View Full Version : استفاده از mvc در پروژه wpf
ZerOne
سه شنبه 25 شهریور 1393, 13:19 عصر
آیا میتوان از الگوی mvc در یک پروژه wpf استفاده کرد. اگر امکانش هست کسی آموزش یا نمونه ای از استفاده آن رو می تونه معرفی کنه؟
omid nasri
سه شنبه 25 شهریور 1393, 17:43 عصر
چرا که نشه، اصلا میخوای بشین خودت یک الگو بساز، مهم اینه که خودت به خودت ایمان داشته باشی بقیه کشکه...
mohsen12345
سه شنبه 25 شهریور 1393, 18:56 عصر
الگوی mvc یک معماری سه لایه هست ، فقط همین ، که این خودش زیر مجموعه ای از معماری های چند لایه هست
در مورد Design pattern ها یه جستجو بزن ، چیزای خوبی دستت میاد
ZerOne
چهارشنبه 26 شهریور 1393, 09:47 صبح
ممنون از راهنمایتون.
من در هم با mvc در asp.net و هم با wpf کار کردم. در مورد مفاهیم اونها مشکلی ندارم. ولی تو پیاده سازی mvc تو wpf مشکل دارم. می خواستم ببینم کسی آموزشی از نحوه استفاده mvc در wpf داره تا من بتونم ازش الگو بگیرم.
helpsos
چهارشنبه 26 شهریور 1393, 10:42 صبح
فکر کنم که شما باید دز WPF از الگوی mvvm استفده کنید.
برای آموزش هم برید سایت آقای نصیری آموزش داره
ZerOne
چهارشنبه 26 شهریور 1393, 11:32 صبح
درسته. بهتره که در wpf از mvvm استفاده بشه ولی من روی یه پروژه wpf دارم کار می کنم که قرار بعدا تحت وبش رو انجام بدم. برای همین فکر می کنم اگه بتونم از mvc در wpf استفاده کنم به راحتی در پروژه بعدی بتونم اونو تحت asp.net mvc پیاده کنم.
Boy_nn
شنبه 29 شهریور 1393, 08:25 صبح
دوست عزیز شما دوتا راه حل داید
1- استفاده از SilverLight در وب که در اون صورت اگه از معماری چند لایه در پروژه Wpf استفاده کتی به راحتی می تونی به SilverLightانتقال بدی که تحت وب اجرا میشه و در کل هزینه پیاده سازی پروزه در وب خیلی کمتر میشه
2- استفاده ار mvc بازم شما اگه از برنامه نویسی چند لایه استفاده کنی لازم نیست همه برنامه رو از اول برای وب بنویسی فقط لازم قسمت Ui با mvc طراحی کنی
ولی شما نمی تونی تمام قسمت ها رو برای wpf و وب با یه ساختار طراحی کنی قسمت باید سعی کنی بیشتر قسمت های برنامه رو به لایه های غیر از Ui انتقال بدی اینجوری کارت خیلی کمتر میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.