ورود

View Full Version : مشکل LOgin شدن به SQL SERVER

vbsqlhadi
شنبه 06 خرداد 1385, 14:39 عصر
باسلام خدمت دوستان من به تازیگی به یک مشکل برخوردم و آن این که قبلا درenterprise manager قسمت security>logins انواع login داشتم که همه را حذف کردم و فقط sa رانگه داشته و به آن password دادم ولی الان که می خواهم با یوز نیم sa و رمز مربوط به آن از قسمت sql server group> new sql server registration به اطلاعات و database دسترسی پیدا کنم به server مورد نظر که من آن را local انتخاب می کنم login نمی شود و پیام زیر را می دهد:
login faild for user 'sa' . reason: not associated with a trusted Sql server conection
من این عمل را چندین بار تکرار کردم و مطمن هستم که user name و password درست می باشد لطفا من را راهنمایی کنید که چگونه این مشکل را حل کنم

AminSobati
شنبه 06 خرداد 1385, 14:52 عصر
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=12299

vbsqlhadi
شنبه 06 خرداد 1385, 15:16 عصر
استاد ثباتی عزیز من به محلی که شما معرفی کرده بودید قبل از اینکه سوال را مطرح کنم رفته بودم ولی مشکل من این است که وقتی بروی properties کلیک می کنم erorr زیر به من داده می شود چون من فقط login با نام sa دارم و برای آن هم رمز تعریف کردم
a connection could not be established to ali

reason: login failed for user 'ali/ali' ..

please verify sql server is running and check your sql server registration propertes (by righ-click on the ali node) and try again

vbsqlhadi
شنبه 06 خرداد 1385, 18:33 عصر
لطفا در مورد این مشکل مرا راهنمایی فرمایید

AminSobati
شنبه 06 خرداد 1385, 22:45 عصر
در EM روی SQL Server رایت کلیک کنین و Edit انتخاب کنین. حالا نحوه Login رو تغییر بدین

vbsqlhadi
شنبه 06 خرداد 1385, 23:57 عصر
اگر منظورتان از EM قسمت Enterprise Manager میباشد من بر روی هر کدام از consol root ویا microsoft sql servers و یا sql server group که راست کلیک کردم گزینه ای به نام Edit نداشت فقط در node سرور مور نظر مثل ali گزینه ای با نام edit sql server registration properties وجود دارد و موقعی که این گزینه را انتخاب میکنم هیچ گونه قسمتی با عنوان sql and windows وجود ندارد و فقط گزینه های زیر وجود دارد که البته قبلا گزینه use windows authentication انتخاب بود ولی وارد برنامه نمی شد بنابراین من گزینه دوم را انتخاب کرده و یوزر نیم و رمز را وارد کردم ولی باز هم login نشد

mhd78
یک شنبه 07 خرداد 1385, 07:41 صبح
شما باید بر روی SQL Server Registration راست کلیک کنید تا گزینه Edit را مشاهده کنید

Kamyar.Kimiyabeigi
یک شنبه 07 خرداد 1385, 07:48 صبح
دوست عزیز بر روی node اصلی که در شکل اسمش local هست راست کلیک کن و گزینه properties رو انتخاب کن و بقیه هم در عکس مشخصه

vbsqlhadi
یک شنبه 07 خرداد 1385, 10:39 صبح
با تشکر از آقای کامیار عزیز
باید به عرض شما برسانم که من این راه را که گفتید بلد هستم فقط مشکل من این است که وقتی بر روی node مورد نظر راست کلیک کرده و propertieas را انتخام میکنم پیغام خطا میده که متن پیغام را در پست قبلی گذاشتم
c:\er.jpg

h_baqery
دوشنبه 08 خرداد 1385, 16:31 عصر
متن پیغام خطا مشخص نیست.
شاید بانک master خراب شده که نمی تونه properties بده.
البته باید گزینه edit رو توی عکس بزنید تا اعمالی رو که دوستان گفتن انجام بدید.

AminSobati
چهارشنبه 10 خرداد 1385, 13:06 عصر
من به این شک کردم که SQL Server آیا درست نصب شده یا نه، و همچنین شاید Service متوقف (Stop) باشه