PDA

View Full Version : مشکل در سلکت داده های فارسی



adineh67
جمعه 21 شهریور 1393, 15:57 عصر
سلام به همگی
تعدادی از فیلدهای جدولم nchar یا nvarchar هستند خصوصیت collation برای هر فیلد هم برابر persian قرار دادم در قسمت like دستور سلکت هم حرف N قرار دادم ولی وقتی جست و جو رو انجام میدم داده های فارسی نشون داده نمیشن
(البته کوئری که نوشتم تو sql بدرستی اجرا میشه ولی تو محیط برنامه نویسی نتیجه ای رو برنمیگردونه)
ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟

alireza_g698
جمعه 21 شهریور 1393, 16:31 عصر
سلام به همگی
تعدادی از فیلدهای جدولم nchar یا nvarchar هستند خصوصیت collation برای هر فیلد هم برابر persian قرار دادم در قسمت like دستور سلکت هم حرف N قرار دادم ولی وقتی جست و جو رو انجام میدم داده های فارسی نشون داده نمیشن
(البته کوئری که نوشتم تو sql بدرستی اجرا میشه ولی تو محیط برنامه نویسی نتیجه ای رو برنمیگردونه)
ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟

با سلام
برنامتون را قرار بدید

MehdiElexal
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 00:01 صبح
با سلام همین صحبت هایی که دوستمون فرمودند بنده نیز همین مشکل رو دارم با داده های فارسی!


اینم کد

string SqlCommand = "SELECT * FROM Pardakhti WHERE tavasote like N'%[مدیریت کیوسک]%' And Check1='0'";
SqlConnection connection = new SqlConnection(Form1.connectionString);
SqlDataAdapter dataadapter = new SqlDataAdapter(SqlCommand, connection);
DataSet ds = new DataSet();
connection.Open();
dataadapter.Fill(ds, "Pardakhti");
connection.Close();
dataGridView1.DataSource = ds;
dataGridView1.DataMember = "Pardakhti";
dataGridView1.ClearSelection();


فقط بنده با عربی مشکل ندارم تو سرچ هام گچپژ هم میزنم میاد اما اگر فاصله بینش باشه خراب میشه مثلا گچ پژ
اینجوری باشه لیست کل میاره انگاز که اصلا فیلتری نداره
هر جا که فاصله هست مشکل ایجاد میشه ، تشکر

Javad_raouf
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 10:30 صبح
اسپیس رو نمی دونم ولی امکان داره با حروف "ک" و "ی" مشکل داشته باشید چون "ی" با "ي" فرق می کنه و "ک" هم با "ك" فرق می کنه
من قبلا این مشکل رو داشتم گفتم بگم شاید مشکلی حل کرد

MehdiElexal
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 12:07 عصر
دوستان دیگر کسی نظری نداره ؟ شما این مشکل رو ندارید ؟ :افسرده:

sajadsobh
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 15:54 عصر
کلماتی که بدون "ک" و "ی" هستند رو امتحان کنید ببینید می تونید select کنید؟!