ورود

View Full Version : آموزش: شروع کار با فرم ورک ها

alone.chenged
سه شنبه 18 شهریور 1393, 17:18 عصر
سلام خدمت تمامی دوستان برنامه نویس جاوا
میخواستم تازه با فرم ورک ها در جاوا کار کنم اما نمیدونستم از کجا و با چه فرم ورکی کار کنم؟
با کمی تحقیق فهمیدم مهمترین فرم ورک اسپرینگ هستش ولی در چند جا دیدم که گفته بودند اسپرینگ قدیمی شده و به جاش یه فریم ورک جدید امده است.
خیلی ممنون میشم اگه فرم ورک های جدید جاوا رو معرفی کنید.همراه با منبع اموزشی؟
و ایا به جای هایبرنت فرم ورک جدیدتری امده هست یا نه؟
در ضمن من چهار ساله برنامه نویسی جاوا رو انجام میدم و موضوعات زیر رو تسلط دارم:::
java se
jsp
servlets
شی گرایی و معماری mvcرو هم میدونم چیه و توی برنامه هام رعایت کردم.
با تشکر

:متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر::متفکر:

:تشویق::تشویق::تشویق::تشویق:: شویق::تشویق::تشویق:

abdoullah.aberi
سه شنبه 18 شهریور 1393, 17:43 عصر
سلام امیدوارم موفق باشی
من به شخصه نمیتونم بگم کدوم فریمورک بهتره و اینم اصلا قبول ندارم که میگن فریمورک فلان بهترینه اسپرینگ خیلی قویه اینجوری که من شنیدم ولی راستیتش تا به حال باهاش کار نکردم
فریم ورک scout رو امتحان کن برای پروز های تجاری کلا خوبه
اینم پیج اصلی Scout
https://www.eclipse.org/scout/
و همیچنین اموزشهاشم میتونی تو ویکی خودش پیدا کنی
http://wiki.eclipse.org/Scout

موفق باشید

A.iman
سه شنبه 18 شهریور 1393, 18:44 عصر
خب اول باید مشخص کنی که واسه چه کاری میخای بری و فریم ورک رو یاد بگیری ؟!
اسپرینگ تنها تحت وب نیست . هایبرنت رو هم که اصلا نمیشه با اسپرینگ مقایسه کرد ، این ککجا و آن کجا !
ولی برای اینکه یکم ساز و کار دستت بیاد ، بهتره یکم با یکی از فریم ورک ها کار کنی و کلا بحث فریم ورک رو بفهمی.
زیاد دنبال فریم ورک های جدید هم نباش ، الزاما هرچیزی که جدیدا اومده خوب نیست . همین اسپرینگ چندین ساله که هست و امتحانشم تو صنعت های بزرگ پس داده ، بی انصافیه اگه بگیم دیگه عمرش به پایان رسیده !

alone.chenged
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 11:46 صبح
با تشکر از شما دوستان عزیز.خیلی ممنون
من بیشتر میخوام شبکه وبرنامه نویسی شبکه وانتقال دیتا و تصویر و کلا برای بستر شبکه برنامه نویسی کنم.به نظرتون چه فریم ورکی شروع به کار کنم؟مرسی
:متفکر:

abdoullah.aberi
پنج شنبه 20 شهریور 1393, 00:51 صبح
سلام فکر کنم کلا JavaEE به کارت بیاد چون بیشتر حیطه کاریش همینایی که شما میگی و ابزار زیاد داره