ورود

View Full Version : مشکل در تغییر موجودی انبار در فاکتور فروش

mahdisegal
چهارشنبه 26 شهریور 1393, 18:03 عصر
سلام بزرگواران گرامی

من تو قسمت فاکتور فروش گیر کردم ممنون میشم کمک کنید

123608

وقتی اقلام رو داخل لیست انداختم، زمان ذخیره کلی، میخوام که ستون "تعداد" یکی یکی بطوراتوماتیک از موجودی انبارمون کم شه. من دوتا ستون مخفی داخل لیست گذاشتم " کسرتعداد" و "کد جنس".
بر اساس این دو ستون، از ستون "تعداد کم میشه. چون کد مناسبتری رو نمیدونستم ناچارا برنامه موقع اضافه کردن به لیست، مقدار انتخاب شده رو از کالا کم میکنه.اما در صورت انصراف کاربر و حذف اون کالا از لیست دوباره مقدار برگرده بحالت اولش. من از کد زیر برای برگشت مقدار موجودی استفاده میکنم که درست اجرا نمیشه و مقدار رو صحیح برنمیگردونه

لطفا و خواهشا اساتید محترمی که میدونن به من کمک کنند. چون واقعا موندم چکار کنم!!!

Dim i As Integer
Set Rs = Nothing
If Not L_Num_Kala.Caption = "" Then
With Rs
Rs.Open "select * from Ajnaas where Nums = '" & Grid.TextMatrix(Grid.Row, 6) & "'", CN, adOpenDynamic, adLockPessimistic

RowCount = Grid.Rows 'get number of flexgrid rows and store into varaible
For RowCounter = 1 To RowCount - 1

Rs![Mojoodi] = Grid.TextMatrix(RowCounter, 7)
Grid.SetFocus
Grid.Col = 1
Grid.RemoveItem (Grid.Row)
Next
End With

Rs.Update
Rs.MoveNext
Set Rs = Nothing

ایلیا آخوندزاده
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 07:09 صبح
شما میتونید از یک گرید دیگه کمک بگیرید. به این صورت که وقتی فکتور شما چاپ شد رکوردها از این گرید حذف و به گرید2 انتقال پیدا کنن. و یا این که اگه دیگه نمیخواین این اطلاعات رو داشته باشید بعد از دستور چاپ دستور حذف رکورد رو بدین که در این صورت هرکدام رو چاپ کنید حذف میشه.

mahdisegal
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 18:24 عصر
شما میتونید از یک گرید دیگه کمک بگیرید. به این صورت که وقتی فکتور شما چاپ شد رکوردها از این گرید حذف و به گرید2 انتقال پیدا کنن. و یا این که اگه دیگه نمیخواین این اطلاعات رو داشته باشید بعد از دستور چاپ دستور حذف رکورد رو بدین که در این صورت هرکدام رو چاپ کنید حذف میشه.

الان یکی از مشکلات اصلی حذف هر آیتمی که نمیخواهیم هست و برگشت تعداد جنس به انبار