PDA

View Full Version : کمک فوری برای تازه سازی اکتیویتی قبلی هنگام اشاره کاربر رویه یه دکمه

iman0111
سه شنبه 18 شهریور 1393, 17:18 عصر
سلام خسته نباشین .اقا من یه نرم افزار طراحی کردم که وقتی داخل اکتیویتی موضوعاتم یعنی اونجا که تکست ویو هست کاملترشو بخواین اکتیویتی نمایش موضوعات انتخابی در لیست ویو خوب
حالا وفتی که تو همین صفحه رو قسمت تنظیمات کلیک میکنم وقتی تو قسمت تغیر فونت فونت همین تکست ویو رو تغییر میدم موقعی که دکمه بازگست رو فشار میدم و برمیگردم به اکتیویتی نمایش موضوعات تغییرات مستقیم اعمال نمیشه یعنی باید یه بار تو همین اکتیویتی بازگشت بزنم تا بره به اکتیویتی لیست ویو بعد دوباره بازش کنم تا فونت تغییر کنه . اقا میشه گفت که من یه راهکار واسه دوباره سازی این اکنیویتی میخوام

saeed_g21
سه شنبه 18 شهریور 1393, 18:10 عصر
ببین recreate(); کمکت میکنه

iman0111
سه شنبه 18 شهریور 1393, 18:34 عصر
ببین recreate(); کمکت میکنه

سلام اقا سعید امتحان کردم ولی نشد ولی بازم ممنون از کمکت

saeed_g21
سه شنبه 18 شهریور 1393, 18:40 عصر
راستش من متوجه نشدم چیه مشکلت دقیقتر و واضحتر بگو
همچنین بگو که متد رو کجا استفاده کردی

iman0111
سه شنبه 18 شهریور 1393, 19:02 عصر
ببین سعید اقا دو تا اکتیویتی داریم یه اکتیویتی اصلی که تو این اکتیویتی یه تکست ویو هست خوب یه اکتیویتی دیگم مربوط به قسمت تنظیمات نرم افزاره که وقتی تو اکتیویتی اصلی دکمه تنظیمات رو روش کلیک میکنی و بالا میاد یسری تنظیمات تو این صفحه قرار دادم که یکیش تغیر فونت همون تکست ویویی هست که گفتم تو اکتیوتی اصلی قرار داره حالا اگه کاربر فونتشو تو این قسمت انتخاب کنه فونت رو متن تکست ویو اعمال میشه ولی باید برای به روز رسانی فونتش یه بار صفحه رو ببندی دوباره باز کنی تا فونت جدید بشه یعنی محتویات تکست ویو بروزرسانی نمیشه البته من با قرار دادن یه دستور تو on restart اکتیویتی اصلی تونستم مشکل رو حل کنم اما بازم اینجا به یه مشکل دیگه خوردم و اون این بود که من برای اکتیویتی تنظیمات یه تم شفاف قرار دادم که وقتی تو منیفست این تم رو به این اکتیویتی اضاف میکنم دیگه این دستور کار نمیکنه ولی وقتی تو منیفست تم رو پیشفرض میزارم کار میکنه ولی من میخوام که اون تم رو داشته باشه تا شکل ظاهری برنامه که واسش طراحی کردم به هم نریزه دیگه امیدوارم کامل و واضح گفته باشم

saeed_g21
سه شنبه 18 شهریور 1393, 19:15 عصر
1- Activity تنظیمات آیا تمام صفحه میاد ؟
2- وقتی میری به Activity تنظیمات Activity قبلی رو finish(); میکنی ؟
3- دقیقا نه ولی منم مشکلی شبیه به این داشتم که با متد onResume حلش کردم یعنی کدهام رو در متد onResume گذاشتم

راه حل اول :
وقتی میری به Activity تنظیمات Activity اصلی رو با دستور finish(); ببندش بعد برای دگمه برگشت بگو بره به اکتیویتی اصلیت و اکتیویتی تنظیمات رو نیز بازم finish(); کن

راه حل دوم :
از متد onResume استفاده کن

iman0111
سه شنبه 18 شهریور 1393, 20:02 عصر
میشه یه خورده بیشتر در مورد راه حل اول توضیح بدین یعنی دقیقا من دستور finish رو باید کجا قرار بدم

saeed_g21
سه شنبه 18 شهریور 1393, 20:15 عصر
زیر خط startActivity(intent); بنویس

iman0111
سه شنبه 18 شهریور 1393, 20:37 عصر
به این صورت نوشتم
intent intent = new intent(this.setting.class) ; a
startactivity(intent) ; b
finish() ; c

ولی اکتیویتی اصلی رو که میبنده اکتیویتی تنظیمات رو باز نمیکنه و اکتیویتی قبلش به نمایش در میاد

iman0111
سه شنبه 18 شهریور 1393, 21:14 عصر
ایول درست شد :لبخند::لبخند:

اقا سعید ممنون از کمکت خیر از جوونیت ببینی