ورود

View Full Version : سوال: آموزش fastreport در VB6

Mohsen0025
یک شنبه 23 شهریور 1393, 00:28 صبح
با عرض سلام و خسته نباشدی خدمت همه اساتید محترم.
دوستان و عزیزان اگه همت کنن یه آموزش یا کتاب در مورد برنامه FastReport قرار بدن تا یه کم آشنا بشیم با این برنامه! از همون ابتدایی تا ... خیلی خیلی ممنونم

vbhamed
سه شنبه 25 شهریور 1393, 21:19 عصر
سلام
فعلا مثالهاي خودش رو ببينيد خيلي خوبه چون از ساده تا پيشرفته داره.

Mohsen0025
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 16:49 عصر
درود بر شما
میخوام ببینم چطور از VB6 با fastreport ارتباط برقرار می شه ؟
یعد fastreport چطوری باید تنظیمش کنیم و از این قبایل چیزا !
vbhamed
یک شنبه 30 شهریور 1393, 06:26 صبح
سلام
گفتم كه، نمونه مثالهاي خودش رو ببينيد، با زبانهاي مختلف از جمله VB6 مثال داره، به پوشه نصبش پوشه Example مراجعه كنيد

isaac23
شنبه 22 فروردین 1394, 08:06 صبح
خوب یه مثال براش بزنید ما هم استفاده کنیم من مثال هایی که گفتید رو چک کردم ولی اصلا متوجه نشدم ممنون میشم خودتون یه مثال کوچیک بزنید

vbhamed
شنبه 22 فروردین 1394, 08:21 صبح
سلام
این یک نمونه مثال خیلی ساده که فیلتر رکوردها و تغییر تنظیمات هم توش انجام شده

h1and1saman
چهارشنبه 27 آبان 1394, 12:57 عصر
دوستان اگه بشه آموزشی بزارید خیلی خوب میشه متاسفانه هر کی هرجا سوال پرسیده جواب دادن مثالهای خودشو ببینید اگه امکان داره اموزش بزارید یا سورسی دارید بزارید تا من مبتدی شاید از رو مثالهای خودش متوجه نشم.و شاید دوستان دیگر هم آموزش هایی مثل طریق های اتصال و کلیات گزارش گیری اگه کسی بلده ثواب داره دریغ نکنه:چشمک:ممنون از دوستان

hrj1981
پنج شنبه 28 آبان 1394, 10:06 صبح
با سلام و عرض ادب
دوستان کسی میتونه من رو راهنمایی کنه چه جوری میشه تو فست ریپورت یک عدد رو داخل داخل دو تا پرانتز انداخت ، مثل سود (زیان) ، یعنی اگرعدد سود بود بدون پرانتز و اگر زیان بود داخل دو تا پرانتز بیفته ، منکه هر چی تلاش کردم فقط پرانتز رو یکطرف انداخت

isaac23
شنبه 29 آبان 1395, 08:26 صبح
این سود و زیان داخل خود وی بی بدست میاری یا داخل فست ریپورت.

یعنی چطوری بگم .اطلاعات رو جایی نمایش میده بعد میخای توی فست ریپورت نشون بدی یا نه مستقیم سود و زیان رو میخای توی فست ریپورت محاسبه کنه بعد نشون بده ؟

vbhamed
دوشنبه 15 آذر 1395, 12:58 عصر
با سلام و عرض ادب
دوستان کسی میتونه من رو راهنمایی کنه چه جوری میشه تو فست ریپورت یک عدد رو داخل داخل دو تا پرانتز انداخت ، مثل سود (زیان) ، یعنی اگرعدد سود بود بدون پرانتز و اگر زیان بود داخل دو تا پرانتز بیفته ، منکه هر چی تلاش کردم فقط پرانتز رو یکطرف انداخت

سلام
احتمالا مشکل شما تو RightToLeft بودن یا نبودن عبارت هست ولی در کل بهتره محاسبات و پردازش رشته رو داخل برنامه انجام بدید