ورود

View Full Version : سوال: شیوه ی راه اندازی opencv در dev ++c

moien1
سه شنبه 18 شهریور 1393, 23:50 عصر
سلام من opencv-2.4.9 دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری توی dev ++c واردش کنم . باید چکار کنم ؟

rahnema1
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 11:00 صبح
سلام
در این لینک نحوه کامپایل این کتابخانه در codeblocks گفته شده
http://kevinhughes.ca/tutorials/opencv-install-on-windows-with-codeblocks-and-mingw

توی devcpp هم تقریبا شبیه همونه
فرض گرفته ام که فایل opencv که گرفته اید در فولدری به نام D:/opencv-2.4.9 اکسترکت شده

بهتره از نسخه جدید devcpp یعنی orwell devcpp استفاده کنید
برنامه حتما باید در مسیری نصب بشه که در مسیر نصب اون، فاصله نباشه. مثلا در فولدر program files نباشه. اگه اینجوره برنامه را unistall کرده در یک مسیر دیگه نصب کنید
اگه روی سیستم python نصب دارید هم باید مسیرش بدون فاصله باشه

فولدر bin از devcpp را به environment variable یا متغیر محیطی path ویندوز اضافه کنید
باز فولدر mingw32\bin از devcpp را به path اضافه کنید

برنامه cmake را از این آدرس دانلود کرده و نصب کنید
http://www.cmake.org/download

برنامه cmake-gui.exe را اجرا کنید
در قسمت where is thesource code فولدر D:/opencv-2.4.9 را معرفی کنید
در قسمت where to build the binaries هم یک مسیر دیگه را معرفی کنید ( معمولا زیر شاخه فولدر قبلی باشه مثلا D:/opencv-2.4.9/build/mingw )
روی دکمه Configure کلیک کنید و از لیست مربوط گزینه MinGW Makefiles را انتخاب بزنید و finish بزنید. چند ثانیه طول می کشه تا تنظیمات انجام بشه
روی دکمه Generate کلیک کنید. باز هم یه کم طول می کشه و نهایتا می نویسه Generating done
سپس با cmd وارد فولدر D:/opencv-2.4.9/build/mingw بشید و این دستور را بزنید mingw32-make.exe
مقدار زیادی طول می کشه تا برنامه کامپایل بشه

... بعد از کامپایل در D:/opencv-2.4.9/build/mingw/bin یک سری فایل dll وجود داره که برای اجرا هر برنامه opencv لازمه که بهتره این مسیر را به path معرفی کنید
در D:/opencv-2.4.9/build/mingw/lib هم کتابخانه های static با پسوند a هست که برای ایجاد هر برنامه لازمه
فایلهای include هم که در شاخه D:/opencv-2.4.9/include قرار داره
بنابراین ابزارهای لازم برای ایجاد یک برنامه opencv برای شما فراهم شد
( حتما می دونید برای استفاده از این کتابخانه باید کتابخانه های a و همچنین فولدر include به devcpp معرفی بشن در غیر این صورت در همین تالار نحوه استفاده از کتابخانه های static توضیح داده شده)