View Full Version : ساخت چنین برنامه ای
raha_jon
سه شنبه 18 شهریور 1393, 10:11 صبح
سلام و ادب
ببخشید میشه همه در باره ی ساخت چنین رنامه ای نظر بدن
می خوام یاد بگیرم شاید روزی به دردم خورد:گریه:
http://cafebazaar.ir/app/com.meyar.guessword/?l=fa
majnoon110
سه شنبه 18 شهریور 1393, 12:57 عصر
کجاش رو نمیدونید چطوریه؟
کلا میخواید بگیم خوبه یا بده؟
raha_jon
سه شنبه 18 شهریور 1393, 13:39 عصر
اول این مرحلشو که چطوری می فهمه کاربر تا چند مرحله جلو رفته؟
http://s.cafebazaar.ir/1/upload/screenshot/com.meyar.guessword1.jpg
و چطوری گالری کرده؟
و بعدش این مرحله را توضیح بدین
http://s.cafebazaar.ir/1/upload/screenshot/com.meyar.guessword2.jpg
raha_jon
سه شنبه 18 شهریور 1393, 16:28 عصر
خصوصیه؟!:لبخند:
majnoon110
سه شنبه 18 شهریور 1393, 17:26 عصر
خب برای فهمیدن اینکه کاربر تا چه مرحله ای رفته جلو باید یک متغیر مشخص کنید که هر مرحله ای که کاربر جواب صحیح میده یک واحد به اون اضافه بشه و بعد در دیتابیس ذخیره بشه
بعدشم وقتی داخل گرید ویو مراحل رو نشون میده، هر کدوم که در اصل ایندکس و شماره اش کوچیکتر از اون بود رو براتون نمایش میده و بقیه اش رو قفل میزنه
برای کلید ها هم راه حل های مختلفی هست . از گرید ویو شاید بتونید استفاده کنید و همچنین از ایمیج ویو های ساده که با کلیک روی هر کدومش متن رو به داخل آخرین فیلد خالی میبره
raha_jon
سه شنبه 18 شهریور 1393, 21:37 عصر
ای کاش بیشتر تخصصی می کردین و خواهشا لینک سورسی که برای ساخت چنین برنامه به دردم بخوره را معرفی فرمایید با تشکر
raha_jon
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 12:17 عصر
همه از این برنامه ساخته ان ها:لبخند:
اما کسی....
majnoon110
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 14:25 عصر
نه متاسفانه من تا حالا ازین برنامه نساختم
سورس مشابه هم در دسترسم نیست وگرنه میفرستادم براتون
NeoFighT
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 16:26 عصر
این برنامه شاید برای قسمت دوم کمکتون کنه
همین الان نوشتم برا همین خیلی ساده درست کردم.
لینک دانلود (http://s5.picofile.com/file/8139984892/test.rar.html)
123293
به نظرتون با چه عنوانی تو قسمت برنامه های کاربردی قرارش بدم؟
omid.n1990
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 16:42 عصر
سلام، من خودم یکی دو ماه پیش خواستم همچین برنامه ای درست کنم، خیلی دنبال این قالب گشتم تا پیدا کنم و بتونم دانلود کنم که متاسفانه با جستجوی زیاد هم یافت نشد! به خاطر همین ترجیح دادم خودم درست کنم که در اولین فرصتی که وقتم آزاد شد میشینم و مینویسم.
سوالتون اگر در مورد پیاده سازی اش هست که چیز سختی به نظر نمیاد و مشکلی نداره به نظرم ولی اگر کد آماده بود قطعا کلی تو وقت صرفه جویی میشد. لینک زیر رو قبلا پیدا کردم بودم که این قالب رو میفروخت که حتی حاضر بودم و هستم پول پرداخت کنم ولی به خاطر اینکه خارج هست و کلی درسرنقل وانتقال پول، و صدو هشتاد دلار قیمتشه! بی خیال شدم. اگر کسی کدی پیدا کرد و بتونه در اختیار دیگران قرار بده خیلی باعث خرسندی است!
Guessing the Emoji template (http://www.chupamobile.com/ios-full-games/guessing-the-emoji-template-4603)
moh_sen201
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 18:23 عصر
یکی لایبرری android suport 7 رو بزاره برامون
raha_jon
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 20:17 عصر
ان سایتی که میفروشه خیلی هنگفت هزینه نوشته بهش :گریه::گریه:
raha_jon
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 20:26 عصر
این برنامه شاید برای قسمت دوم کمکتون کنه
همین الان نوشتم برا همین خیلی ساده درست کردم.
لینک دانلود (http://s5.picofile.com/file/8139984892/test.rar.html)
123293
به نظرتون با چه عنوانی تو قسمت برنامه های کاربردی قرارش بدم؟
تشکر که زحمت کشیدی من مشکلم اونجس که بعد از نوشتن و تایید کردن چطوری سوال دیگه را بیاره ؟
بازم تشکر
raha_jon
پنج شنبه 20 شهریور 1393, 11:10 صبح
معذرت جوابتون مانده بود
"به نظرتون با چه عنوانی تو قسمت برنامه های کاربردی قرارش بدم؟"
درپاسخ نمی دانم منم می خوام یاد بگیرم فکر می کنم می گم اینجا
smkm79
شنبه 29 شهریور 1393, 19:53 عصر
آقا منم خیلی تو نت گشتم اما چیزی پیدا نکردمنه سورسی نه آموزشی نه چیزی ، خلاصه هیچیخیلی دوست دارم یکی از یان برنامه ها درست کنم ، اما نمیتونم چطوریکسی هست کمک کنه عایا؟؟
raha_jon
شنبه 29 شهریور 1393, 20:13 عصر
می تونیم اینجا به کمک هم کار کنیم و اخرش هر چند نفر بودیم باهم از این کار گروهی لذت می بریم
smkm79
چهارشنبه 02 مهر 1393, 18:08 عصر
میشه آموزش گام به گام قرار داد؟؟
raha_jon
پنج شنبه 03 مهر 1393, 07:13 صبح
یعنی شما بلد هستین و می خوایین اینجا هم بزارین؟
smkm79
پنج شنبه 03 مهر 1393, 21:22 عصر
نه بابا.
میگم اگه کسی بلده ، میشه آموزش گام به گامشو قرار بده؟؟
خداییش خیلی نیاز دارم
raha_jon
پنج شنبه 03 مهر 1393, 21:33 عصر
می خوای دوتایی روش کار کنیم؟
smkm79
پنج شنبه 03 مهر 1393, 23:59 عصر
شما بلدی؟؟
Rezaguitar
جمعه 04 مهر 1393, 00:14 صبح
دوست عزیز نمیخوام نا امیدتون کنم ولی اگر اطلاعتتون در حدی نیست که بتونید این برنامه رو تحلیل کنید حتما بیشتر روی یادگیری برنامه نویسی کار کنید.
چون تقریبا همه چیز این برنامه مشخص هست و موفقیت این برنامه به خاطر جدید و زیبا بودن ایدش هست و پیچیدگی خاصی نداره.
raha_jon
جمعه 04 مهر 1393, 07:35 صبح
شما بلدی؟؟
زیاد بلد نیستم
raha_jon
جمعه 04 مهر 1393, 07:36 صبح
دوست عزیز نمیخوام نا امیدتون کنم ولی اگر اطلاعتتون در حدی نیست که بتونید این برنامه رو تحلیل کنید حتما بیشتر روی یادگیری برنامه نویسی کار کنید.
چون تقریبا همه چیز این برنامه مشخص هست و موفقیت این برنامه به خاطر جدید و زیبا بودن ایدش هست و پیچیدگی خاصی نداره.
ما سر در نمی یاریم دا اگه می تونی کمکون بفرما
smkm79
جمعه 04 مهر 1393, 13:16 عصر
شما که عرض میکنید پیچیدگی خاصی نداره ، آموزششو برای ما مبتدی ها بزار
زکات علم نشر آن است.
raha_jon
جمعه 04 مهر 1393, 20:23 عصر
همه بلدن ها اما کسی :لبخند::لبخند::لبخند::لبخند:: بخند::لبخند:
Rezaguitar
شنبه 05 مهر 1393, 00:33 صبح
بله هیچکس نمیاد این برنامه رو بنویسه و به قولی لقمه رو بجوه و بده به شما,چون زمان گیر هست و کسایی که میان اینجا همه برنامه نویس هستن و زمانشون رو روی پروژه های خودشون میذارن.
زکات علم نشر اون هست نه زکات سورس برنامه.(که البته دوستان لطف کردن سورس قسمت اصلی برنامه رو هم به صورت ساده براتون نوشتن)
شما باید برنامه رو استارت بزنی هر قسمتی که به مشکل برخوردی بپرسی تا دوستان راهنمایی کنن.
شما کار با دیتابیس و Custom Gridview , دستورات شرطی(if و else!) و کار با TextView رو یاد بگیرید بعد شروع به نوشتن این برنامه کنید اگر به مشکلی برخوردید تاپیک ایجاد کنید.
raha_jon
شنبه 05 مهر 1393, 07:23 صبح
آها این شد دستورات ifرا بلدیم کار با تکس ویورا هم بلدیم
اما مشکل اینجاست که نمی تونم کدی بنویسم که بره به سوال دیگه ذخیره کردن امتیاز و این حرفا را هم بلدیم
Rezaguitar
شنبه 05 مهر 1393, 16:53 عصر
آها این شد دستورات ifرا بلدیم کار با تکس ویورا هم بلدیم
اما مشکل اینجاست که نمی تونم کدی بنویسم که بره به سوال دیگه ذخیره کردن امتیاز و این حرفا را هم بلدیم
توسط cursor توی table پایگاه داده حرکت کنید.
raha_jon
شنبه 05 مهر 1393, 18:03 عصر
اینا را بلد نیستیم:متعجب:
smkm79
شنبه 05 مهر 1393, 20:00 عصر
توسط cursor توی table پایگاه داده حرکت کنید.
انشاالله این هارو یاد خواهیم گرفت.
مشکل بعدی پرداخت درون برنامه ای یا راهنما هست
raha_jon
شنبه 05 مهر 1393, 21:08 عصر
انشاالله این هارو یاد خواهیم گرفت.
مشکل بعدی پرداخت درون برنامه ای یا راهنما هست
اوناش با من تو جاهای دیگشو کار کن
smkm79
یک شنبه 06 مهر 1393, 14:49 عصر
بله هیچکس نمیاد این برنامه رو بنویسه و به قولی لقمه رو بجوه و بده به شما,چون زمان گیر هست و کسایی که میان اینجا همه برنامه نویس هستن و زمانشون رو روی پروژه های خودشون میذارن.
زکات علم نشر اون هست نه زکات سورس برنامه.(که البته دوستان لطف کردن سورس قسمت اصلی برنامه رو هم به صورت ساده براتون نوشتن)
شما باید برنامه رو استارت بزنی هر قسمتی که به مشکل برخوردی بپرسی تا دوستان راهنمایی کنن.
شما کار با دیتابیس و Custom Gridview , دستورات شرطی(if و else!) و کار با TextView رو یاد بگیرید بعد شروع به نوشتن این برنامه کنید اگر به مشکلی برخوردید تاپیک ایجاد کنید.
من که نگفتم سورس بدید ، گفتم آموزش بدید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.