View Full Version : مشاوره در مورد ارشد هوش مصنوعی ...
godofphp
دوشنبه 24 شهریور 1393, 21:45 عصر
سلام دوستان بنده کارشناس نرم افزار هستم و برای ادامه تحصیل در رشته ی هوش مصنوعی در یکی از دانشگاه های معتبر و بزرگ تصمیم به ادامه تحصیل گرفته ام
البته بین هوش مصنوعی و نرم افزار دو دل هستم
حس و حال من برای هوش مصنوعی بیشتره ولی وقت من کمتره البته من بدونم نتیجه ی بهتری خواهد داد صد در صد تمام وقتم رو براش میزارم
دوستانی که ارشد خوندند یا میدونند وضعیت چجوریاس کمک کنند
انشالاه بعد از انتخاب رشته و دوران تحصیل و بعد از فارغ التحصیلی از همین طریق تمامی موارد را اعلام خواهم نمود و قدر دانی های لازم به عمل خواهد آمد
نیلوفر66
سه شنبه 25 شهریور 1393, 09:07 صبح
سلام
منم با مشکلاتی که در ثبت نام و کنکور پیش اومد ارشد نرم افزار قبول شدم البته مجازی دانشگاه فردوسی، رشته اصلی خودم IT هست بامشکلات ثبت نام پیش اومده ناچار به شرکت در رشته کامپیوتر شدم.میشه نرم افزار کامپیوتر رو مجازی خوند؟ یا باید سرکلاس و در ارتباط با استاد باشی؟...یا بخونم واسه سال دیگه؟...
godofphp
سه شنبه 25 شهریور 1393, 16:10 عصر
سلام
منم با مشکلاتی که در ثبت نام و کنکور پیش اومد ارشد نرم افزار قبول شدم البته مجازی دانشگاه فردوسی، رشته اصلی خودم IT هست بامشکلات ثبت نام پیش اومده ناچار به شرکت در رشته کامپیوتر شدم.میشه نرم افزار کامپیوتر رو مجازی خوند؟ یا باید سرکلاس و در ارتباط با استاد باشی؟...یا بخونم واسه سال دیگه؟...
اصلا بحث داشتن مشکل در کنکور و ثبت نام نیست
من که با اینها اصلا مشکلی ندارم مطمعنا من به دانشگاه و رشته ای میرم که قبلا خودم انتخاب میکنم
نیلوفر66
سه شنبه 25 شهریور 1393, 17:42 عصر
اصلا بحث داشتن مشکل در کنکور و ثبت نام نیست
من که با اینها اصلا مشکلی ندارم مطمعنا من به دانشگاه و رشته ای میرم که قبلا خودم انتخاب میکنم
منظورم مشکلات زمان ثبت نام در کنکور توسط سازمان سنجش و تعیین رشته آزمونم بود که نتونستم در رشته آی تی خودم شرکت کنم و به اجبار سر جلسه کنکور نرم افزار نشستم
godofphp
سه شنبه 25 شهریور 1393, 18:52 عصر
منظورم مشکلات زمان ثبت نام در کنکور توسط سازمان سنجش و تعیین رشته آزمونم بود که نتونستم در رشته آی تی خودم شرکت کنم و به اجبار سر جلسه کنکور نرم افزار نشستم
خب الان ارشد نرم افزار میخونید ؟
godofphp
چهارشنبه 26 شهریور 1393, 12:16 عصر
از دوستان کسی هست که ارشد کامپیوتر بخونه ؟
melisa8
یک شنبه 30 شهریور 1393, 10:07 صبح
هوش مصنوعی عا ا ا ا ا لیه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.