ورود

View Full Version : سوال: قالب رایگان تو این مایه ها

iman_k26
جمعه 21 شهریور 1393, 18:27 عصر
سلام

دوستان کسی قالب رایگان وردپرس تو مایه های این سایت (http://pec.ir/Forms/Main/HomePage.aspx) سراغ داره؟

پیام حیاتی
جمعه 21 شهریور 1393, 21:11 عصر
سلام
اگر به برنامه آرتیستر مسلط هستید کمتر از 30 دقیقه می تونید این قالب را طراحی کنید.
برنامه Template Monster هم مانند آرتیستر است با این تفاوت که قالب ها رو Responsive ارائه میده.
در سایت های دانلود میتونید برنامه ها رو دریافت کنید.
موفق باشید.

godofphp
جمعه 21 شهریور 1393, 21:13 عصر
سلام

دوستان کسی قالب رایگان وردپرس تو مایه های این سایت (http://pec.ir/Forms/Main/HomePage.aspx) سراغ داره؟
قالب خام میخای یا برای سیستم مدیریت محتوایی چیزی میخوایید ؟ جوملایی وردپرس .... برای چی میخوایید ؟

iman_k26
جمعه 21 شهریور 1393, 21:57 عصر
سلام
اگر به برنامه آرتیستر مسلط هستید کمتر از 30 دقیقه می تونید این قالب را طراحی کنید.
برنامه Template Monster هم مانند آرتیستر است با این تفاوت که قالب ها رو Responsive ارائه میده.
در سایت های دانلود میتونید برنامه ها رو دریافت کنید.
موفق باشید.

اگه با این نرم افزارهایی که نام بردید قالب رو طراحی کنم بعد خروجی برای وردپرس میشه گرفت؟؟

iman_k26
جمعه 21 شهریور 1393, 21:58 عصر
قالب خام میخای یا برای سیستم مدیریت محتوایی چیزی میخوایید ؟ جوملایی وردپرس .... برای چی میخوایید ؟

ممنون از پاسخ شما

دوست عزیز در متن نوشتم که برای وردپرس باشه

Mohammadsgh
جمعه 21 شهریور 1393, 22:14 عصر
اگه با این نرم افزارهایی که نام بردید قالب رو طراحی کنم بعد خروجی برای وردپرس میشه گرفت؟؟
با آرتیستر میشه:لبخندساده:

پیام حیاتی
جمعه 21 شهریور 1393, 22:39 عصر
اگه با این نرم افزارهایی که نام بردید قالب رو طراحی کنم بعد خروجی برای وردپرس میشه گرفت؟؟ح
بله خروجی برای سیستم های مدیرت محتوا داره

iman_k26
جمعه 21 شهریور 1393, 23:13 عصر
ح
بله خروجی برای سیستم های مدیرت محتوا داره

بعد مثله قالب های دیگه میشه ابزارک توش استفاده کرد و یا پلاگین براش نصب کرد وووو...

پیام حیاتی
شنبه 22 شهریور 1393, 08:24 صبح
بعد مثله قالب های دیگه میشه ابزارک توش استفاده کرد و یا پلاگین براش نصب کرد وووو...
بله می تونید ، در برنامه هم می تونید موقعیت های دلخواه جهت نمایش محتوا در قالب افزونه ها(ماژول ها و...) رو اضافه یا کم کنید،امکانات زیادی داره.

godofphp
شنبه 22 شهریور 1393, 09:00 صبح
قالب های رایگان و فارسی فراوانی توی اینترنت هست و خود سایت وردپرس فارسی برید قسمت پوسته های ، قالب های فراوانی هست که خیلی از این قالبی که دادید بهتره
ساخت همچین قالبی هم فکر نکنم زمان خاصی ببره
پوسته های وردپرس (http://wp-persian.com/themes/)

iman_k26
شنبه 22 شهریور 1393, 10:16 صبح
بله می تونید ، در برنامه هم می تونید موقعیت های دلخواه جهت نمایش محتوا در قالب افزونه ها(ماژول ها و...) رو اضافه یا کم کنید،امکانات زیادی داره.

با تشکر از شما

من این نرم افزار رو دانلود کردم و از طریق فایل کرک، کرکش هم انجام دادم اما وقتی توی محیط نرم افزار کارم رو تموم میکنم و میخوام خروجی بگیرم خروجی که روی سیستمم ذخیره میشه روی عکساش همش نوشته شده Trial...

برای رفع این مشکل چیکار باید کنم؟نسخه ای که دانلود کردم نسخه 4 هستش. شما خودتونم از همین نسخه استفاده می کنید؟؟

پیام حیاتی
شنبه 22 شهریور 1393, 11:14 صبح
به خاطر اینکه کرک مشکل داره یا درست ستش نکردین.
آخرین ورژن 4 هست.
چند کرک در انجمن joomlaforum هست باید تست کنید.
من خیلی وقت پیش با این برنامه ها کار می کردم.