View Full Version : سوال: کدام بهتر است jetbrains intellij idea یا netbeans
orache
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 12:16 عصر
سلام میدونم فرق چندانی بیت ide ها وجود نداره ولی بین این 2 تا کدوم یک راحت تر و ساده تره و همچنین از رم کمتری استفاده میکنه و برنامه ها راحت تر و سریعتر اجرا میشن ؟؟
ممنون
ahmad.mo74
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 12:40 عصر
این لینکارو ببین :
http://www.jetbrains.com/idea/
https://plumbr.eu/blog/why-we-dropped-eclipse-in-favour-of-intellij
فکر نمیکنم دیگه سوالی بمونه...
dasssnj
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 13:24 عصر
من که آخرش نت بینز را ترجیح میدم. هر چقدرم که intellij خوب باشه مثل نت بینز توش احساس راحتی نمی کنم. و چون از اول با نت بینز شروع کردم سختمه که با intellij کار کنم.
دیزاینر نت بینز 50 برابر از intellij بهتره و برای من که می خوام gui درست کنم با نت بینز بهترین رابط کاربری را می تونم بسازم ولی با intellij اصلا نمیشه gui مثل نت بینز طراحی کرد.
جدیدا خیلی ها رفتن سراغ intellijو ازش تعریف می کردن و من هم تستش کردم ولی اصلا اون طور که انتظار داشتم نبود و به نظرم نت بینز خیلی جذاب تر بود.
ahmad.mo74
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 14:30 عصر
بله قبول دارم نت بینز برای شروع و یادگیری گزینه بهتری هست...از intelliJ بیشتر توی شرکت ها و برای پروژه های برزگ و enterprise استفاده میکنن
orache
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 17:54 عصر
ممنون بابت جواب
orache
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 23:08 عصر
چند سوال پیش اومد اول اینکه این intellij برای اندروید هست فقط یا نه برای کامپیوتر هم میشه نرم افزار ساخت ؟؟ دوم اینکه منظور شما از طراحی چیه ؟ مگه همشون مثل هم نیستن ؟ همشون دکمه تکس باکس و بقیه ی چیزا رو داره بعد باید کامپوننت نصب کرد و استایل رو عوض کرد مگه این اینطوری نیست ؟ تا الان با هر ide که کار کردم همین بود حالا این یکی رو نمیدونم
من 2 تا هدف دارم اول اینکه جاوا رو کمی یاد بگیرم برای اندروید دوم اینکه نرم افزار های ساده ای که با c# میساختمو با جاوا بسازم
ممنون
dasssnj
جمعه 28 شهریور 1393, 06:40 صبح
چند سوال پیش اومد اول اینکه این intellij برای اندروید هست فقط یا نه برای کامپیوتر هم میشه نرم افزار ساخت ؟؟ دوم اینکه منظور شما از طراحی چیه ؟ مگه همشون مثل هم نیستن ؟ همشون دکمه تکس باکس و بقیه ی چیزا رو داره بعد باید کامپوننت نصب کرد و استایل رو عوض کرد مگه این اینطوری نیست ؟ تا الان با هر ide که کار کردم همین بود حالا این یکی رو نمیدونم
من 2 تا هدف دارم اول اینکه جاوا رو کمی یاد بگیرم برای اندروید دوم اینکه نرم افزار های ساده ای که با C# میساختمو با جاوا بسازم
ممنون
کلا نت بینز دیزاینر و لی اوت های بهتری داره و خیلی راحت تر میشه باهاش کار کرد. منظور من دکمه و تکست باکس و ... نبود بلکه نحوه ی چیدمان اینها در صفحه و ... است که در نت بینز خیلی راحت تر انجام میگیره و ابزار های بهتری برای اینکار داره.
peymang
سه شنبه 29 مهر 1393, 00:43 صبح
به نظر من intellij بهتره
intellij یه چیزی شبیه به کاری هست که eclipse انجام داده ولی با امکانات و رابط قوی تر
گوگل هم برای android studio از intellji استفاده کرده و این قدرت این ide رو می رسونه
ولی هنوز نسخه 1 منتشر نشه و مشکلاتی داره (البته قابل حله با کمی دردسر)
اگه به دنبال ساختن برنامه اندروید هستین eclipse انتخاب ساده تریه
و طراحی رابط کاربری داخل intellji راحته مگه اینکه بخوای رابط کاربری پیچیده ای بسازی که دیگه نمی شه با drag and drop ساخت :)
محصولات دیگه ی جت برینز هم که بیشترشون جزء برترین ها هستن با همین ide هستن
به نظرم خیلی یک پارچه ست و کار باهاش لذت بخشه
اینم یه لینک که شاید کمک کنه
http://softwarerecs.stackexchange.com/questions/263/intellij-idea-vs-eclipse-vs-netbeans-for-pure-java-development
dasssnj
سه شنبه 29 مهر 1393, 06:00 صبح
حالا که خوب دقت می کنم می بینم محیط ویژوال اکلیپس (Window Builder) از نت بینز هم بهتره و خیلی جالب تره . توی قسمت کد نویسی هر چی بنویسی اون طرف به صورت ویژوال بهت تحویل میده (در حالی که نت بینز نمی زاره تو کد هاش دست ببری) . سرعت خوبی داره و از لی اوت های زیادی پشتیبانی می کنه.
کی گفته نمیشه رابط های حرفه ای ساخت ؟ من با اکلیپس خیلی رابط کاربری های پیچیده و زیبایی ساختم.
در کل حالا که دارم دقت می کنم می فهمم که اکلیپس از بقیه بهتره . Intellij هم ادیتورش و محیطش اونی نیست که آدم توش احساس راحتی کنه. یه جوریه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.