View Full Version : رنگ کردن سطر های مثل هم بر اساس نام یک فیلد در فست ریپورت
omidsistani
دوشنبه 24 شهریور 1393, 07:53 صبح
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان و اساتید محترم
من یه برنامه دارم که که تو یکی از خروجیاش یه لیست چاپ میشه که مشخصات یه سری کانتینر هست!
حالا قبل از چاپ من این لیست رو بر اساس شماره کانتینر مرتب میکنم و بعد صفحه پیش نمایش نشون داده میشه.
حالا سوال من اینجاست که یه وقتایی این شماره کانتینر ممکنه تکراری باشه. من میخوام وقتی تو پیش نمایش رفت اون سطر هایی که شماره کانتینر یکسان دارن یه رنگ داشته باشند.
چون گزارش سورت شده است مثلا از سطر اول گزارش شروع کنه، به سطر دوم که رسید اگه مقدار شماره کانتینرش مثله سطر قبل بود رنگ سطر قبل رو بهش بده اگه نبود رنگ دیگه ای بده و باز برای سطر سوم همینطور. به سطر دوم نگاه کنه و همینطور الی آخر
ممنون میشم کمکم کنید
خدانگهدار
یوسف زالی
دوشنبه 24 شهریور 1393, 10:29 صبح
سلام. بهترین کار اینه که برای هر عدد یک رنگ تولید کنید. مثلا این طوری:
R := (X mod 10) * 28;
G := (X mod 3) * 127;
B := (X mod 7) * 42;
Color := RGB(R, G, B);
با تغییر اعداد می تونید رنگهای بهتری بدست بیارید.
به این ترتیب با داشتن دو عدد شبیه به هم، همیشه رنگ مشابه خواهید گرفت. نیازی به گروه بندی، دسته بندی متغیرها و سورت ندارید.
ابوالفضل عباسی
دوشنبه 24 شهریور 1393, 10:35 صبح
درمورد اعداد تکراری قبل از ورود به پیش نمایش چاپ دستور بنویسید که شماره کانتینر ها در یک متغیر قرار بگیرند بعد شرط بنویس اگر همون متغیر عدد تکراری داره بهت یه show message بدهد یا رنگ اون عدد رو قرمز یا هر رنگی بدهد. این هم نمونه کدش:http://www.uploadco.ir/uploads/r4ap41hjowt9y8ql11.zipفقط یک نکته بجای memo ادرس بانک یا جایی که عدد های کانتینر ها وارد شده اند بنویس.من در onkeypress edit دستور برنامه رو نوشته ام دو خط اول نیازی نیست بقیش مهمه.
omidsistani
سه شنبه 25 شهریور 1393, 07:38 صبح
با تشکر از you see عزیز. دقیقا متوجه منظورت نشدم داداش. من یه جدول دارم که مشخصات کلی بار رو نشون میده و یه جدول دیگه که ریز مشخصات. توی فرم کاربر روی این جدول کل روی رکورد مورد نظرش کلیک میکنه و میزنه چاپ. توی چاپ جدول جزئیات بر اساس اون رکورد انتخابی فیلتر میشه و اون رکوردا نشون داده میشه! دقیقا مثل جدول فاکتور فروش و جزئیات فروش! حالا من چجوری این کدی که شما فرمودی تست کنم؟! بعدش شماره کانتینر ما از نوع تکسته! هم کاراکتر توشه هم عدد!!!
دلفی Xe7 عزیز دستت درد نکنه بابت پاسخت ولی لینکی که گذاشتی باز نمیشه!
ابوالفضل عباسی
سه شنبه 25 شهریور 1393, 08:58 صبح
بفرمایید این هم لینک تصحیح شده: http://s5.picofile.com/file/8140977876/adad_tekrari.zip.html
یوسف زالی
سه شنبه 25 شهریور 1393, 09:14 صبح
ببینید، کدی که گذاشتم یک ایده بود برای کارهایی مثل کار شما، با تغییر در اون می تونید از روی یک رشته یک رنگ بسازید. حالا اگر دو تا رشته شبیه هم باشند، رنگ هاش هم شبیه هم می شند.
می تونید برای این کار از هش کردن استفاده کنید، می تونید اجزای غیر عددی رو کنار بگذارید، می تونید از کد های اسکی استفاده کنید ...
شما می تونید مثلا در کوئری که می گیرید هم این کار رو انجام بدید و روی گروه بندی، یک چک سام دریافت کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.