ورود

View Full Version : مشکل با دسکتاپ لینوکس اوبونتو

fahimeh1512
سه شنبه 25 شهریور 1393, 18:06 عصر
سلام دوستان من اوبونتو 14.04 رو تو vmware نصب کردم ولی اولا موقع اجرا صفحه بوت مشکی میاد که لاگین و پسورد میخواد بعدشم که با کلی دنگ و فنگ رمز و وارد میکنم صفحه دسکتاپ اوبونتو میاد ولی کاملا خالیه
میخوام ببینم چجوری باید یونیتی لینوکس و بیارم اینجوری عملا هیچکاری نمیتونم بکنم باهاش
به نظر شما مشکل از چیه؟
اینم عکسش
123564

fahimeh1512
چهارشنبه 02 مهر 1393, 23:00 عصر
یعنی هیچ کس نمیتونه راهنمایی کنه بفهمم چجوری میشه باهاش کار کرد؟ :عصبانی:

MRmoon
پنج شنبه 03 مهر 1393, 11:01 صبح
درود.

راستیتش تا حالا رو ماشین مجازی سیستم عاملی نصب نکردم.:لبخند:

ولی دوست عزیز اگه برا امتحان کردن اوبونتو رو ماشین مجازی نصبش کردین که باید بهتون بگم اوبونتو یه حالتی داره به اسم Live (یه همچین چیزی) که بدون نیاز به نصب بالا میاد و میتونی از اون استفاده کنی.

محمد.

fahimeh1512
پنج شنبه 03 مهر 1393, 23:00 عصر
درود.

راستیتش تا حالا رو ماشین مجازی سیستم عاملی نصب نکردم.:لبخند:

ولی دوست عزیز اگه برا امتحان کردن اوبونتو رو ماشین مجازی نصبش کردین که باید بهتون بگم اوبونتو یه حالتی داره به اسم Live (یه همچین چیزی) که بدون نیاز به نصب بالا میاد و میتونی از اون استفاده کنی.

محمد.
میخوام توش برنامه نویسی لینوکس رو کار کنم و پی اچ پی هم کار کنم بدون نیاز به نصب یعنی میشه این کارا رو انجام داد؟!

محمد فدوی
جمعه 04 مهر 1393, 23:41 عصر
میخوام توش برنامه نویسی لینوکس رو کار کنم و پی اچ پی هم کار کنم بدون نیاز به نصب یعنی میشه این کارا رو انجام داد؟!
با یه کارایی آره میشه! ولی به نظرم همین کاری که شما کردین کار بهتریه!

دلایل خیلی زیادی میتونه داشته باشه. مثلا اینجا (http://askubuntu.com/questions/17381/unity-doesnt-load-no-launcher-no-dash-appears) همین مشکل شما مطرح شده. ببینید شاید این راه بتون کمک کنه. هرکدوم از اون راه هایی که پیشنهاد شده ممکنه کمک کنه.

در غیر اینصورت با کلیدهای Ctrl + Alt + F1 وارد محیط tty شو. (دوباره با Ctrl + Alt + F7 میتونی به حالت گرافیکی برگردی)
تو همون دفعه اولی که اجراش کردی با این ایراد مواجه شدی؟!

اگه اطلاعات مهمی توی اوبونتو نداری این راه رو تست کن:
۱. با همون کلیدهایی که گفتم وارد محیط tty شو و Username و Password رو وارد کن تا یه دسترسی خط فرمان به سیستمت داشته باشی.
۲. وارد پوشه home شو (به جای YourUserName اسم Username خودت رو وارد کن):

$ cd /home/YourUserName

۳. این دستورات رو وارد کن (با اینکار همه ی پوشه ها و فایل هایی که با نقطه شروع میشن پاک میشه):

$ mv .xinitrc xinitrc
$ rm -rf .*
$ mv xinitrc .xinitrc

اگه بازم مشکل حل نشد بعد از یه بار Reboot، دوباره وارد محیط tty شو و با این دستور، محتویات فایل xinitrc. رو اینجا بذار شاید دلیل دیگه ای داشته باشه:

$ cat /home/YourUserName/.xinitrc

ولی جای نگرانی نیست. این مشکلات در مورد Unity خیلی رایجه! من خودم هیچوقت باش کنار نیومدم.

اگه تازه کار هستین به نظرم اگه از Xubuntu استفاده کنین راحت ترید.
اینم بگم که احتمالا بعد از یه مدتی سعی خسته میشید و بیخیال گنو/لینوکس میشید! مهمترین چیز توی کار با گنو/لینوکس پشتکاره! توی انجمن اوبونتو (http://forum.ubuntu.ir) هم میتونید کمک بخواید.

کامبیز اسدزاده
سه شنبه 08 مهر 1393, 10:13 صبح

سلام

برای حالت tour به این لینک مراجعه کنید : http://www.ubuntu.com/desktop/take-the-tour
برای اینکه بتونید مشکل موجود رو حل کنید به درایور VGA خودتون دقت کنید ببینید درست نصب هستش یا خیر چون باید بتونید توسط VMWARE یک سری منابع رو به صورت دقیق به اشتراک بگذارید.