ورود

View Full Version : Multi Jar

micro24
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 08:41 صبح
یک Application نوشته ام که قرار است به JAR فایل تبدیل گردد خود این Application شامل Jar فایل های دیگر نیز می باشد، این Application را تبدیل به فایل JAR می نمایم و در برنامم استفاده می کنم ولی زمانیکه برنامم احتیاج به JAR فایل اولیه یعنی Jar فایلی که در برنامه ای که تبدیل به JAR فایل نموده ام نیاز دارد با خطا مواجه می گردم و امکان استفاده ندارم، خواهشمند است راهنمائی نمائید به چه صورت مشکلم را برطرف نمایم؟

dasssnj
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 10:21 صبح
یجوری بد توضیح دادید. خب فایل های jar را مگه به عنوان لایبرری اضافه نکردی ؟ با چه IDE کد می زنی ؟

micro24
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 11:42 صبح
با سلام

از Eclipse استفاده می نمایم، بک لرنامه دارم که شامل دو JAR فایل می باشد، این برنامه خود تبدیل به یک JAR فایل می گردد و در برنامه دیگری استفاده می گردد، برنامه جدید قادر نیست آن دو Jar فایل را بشناسد.

با تشکر

dasssnj
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 11:46 صبح
اون دو فایل jar داخل یک فایل jar قرار می گیرند ؟ یا بیرون ؟

micro24
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 11:50 صبح
با تشکر

بله اون دو JAR فایل داخل یک برنامه قرار می گیرد که در نهایت آن برنامه تبدیل به یک JAR فایل که حاوی آن دو JAR فایل نیز می باشد می گردد.

dasssnj
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 11:53 صبح
شما نباید اون دو فایل jar را توی اون فایل قرار بدید بلکه فقط پکیج ها و فایل های class را باید توی اون قرار بدید تا بشناسدش .

micro24
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 12:04 عصر
متشکرم، لطفاً بیشتر توضیح دهید من هیچگونه دسترسی به س.رس های آ« دو JAR فایل ندارم

dasssnj
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 13:07 عصر
باید به عنوان لایبرری به پروژه اضافه کنید . من با نت بینز کار می کنم و زیاد با اکلیپس آشنایی ندارم که بیشتر توضیح بدم .شرمنده.