View Full Version : چاپ دو نسخه از گزارش در یک صفحه در فست ریپورت
omidsistani
سه شنبه 25 شهریور 1393, 07:50 صبح
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز
یه پروژه دارم مربوط به یه کارگاه آهن فروشی
وقتی فاکتور فروش صادر شد فاکتور و حواله انبار هم چاپ میشه. قبلا جدا جدا چاپ میشد و مشکلی نداشتم
ولی الان طرف گفته اون حواله انباری که چاپ میشه دوتا بغل هم تو صفحه A5 چاپ بشه که بعد از چاپ نصفش کنم یه نسخه بدم به کارگرم یه نسخه هم بدم مشتریم.
گزارشام رو با فست ریپورت کار کردم.آیا در فست ریپورت امکان چنین چیزی وجود داره! گزارش رو دو ستونه که میکنم بند مستر روی کل صفحه میفته!
خیلی ممنونم
hp1361
سه شنبه 25 شهریور 1393, 09:05 صبح
سلام
اگر دقیقاً یک رکورد رو برای چاپ داشته باشی و اطلاعات مورد نظر که قبلا جداگانه چاپ میشدند متفاوت باشند:
صفحه رو Landscape کن و نیز تعداد ستون صفحه رو 2 تنظیم کن دو تا MasterData روی صفحه قرار بده و هر کدوم از اونها رو به Dataset مربوطه متصل کن(یعنی برای هر صفحه A5 ت که قبلا جداگانه چاپ میشدند یک Dataset جداگانه داشته باشی). MasterData اول رو جوری تنظیم کن که اندازه ستون اول باشه(ارتفاع محتویاتش) ، MasterData دوم بطور خودکار در ستون دوم خواهد بود
موفق باشیم
omidsistani
سه شنبه 25 شهریور 1393, 10:10 صبح
خیلی ممنون دوست عزیز
این حواله که در دو نسخه چاپ میشه که هر دو نسخه عینا شبیه هم هستن! حاوی یه سربرگ هستن که وصل میشه به دیتا ست مشخصات شرکت
یه دیتا ست دیگه هم هست که وصل میشه به فاکتور و یک دیتاست دیگه هم جزئیات فاکتور
حالا به جای اینکه یه فاکتور یا حواله چاپ شه دو تا بغل هم عین هم چاپ شه! متوجه منظورم شدین استاد!؟
ممنونم
hp1361
سه شنبه 25 شهریور 1393, 10:35 صبح
سلام
اوکی. متوجه شدم
شما صفحه رو دو ستونه کنید. در ستون اول آنچه قبلا چاپ میشده قرار بدید.
هر آنچه قرار دادی رو مجددا تکرار کن!(تکرار MasterData ها)
aboualfazl
جمعه 28 شهریور 1393, 15:32 عصر
سلام مهندس سیستانی.
منظورتون اینه ؟
123658
omidsistani
شنبه 29 شهریور 1393, 08:51 صبح
سلام ابوالفضل جان. آره همینجوری. فقط ما یه سربرگ هم داریم که وصله به یه دیتا ست دیگه! مستر دیتا هم یه دیتا ست دیگست!
ممنون
online_com
چهارشنبه 02 مهر 1393, 09:44 صبح
سلام
از subreport استفاده كن توي صفحه اصليت يه مستر ديتا (كه مقدارش رو يك بذار و به جايي وصلش نكن) قرار بده و توش دو تا ثابريپورت بذار كنار هم طوري كه صفحه ات حالت دو ستون پيداكنه
حالا اطلاعات گزارش فاكتور رو توي ثابريپورت اول بذار و اطلاعات حواله رو توي ثابريپورت دوم بذار
جواب مي ده من قبلا از اين روش استفاده كردم
omidsistani
دوشنبه 07 مهر 1393, 07:37 صبح
ممنون دوست عزیز
البته من میخوام دو نسخه ای که کنار هم چاپ میشه مثه هم باشه!
ولی فک کنم با روشی که شما گفتی به جواب برسم
خیلی خیلی ممنونم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.