View Full Version : مشکل در اجرای ستاپ ساخته شده از برنامه در سی شارپ
adineh67
شنبه 22 شهریور 1393, 10:34 صبح
سلام
ستاپ برنامه رو ساختم و روی سیستم نصبش کردم
موقع اجرا روی آیکن برنامه کلیک میکنم اما برناممو باز نمیکنه و منو به مسیر نصب برنامه هدایت میکنه تا دوباره از اونجا فایل exe رو پیدا کنم و اجرا کنم
راهی نداره تا با کلیک روی آیکن ، برنامه رو باز کنه و نیاز به این همه طول و تفصیل نباشه؟
nice_boy_a
شنبه 22 شهریور 1393, 15:31 عصر
سلام.
یا مراحل ساخت Setup رو اشتباه میری یا سیستمی که برنامه رو روش نصب میکنی ایراد داره! وگرنه هیچ دلیلی نداره که با کلیک روی shortcut برنامه ای، اون برنامه باز نشه.
adineh67
شنبه 22 شهریور 1393, 23:11 عصر
دوست عزیز ستاپ رو به این شگل ساختم:
1) application folder رو انتخاب و از قسمت راست صفحه add--file و فایلهای پوشه debug پروژمو به این محیط انتقال میدم(البته اونجا دو تا پوشه هم هست که کاریشون ندارم)
همچنین خاصیت create always رو برابر true قرار دادم
123422
2)user,s desktop رو انتخاب و از قسمت راست صفحه create shourtcot رو انتخاب و target اونو برابر application folder قرار دادم و یه آیکن هم واسش انتخاب کردم (فایل آیکن رو قبلا همراه با فایلهای قسمت قبل add کردم)
همچنین خاصیت create always رو برابر true قرار دادم
123424
3)مرحله 2 رو واسه user,s programs menu هم تکرار کردم.
4)در قسمت prerequisites هم تنظیمات لازم رو انجام دادم بعد هم build
محمد رضا فاتحی
یک شنبه 23 شهریور 1393, 11:54 صبح
خوب مشکلت همین جاس که توی شورتکات application folder قرار دادی میره تو پوشه برنامت باید شورکات رو با Primary output بسازی
adineh67
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 17:06 عصر
سلام من با استفاده از Primary output ستاپ ساختم
ستاپ رو اجرا کردم و برنامه نصب شد موقع اجرای برنامه لاگین میکنم و وقتی میام لیست داده هامو مشاهده کنم پیغام خطای زیر رو میده
123485
فایل chrenelib موقع ساخت ستاپ تو لیست فایلهای پوشه application بود نمیدونم واسه چی خطا میده:متفکر:
mohammad5530
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 18:24 عصر
ممکن است که شورتکات رو از روی فایل exe انجام نداده باشی!
adineh67
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 23:27 عصر
متوجه منظورتون نشدم دوست عزیز
ممنون میشم با توجه به توضیحاتم دقیقتر راهنماییم کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.