View Full Version : تبلیغ در عدد
shs1377
سه شنبه 18 شهریور 1393, 13:26 عصر
سلام دوستان کسی توی عدد تا حالا تبلیغ کرده؟؟ بنظرتون میارزه حداقل 50 هزار تومان بدم واسه تبلیغ در عدد؟؟
shs1377
سه شنبه 18 شهریور 1393, 14:17 عصر
دوستان لطفا اگه اطلاع دارید سریعتر جواب بدید عجله دارم
Nevercom
سه شنبه 18 شهریور 1393, 15:28 عصر
تبلیغات عدد خوبه، اما بصورت نجومی هم آمار نصب رو نمیبره بالا.
بر اساس تجربه هر نصبی که عدد به شما میده حدود ۲۰۰ تومن هزینه داره (درواقع آمار نصب رو بازار ارائه میده، اما آمار ثبت نام رو ما در سیستم خودمون داریم، هر ثبت نام حدود ۱۰۰۰ تومن هزینه داشته، با مقایسه ی میزان ثبت نام و میزان نصبی که بازار ارائه میده، و با کسر میانگین نصب و ثبت نامی که هرروز خود نرم افزار بدون تبلیغ داره، به عدد ۲۰۰ تومن برای هر نصب رسیدم).
مسلماً بنر تبلیغاتی هم تاثیر داره که تعداد نصب به ازای ۱۰۰۰ تومن کمتر یا بیشتر از چیزی بشه که عرض کردم
omid.n1990
سه شنبه 18 شهریور 1393, 15:43 عصر
تبلیغات عدد خوبه، اما بصورت نجومی هم آمار نصب رو نمیبره بالا.
بر اساس تجربه هر نصبی که عدد به شما میده حدود ۲۰۰ تومن هزینه داره (درواقع آمار نصب رو بازار ارائه میده، اما آمار ثبت نام رو ما در سیستم خودمون داریم، هر ثبت نام حدود ۱۰۰۰ تومن هزینه داشته، با مقایسه ی میزان ثبت نام و میزان نصبی که بازار ارائه میده، و با کسر میانگین نصب و ثبت نامی که هرروز خود نرم افزار بدون تبلیغ داره، به عدد ۲۰۰ تومن برای هر نصب رسیدم).
مسلماً بنر تبلیغاتی هم تاثیر داره که تعداد نصب به ازای ۱۰۰۰ تومن کمتر یا بیشتر از چیزی بشه که عرض کردم
منظورتون رو متوجه نشدم! آمار نصب رو بازار ارائه میده، اما آمار ثبت نام رو ما در سیستم خودمون داریم، هر ثبت نام حدود ۱۰۰۰ تومن هزینه داشته، منظورتون از آمار نصب و آمار ثبتنام چیه؟
من یکبار یکی از برنامه های پولیم رو تبلیغ کردم خیلی اتفاق خوبی نبود، چهل تومن هزینه کردم، نتیجه جالبی نداشت. به نظرم تبلیغ برای هر برنامه ای جواب نمیده. بستگی به برنامه اتون داره که ضریب خرید برنامه اتون چند باشه. یعنی به نظرتون چند نفر از کسایی که برنامه ی شما رو ببین حاضر باشن پول بابتش بدن. خوب این واسه برنامه های مختلف متفاوته و فقط خودتون میدونید. از سمتی قیمت برنامه هم خیلی مهمه مثلا برای برنامه هایی که خیلی خوب هستن و خوب میفروشن و قیمت بالایی دارند اینکار می ارزه. برنامه ای که پانصد قیمت داره و حدود سیصد تومنش مال شماست. حساب کنید دیگه اگر هر کلیک سی تومن براتون هزینه برداره، باید ده درصد ضریب خرید داشته باشه تا ضرر نکنید! که خوب ده درصد به سادگی به دست نمیاد. درصورتی که قیمت برنامه دوهزار و پانصد باشه با دو درصد خرید مطمئن میشید ضرر نکردید.
فکر کنم منظور دوستمون هم دویست تومن هزینه برای دانلود نسخه رایگان بوده و هزارتومان نسخه طلایی. که البته به نظرم بستگی به برنامه داره که چقدر کاربر رو جذب کنه. ممکنه یک برنامه رو هزار نفر ببینند زیر ده خرید براش انجام بشه یعنی کمتر از یک درصد! ممکن هم هست هزار بازدید داشته باشه و صد نفر بخرن که خوبه
ولی به نظرم بسته به برنامه اتون داره، مخصوصا اگر برنامه رایگان باشه و بنا به دلایلی بخواهید آمار نصبتون بالابره به نظر تبلیغات عدد یکی از بهترین راه هاست.
Nevercom
سه شنبه 18 شهریور 1393, 19:38 عصر
فرض کنید شما ۵۰٫۰۰۰ تومن تو عدد برای تبلیغ تعیین می کنید.
بر اساس تجربه ی من، به ازای هر ۱۰۰۰ تومن، حدود ۵ بار برنامه ی شما نصب میشه، یعنی برای ۵۰ هزار تومن، ۲۵۰ کاربر جذب برنامه ی شما میشه.
روشی که به این عدد رسیدم رو توضیح دادم:
ما در برنامه مون قسمتی داریم که کاربر در برنامه ثبت نام می کنه و کد کاربری دریافت می کنه، پس ما آمار داریم که روزانه چندنفر ثبت نام کردن (اما آمار نصب بدون ثبت نام رو نداریم، البته بصورت مستقیم)
خود بازار در پنلش آماری از نصب روزانه بهتون میده، ضمن اینکه ابزارهای Analytics هم کمک می کنه میزان نصب (کاربر جدید) رو داشته باشید.
ضمن اینکه بدون اینکه تبلیغی صورت بگیره، روزانه اپلیکیشن حد خاصی نصب داره.
حالا وقتی تبلیغلات عدد رو فعال کنیم، این آمار تغییر می کنه
اطلاعات من با تطبیق اطلاعات ثبت نام با آمار نصبی که بازار ارائه میده و همچنین اطلاعات Analytics بدست اومده، همچنین میزان نصب نرمال روزانه از این عدد کم شده.
در نهایت برای برنامه ی ما که رایگان هست، هر ۱۰۰۰ تومن هزینه در عدد حدود ۵ نصب میاره، که از این ۵ نفر، ۱ نفر در برنامه ثبت نام می کنه (که بهش میگیم کاربر واقعی)، در نهایت هر ثبت نام برای ما ۱۰۰۰ تومن در عدد هزینه داره.
این آمار مختص برنامه ی ما هست، اما شما هم با روشی مشابه می تونید یه نرخ بدست بیارید.
حالا خود بنر تبلیغاتی و موضوع برنامه و رایگان یا پولی بودنش می تونه این عددها رو تغییر بده.
haniiii
سه شنبه 18 شهریور 1393, 21:21 عصر
به نظرم سیستم عدد قیمت بالایی داره ... و در نتیجه هم نمایش دهنده و هم تبلیغ دهنده ضرر میکنن ...
1yaram
سه شنبه 18 شهریور 1393, 21:37 عصر
عدد کلا یه طرح شکست خورده به حساب میاد (برای برنامه نویس ها)
چون نه درآمد خوبی داره برامون نه اینکه تبلیغ توش با صرفه نیست
من روزانه حدود 1000 تومن از یه برنامه در میارم 10000 نصب داره و آنلاینه
برای همین بعضی از برنامه های توی بازار خودشون دست به کار شدن و تبلیغات اختصاصی خودشون رو شروع کردن این موفق تر از بازار خواهد بود
اگه کسی میدونه که چه جوری یه کاری کنیم که تبلیغ برای کابر نمایش بدیم ممنون میشم؟
mehdilove09
شنبه 17 آبان 1393, 09:13 صبح
به نظر من که ارزشش رو داره چون تعداد نمایش دهندگانش زیادن
tux-world
شنبه 17 آبان 1393, 09:21 صبح
به نظرم ارزش نداره
virus2009
شنبه 17 آبان 1393, 15:40 عصر
مگه سیستم عدد کلیکی نیست ؟
یعنی به ازای هر کلیک 30 تومن کم میشه از حسابتون و حالا طبق گفته خودشون آی پی هم چک میشه و کلیک های تکراری حساب نمیشن.
خب شما فرض کنید 1000 نفر از طریق برنامه های مختلف روی بنر شما کلیک می کنند و به صفحه بازار منتقل می شوند. ( فرض کنید برنامه به صورت پرداخت درون برنامه ای باشه
100 نفرشون رو فرض کنید به صفحه بازار نمی رسند. ( بر اثر کنسل کردن و ... )
600 نفر میان نرم افزار رو میبینن ولی نصب نمی کنند. ( اینجا دیگه به کیفیت نرم افزار و نحوه جذب مشتری بستگی داره )
300 نفر نصب میکنند نرم افزار رو: از این 300 نفر ؛ 200 تاشون به صورت رایگان استفاده می کنند و 100 نفر برنامه رو خرید میکنند.
حالا فرض کنید حداقل 1000 تومن قیمت درون پرداخت برنامه شماست.
اون 100 نفر برای شما 60 هزار تومن سود داشتن ( با احتساب درصد بازار و مالیات )
در حالی که شما برای اون 1000 کلیک 30 هزار تومن پرداخت کردید.
این باید روش اصولی عدد باشه، حالا اینکه سیستمشون مشکل داشته باشه و کلیک الکی حساب کنند یا بنر ها خوب نمایش داده نشه و ... قضیه فرق داره
omid.n1990
شنبه 17 آبان 1393, 16:22 عصر
مگه سیستم عدد کلیکی نیست ؟
یعنی به ازای هر کلیک 30 تومن کم میشه از حسابتون و حالا طبق گفته خودشون آی پی هم چک میشه و کلیک های تکراری حساب نمیشن.
خب شما فرض کنید 1000 نفر از طریق برنامه های مختلف روی بنر شما کلیک می کنند و به صفحه بازار منتقل می شوند. ( فرض کنید برنامه به صورت پرداخت درون برنامه ای باشه
100 نفرشون رو فرض کنید به صفحه بازار نمی رسند. ( بر اثر کنسل کردن و ... )
600 نفر میان نرم افزار رو میبینن ولی نصب نمی کنند. ( اینجا دیگه به کیفیت نرم افزار و نحوه جذب مشتری بستگی داره )
300 نفر نصب میکنند نرم افزار رو: از این 300 نفر ؛ 200 تاشون به صورت رایگان استفاده می کنند و 100 نفر برنامه رو خرید میکنند.
حالا فرض کنید حداقل 1000 تومن قیمت درون پرداخت برنامه شماست.
اون 100 نفر برای شما 60 هزار تومن سود داشتن ( با احتساب درصد بازار و مالیات )
در حالی که شما برای اون 1000 کلیک 30 هزار تومن پرداخت کردید. ضمن اینکه قیمت از سی تا هفتاد تومن متغییر هست
این باید روش اصولی عدد باشه، حالا اینکه سیستمشون مشکل داشته باشه و کلیک الکی حساب کنند یا بنر ها خوب نمایش داده نشه و ... قضیه فرق داره
شما میگید که از هر ده کلیک یکی به خرید ختم میشه. یعنی ده درصد! این امر برای همه برنامه ها ممکن نیست و شاید چند برنامه محدود اینطور باشن که ده درصد از کلیکها به خرید نهایی ختم بشه!
از طرفی میگید که اگر سیصد نفر دانلود کنن صد نفرشون میرن نسخه طلایی رو میگیرن. تجربه چندانی در پرداخت درون برنامه ندارم ولی یکی دو مورد تجربه خودم و دیگران به این نتیجه رسیدم که تقریبا حدود ده تا بیست درصد کسانی که خریدن نسخه نهایی رو تهیه میکنن
البته ناگفته نماند تمام این موارد وابسته به کیفیت خود برنامه خیلی میتونه متغییر باشه و شاید یک برنامه خوب حتی بتونه به ازای دو سه کلیک یک خرید رو به خودش اختصاص بده که مشخصا تبلیغ برای این مورد فوق العاده ارزش داره.
از سمتی خیلی وقتها هست یک برنامه یا سایت رو شما فقط میخواهید تبلیغ کنید اصلا ممکنه اون برنامه رایگان باشه و هدف شما پرتیراژ شدن برنامه باشه که از راه های دیگه اش کسب درامد کنید و تبلیغ کردن برای این موارد ضرورری است.
virus2009
شنبه 17 آبان 1393, 17:01 عصر
شما میگید که از هر ده کلیک یکی به خرید ختم میشه. یعنی ده درصد! این امر برای همه برنامه ها ممکن نیست و شاید چند برنامه محدود اینطور باشن که ده درصد از کلیکها به خرید نهایی ختم بشه!
از طرفی میگید که اگر سیصد نفر دانلود کنن صد نفرشون میرن نسخه طلایی رو میگیرن. تجربه چندانی در پرداخت درون برنامه ندارم ولی یکی دو مورد تجربه خودم و دیگران به این نتیجه رسیدم که تقریبا حدود ده تا بیست درصد کسانی که خریدن نسخه نهایی رو تهیه میکنن
البته ناگفته نماند تمام این موارد وابسته به کیفیت خود برنامه خیلی میتونه متغییر باشه و شاید یک برنامه خوب حتی بتونه به ازای دو سه کلیک یک خرید رو به خودش اختصاص بده که مشخصا تبلیغ برای این مورد فوق العاده ارزش داره.
از سمتی خیلی وقتها هست یک برنامه یا سایت رو شما فقط میخواهید تبلیغ کنید اصلا ممکنه اون برنامه رایگان باشه و هدف شما پرتیراژ شدن برنامه باشه که از راه های دیگه اش کسب درامد کنید و تبلیغ کردن برای این موارد ضرورری است.
من اعداد رو فرضی و حداقل در نظر گرفتم ( دیگه اگه از این مقدار کمتر باشه یا باید کلا تبلیغ رو بزارین کنار چون چیز قابل تبلیغی ندارین، یا به فکر پیشرفت دادن نرم افزارتون باشید)
آخه این دوستمون هم یک جوری نوشته که به نظر سیستم تبلیغاتی عدد همش مشکل داره و به درد نمی خوره.
و این هم که کاربر تشخیص بده که نرم افزار جالبی هست یا نه امر بدیهی ای است، شما نباید انتظار داشته باشی وقتی یک نرم افزار میزان دانلودش بالا نیست با تبلیغ بشه به آمار خیلی خوبی دست یافت.
شما باید یک حداقل میزان فروش برای نرم افزار تون تعیین کنید، که مثلا در یک هفته از انتشار برنامه ، 500 نفر برنامه رو خریدن ؛ پس با تبلیغ میشه این عدد رو حتی 2 برابر کرد. ( با یک سری محاسبات میشه این اعداد رو تعیین نمود )
تبلیغ یکی از ضروری ترین کارها برای فروش خوب است به شرطی که مطمئن باشید چیزی که ارائه میدید پتانسیل دیده شدن و خرید شدن رو داشته باشه.
بعضی ها میان تبلیغ میکنن فکر میکنند دیگه چون تبلیغ شده همه میان و نرم افزار رو دانلود میکنند به همین خاطر وقتی میبینن سودی نداره از سیستم شکایت می کنند.
ماشالله انقدر هم اپ ها زیاد شده دیگه کسی راحت نمیاد یک نرم افزار رو دانلود کنه؛ به جایی میرسیم که تعداد اپ ها از کاربر ها بیشتر میشه، همین الان روزی 10 - 20 تا اپ منتشر میشه.
zapatero
چهارشنبه 27 بهمن 1395, 17:02 عصر
به نظر من تک مارکتینگ (https://takmarketing.com/increased-android-app-download/) از عدد هم بهتره چون تک مارکتینگ (https://takmarketing.com/increased-android-app-download/) به ازای دانلود واقعی که شکل میگیره، پول دریافت میکنه نه فقط صرفا کلیک الکی!
من 4 بار برای برنام هام ازش استفاده کردم و راضی هستم
تو صفحه افزایش دانلود برنامه آندروید (https://takmarketing.com/increased-android-app-download/) میتونین ببینین
http://uupload.ir/files/aw72_untitled.jpg (https://takmarketing.com/increased-android-app-download/)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.