PDA

View Full Version : مشکل در پروژه ی MVC5

IR-Developer
سه شنبه 25 شهریور 1393, 17:46 عصر
سلام من تا حالا از mvc4 استفاده میکردم و از این به بعد میخوام با mvc5 کار کنم چون شنیدم کدنویسیش با 4 فرقی نداره و فقط ویژگی های جدیدی بهش اضافه شده که میخوام یادبگیرم .

پروژه ی Empty Mvc5 ایجاد کردم و متوجه شدم BundleConfig - FilterConfig - WebApiConfig در فولدرApp_Start اضافه نشدن .

توی mvc5 اینها باید دستی اضافه بشن یا کلا تغییر کرده و نیستن ؟

من میخوام یک پروژه را با mvc5 شروع کنم چون اولین باره سراغ 5 اومدم مشکلی که پیش نمیاد ؟ نمیتونم وسط کار دوباره به 4 برگردم . اگر خیلی mvc5 تغییرات داشته فعلا برم سراغ همون 4.

hakim22
سه شنبه 25 شهریور 1393, 20:42 عصر
پروژه Empty نسازید. مقدار پیشفرض رو انتخاب کنید. همه مواردی که بالا گفتید خودش ساختته میشه.

در MVC5 بحث katana کمی تغییرات ایجاد کرده ، در ضمن در این نسخه میشه ترکیبی از WinForm و MVC داشت . در کل دیگر ساختار خاصی ندارد و میتوانید پروژه های ترکیبی داشته باشید.

IR-Developer
چهارشنبه 26 شهریور 1393, 06:42 صبح
پروژه Empty نسازید. مقدار پیشفرض رو انتخاب کنید. همه مواردی که بالا گفتید خودش ساختته میشه.

در MVC5 بحث katana کمی تغییرات ایجاد کرده ، در ضمن در این نسخه میشه ترکیبی از WinForm و MVC داشت . در کل دیگر ساختار خاصی ندارد و میتوانید پروژه های ترکیبی داشته باشید.

مقدار پیشفرض Identity را اضافه میکنه که من باهاش مشکل دارم و نمیخوام . از روش احراز هویت خودم میخوام استفاده کنم .

hakim22
چهارشنبه 26 شهریور 1393, 08:45 صبح
اگر به پنجره ساخت پروژه دقت کنید در سمت راست میشه این گزینه رو غیر فعال کرد و Identity نساخت. (البته می توانید دستی هم کدهای Identity را حذف کنید)