View Full Version : سوال: بهترین ستاپ ساز
NASA's Spaceman
سه شنبه 25 شهریور 1393, 00:58 صبح
سلام
از دوستانی که تجربه بالاتری نسبت به خودم دارن یه سوال دارم
کدوم ستاپ ساز بهتر از بقیه ستاپ ساز هاست؟به چه دلیل بهتر هست؟
و اگه نسخه ستاپ ساز از نسخه ویژوال استادیو بالاتر باشه مشکلی پیش نمیاد؟
با سپاس Spaceman
ابوالفضل عباسی
سه شنبه 25 شهریور 1393, 09:26 صبح
ستاپ ساز Install shield نسخه 8 بهترینه ولی لینک دانلود در اینترنت نداره باید بخری.با نسخه جدید و قدیمی ویژوال استودیو مشکلی نداره
ستاپ ساز setup factory نسخه 9.02 این هم لینک دانلودش رو برات می گذارم .با نسخه ویژوال هم مشلی نداره.
لینک دانلود (http://dl.downloadha.com/Nariman/2011/Apr/11/2/Setup%20Factory%209.0.2.0%20Portable%20(www.Downlo adha.com).zip)
37مگابایت و رمزش هم: www.downloadha.com (http://www.downloadha.com)
این دو ستاپ ساز 2تا از بهترین ستاپ ساز ها هستند که در صدر ان ها installshield و بعد setup factory هست
CsharpNevisi
سه شنبه 25 شهریور 1393, 11:21 صبح
همونطوری که دوستمون گفت
installshield قدرمتمندترین برنامه تو این زمینه هست .. !!!
پیشنهاد من غیر از installshield برنامه Advanced Installer 11.4.1 هست که یه محیط قدرمتند با کلی پیشنیاز و کلی امکانات قوی برای ساخت فایل نصبی .. !!
ستاپتم میتونی تو قالب های متنوع انتخاب کنی که خیلی قالب های جذابی داره .... !!
ابوالفضل عباسی
سه شنبه 25 شهریور 1393, 14:35 عصر
ممنون دوست عزیز.
حجم این برنامه ای که گفتید چقدره؟شما ازش راضی هستید؟
CsharpNevisi
سه شنبه 25 شهریور 1393, 14:38 عصر
بله ... نرم افزار خیلی خوبیه .. من اینو به اینیستال شیلد ترجیه میدم با این که میدونم اینیستال شیلد قدرتش بیشتره ... !!!
57 مگابایت ... http://soft98.ir/software/565-Advanced-Installer.html
Iran58
سه شنبه 25 شهریور 1393, 14:42 عصر
همونطوری که دوستمون گفت
installshield قدرمتمندترین برنامه تو این زمینه هست .. !!!
پیشنهاد من غیر از installshield برنامه
Advanced Installer 11.4.1 هست که یه محیط قدرمتند با کلی پیشنیاز و کلی امکانات قوی برای ساخت فایل نصبی .. !!
ستاپتم میتونی تو قالب های متنوع انتخاب کنی که خیلی قالب های جذابی داره .... !!
سلام
آیا با این برنامه می شود عمل آپدیت را برنامه ای که نوشته ایم انجام بدهیم
یعنی تغییرات که ما داده ایم کاربر بروی سیستم مقصد هرگاه خواست برنامه را اجرا کند اول عمل آپدیت را انجام بدهد و ورژن جدید برنامه اجرا شود؟
CsharpNevisi
سه شنبه 25 شهریور 1393, 14:48 عصر
آیا با این برنامه می شود عمل آپدیت را برنامه ای که نوشته ایم انجام بدهیم
یعنی تغییرات که ما داده ایم کاربر بروی سیستم مقصد هرگاه خواست برنامه را اجرا کند اول عمل آپدیت را انجام بدهد و ورژن جدید برنامه اجرا شود؟
زینه برای ادیت داره ... ولی تا حالا استفاده نکردم ... !!!
عکس هایی از محیط برنامه :
123551
123552
123553
123554
anouri
چهارشنبه 26 شهریور 1393, 09:17 صبح
میخوای راحت باشی از Inno setup استفاده کن
من خیلی از این ایستالرها رو تست کردم آخرش رفتم سراغ Inno setup چون هم رایگانه و هم راحته
شاید اولش به نظرت برسه سخته کار کردن باهاش ولی یه بار که انجامش بدی می بینی خیلی محیط ساده و خوبی داره
همه کارم میتونی باهاش بکنی
نمونه اینستالر که با innodb من ساختم خودش برنام رو نصب میکنه ، mysql رو نصب میکنه ، dump دیتابیس رو در mysql بر میگردونه. شورت کات میسازه در دسکتاپ ، لایسنس اگریمنت داره و...
همینطور اگر نرم افزار قبلا نصب شده باشه پیغام میده که قبلا نصب شده و نصب دوباره مجاز نیست
vb341
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 19:20 عصر
به نظر من installaware نسخه 17 و 18 بهترینه . حجمش سنگین هست برای دانلود ولی فوق العاده کارایی بالایی داره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.