View Full Version : ذخیره نشدن اطلاعات در فایل ini
darrudi
چهارشنبه 26 شهریور 1393, 18:33 عصر
سلام
دوستان در برنامم از کامپوننت OpenDialog استفاده میکنم ، زمان اجرای برنامه هنگامی که از این کامپوننت استفاده میشه اطلاعات خواسته شده در فایل ini من ذخیره نمیشه (اطلاعاتی اعم از ساز فرم و موقعیت فرم و ... )جالب اینجاست که زمانی که در برنامه از این کامپوننت استفاده نمیشه به درستی اطلاعات ذخیره میشه فک میکنم دلیلش اینه که از توابع Api هر دو استفاده میکنن که موجب اخلال در هنگام ذخیره شدن اطلاعات میشه ، لطفا راهنمایی کنید . :عصبانی::عصبانی:
یوسف زالی
چهارشنبه 26 شهریور 1393, 18:59 عصر
سلام. اشکال در خط 32 برنامتونه :لبخند:
نمونه کدتون رو باید بگذارید دوست عزیز. همین طوری که نمی شه.
darrudi
چهارشنبه 26 شهریور 1393, 20:36 عصر
سلام. اشکال در خط 32 برنامتونه :لبخند:
نمونه کدتون رو باید بگذارید دوست عزیز. همین طوری که نمی شه.
شایدم تو خط 33 باشه :چشمک: . آخه میدونین چیه چون برنامه ارور نمیده بخاطر همین فک کردم سوالم رو کلی بپرسم اما بازم روی چشم .
این کد زمان خارچ شدن از برنامه نوشته شده که یکسری اطلاعات در فایل ini ذخیره میشه .
procedure TFmenue.AdvTaskDialog4DialogButtonClick(Sender: TObject;
ButtonID: Integer);
var
Addres : string;
inifile2: TInifile;
begin
inifile2 := TIniFile.Create('.\Config.ini');
With inifile2 do
begin
Addres:=Edit1.Text;
WriteString('Backup','BackFile', Addres);
end;
inifile2.Free;
end;
اینم کدی هستش که پشت opendialog هستش
if(OpenDialog.Execute=true)then
Edit1.Text:=OpenDialog.FileName;
اخه بازم میگم همه چی درست کار میکنه اما زمانی که opendialog استفاده میشه تو برنامه ، بعد از خارج شدن از برنامه که باید اطلاعات تو فایل ini ذخیره بشه ، این کار صورت نمیگیره !و موقعی که فایل رو باز میشه اطعات ذخیره نشده !:متعجب::متعجب::متعجب::متعجب:: متعجب:
یوسف زالی
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 00:24 صبح
ارتباط مستقیمی بهش نداره. کدتون رو در هنگام خروج در صورت استفاده از opendialoge تریس کنید یا شو مسیج کنید ببنید اصلا مقداری دارید یا نه؟
یا این که اصلا کنترل برنامه وارد این قسمت می شه یا نه.
Mask
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 00:37 صبح
مسیر رو اشتباه نوشتید.
darrudi
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 11:46 صبح
ارتباط مستقیمی بهش نداره. کدتون رو در هنگام خروج در صورت استفاده از opendialoge تریس کنید یا شو مسیج کنید ببنید اصلا مقداری دارید یا نه؟
یا این که اصلا کنترل برنامه وارد این قسمت می شه یا نه.
آخه مقدار رو ست میکنم درسته یعنی یه شو مسیج ازش میگیرم اوکی هستش تریسم میکنم همه چی اکی هستش مقدار رایت میشه داخل اون اما ذخیره نمیشه واقعا موندم ... اما بعد از باز کردن فایل مقداری ست نشده تو مسیر !:ناراحت::ناراحت::ناراحت::نار احت:
یوسف زالی
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 12:45 عصر
پس همون طور که Mask گفت مسیرتون رو اشتباه دارید ست می کنید.
darrudi
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 20:34 عصر
پس همون طور که Mask گفت مسیرتون رو اشتباه دارید ست می کنید.
حق با شماست و دوست عزیزمون ماسک من میبایست به این صورت آدرس برای ذخیره فایلم میدادم . از هر دو عزیز سپاسگذارم
inifile := TIniFile.Create(ExtractFilePath(Application.ExeNam e)+'\Config.ini');
Mahmood_M
یک شنبه 06 مهر 1393, 12:07 عصر
وقتی از یک Dialog که برای مشخص کردن یک فایل یا مسیر ( برای ذخیره یا باز کردن فایل ) کاربرد داره ، استفاده می کنید ، مسیر پیشفرض برنامه به مسیری که توسط Dialog باز شده تغییر پیدا می کنه
برای حل مشکلتون ، یا باید خاصیت Options > ofNoChangeDir مربوط به Dialog رو True کنید تا مسیر پیش فرض تغییر نکنه یا مسیر دسترسی به فایل مورد نظر رو به صورت کامل بنوسید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.