند و خودشون قدرت پردازش نداشتند.

شما با استفاده از کارت شبکه و BootRom هم میتونید اینکار را انجام دهید و کامپیوتر ها دیگر نیازی به Hard ندارند و تنها CPU برای پرادزش تصویر و یکسری پردازش های اصلی دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.
اما در این مورد حتما بایستی نسبت به بار شبکه سرور و تجهیزات مناسب بکار گرفته شود.

موفق و پیروز باشید.

herus_deus
شنبه 06 خرداد 1385, 09:31 صبح
پس نهایت کاری که میشه کرد اینه که سیستم ها هارد نداشته باشند و حتما باید یه کیس کامل بدون هارد تهیه کنم.
حالا اگه اینکارو بکنم چه مزیت ها و چه معایبی ممکنه داشته باشه. و با چه محدودیت هایی ممکنه روبه رو بشم.
دقیقا شرایط مشابه با یک شبکه کا فی نت معمولی .قراره که توی دانشگاه انجام بشه و تو یه مکان عمومی هم هست که همه می تونن بهش دسترسی داشته باشند.
مثلا نیاز به برنامه اکانتینگ دارم که بتونه صفحه یوزر رو lock کنه تا مادامی از روی سرور باز بشه و یا اینکه یوزر پسورد خودش رو وارد کنه.فکر می کنم با ترمینال نمیشه یه همچین کاری کرد.
یا مثلا می خوام پهنای باند یک سری از کامپیوترها رو محدود کنم .در این حالت چی کار میشه کرد؟

Identifier
شنبه 06 خرداد 1385, 10:22 صبح
پس نهایت کاری که میشه کرد اینه که سیستم ها هارد نداشته باشند و حتما باید یه کیس کامل بدون هارد تهیه کنم.
حالا اگه اینکارو بکنم چه مزیت ها و چه معایبی ممکنه داشته باشه. و با چه محدودیت هایی ممکنه روبه رو بشم.

1- در صورتی که شبکه آسیب ببینید و به هر نحو امکان برقراری ارتباط بین کلاینت ها و سرور برقرار نباشد . تا زمانی که اشکال رفع نشود شبکه بلا استفاده می ماند.
2- در مورادی که کلاینت نشستی از سرور را در اختیار دارد مدیریت پهنای باند آن به سادگی امکان پذیر نیست.
3- قدرت مانور شما محدود تر است.

اینگونه سیستم ها بیشتر در شبکه های استاد و شاگرد مورد استفاده قرار میگیرد. و این تمکان را به استاد میدهد که بتواند شاگرد را به خوبی کنترل نماید، گرچه با نرم افزار های مجود هم امکان پیاده سازی چنین موردی وجود دارد.

قراره که توی دانشگاه انجام بشه و تو یه مکان عمومی هم هست که همه می تونن بهش دسترسی داشته باشند.

یکی از راه حل های که می توان ارائه داد به کارگیری Active Directory و VPN Server است.

مثلا نیاز به برنامه اکانتینگ دارم که بتونه صفحه یوزر رو lock کنه تا مادامی از روی سرور باز بشه و یا اینکه یوزر پسورد خودش رو وارد کنه.فکر می کنم با ترمینال نمیشه یه همچین کاری کرد.

گر چه امکان انجام چنین موردی به راحتی وجود دارد، اما بایستی بر روی کارامد بودن شبکه هم نیز دقت کنید.
با توجه که آنجا محیطی آکادمیک است، فرض کنید مدت زمان اتصال کاربر به اینترنت به پایان رسیده و کاربر در حال ذخیره سازی مطالب خود است؛ با لاک شدن صفحه چه اتفاقی رخ خواهد داد ؟

یا مثلا می خوام پهنای باند یک سری از کامپیوترها رو محدود کنم .در این حالت چی کار میشه کرد؟
در سیستم های ترمینال راه کار های مدیریت پهنای باند بسته به ساختار آن توسط Terminal Server ارائه می شود که تمامی آنها هم نیز از این قابلیت برخوردار نیستند.

اما در نهایت همانطور که در ارسال های قبلی به آن اشاره شده است بکارگیری یک ابزار و یا روش مستلزم بررسی محیط و شرایط است. در این صورت می توان بهترین گرینه را نسبت به شرایط انتخاب کرد.

موفق و پبروز باشید.

jafari1
شنبه 06 خرداد 1385, 15:18 عصر
چگونه میشود بدون داشتن ویندوز به سرور وصل شد(کامپیوتری که هارد ندارد) مثلا با فلاپی دیسکت یا bootrom

Identifier
شنبه 06 خرداد 1385, 17:00 عصر
چگونه میشود بدون داشتن ویندوز به سرور وصل شد(کامپیوتری که هارد ندارد) مثلا با فلاپی دیسکت یا bootrom

در ایتدا همانظور که گفته شد شما نیاز به EEPROM دارید (ظرقیت آن حدود 256 کیلو بایت است) که بر روی سوکتی که در کارت شبکه تعبیه شده است نصب می گردد.
و با استفاده از EEPROM امکان دریافت اطلاعت لازم جهت بوت شدن از سرور را فراهم می آورد. به این سیستم Thin Client گفته می شود ، زیرا این سیستم برای راه اندازی از طریق سرور تنها نیاز به سخت افزار دارد.
Thin Client حود به تنهایی قابلیت اجرای هیچ گونه نرم افزاری را ندارد؛ بلکه سیستم عاملی که برای سرور در نظر گرفته شده است قابلیت چند کاربره بودن را دارد همانند Linux و این سرور است که تمامی پردازش ها را انجام می دهد.
زمانی که Thin Client اطلاعاتی را وارد می کند سرور پس از پردازش آن نتیجه را بر روی صفحه نمایش کاربر نمایش می دهد.

در شبکه هایی که بستر آنها TCP/IP است از متد هایی همچون BOOTP و PXE و یا DHCP استفاده می شود.
Citrix هم یکی از اینگونه نرم افزارها است که برای این امر طراحی شده است. البته در windows 2k هم این قابلیت گنجانده شده است.

موفق باشید.

jafari1
یک شنبه 21 خرداد 1385, 21:04 عصر
از قبول زحمت پاسخ شما سپاسگزارم

khoffashekhaste
شنبه 23 اردیبهشت 1391, 16:53 عصر
راهکار های مختلفی وجود دارد که در وب سایت خانه سیتریکس ایران می توانید مشاهده کنید
آدرس وب سایت خانه سیتریکس ایران (http://citrixhome.ir)

http://citrixhome.ir