ورود

View Full Version : یادگیری دیتابیس sqlite و jquery mobile

iman0111
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 14:41 عصر
به نام حق

سلام من یه مرجع خوب واسه یادگیری دیتابیس sqlite اگه کسی باشه بهم کمک کنه ممنونش میشم
یه سایت نمونه هم بزارید بازم خوبه

یه سوال دیگهکاربرد jquery mobile چیه یعنی بیشتر چه نرم افزار هایی رو با این روش توسعه میدن بعدش یادگیریش ارزش داره و اگه ارزش داره یه منبع خوب واسه یادگیریش معرفی کنید

Pam.goudarzi
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 22:05 عصر
سلام. نمی خوام تبلیغ کنم اما برای یادگیری دیتابیس من از irprogram.ir استقاده کردم واقعا عالیه، با این که پولیه ارزشش رو داره

saeed_g21
پنج شنبه 27 شهریور 1393, 22:47 عصر
سلام. نمی خوام تبلیغ کنم اما برای یادگیری دیتابیس من از irprogram.ir استقاده کردم واقعا عالیه، با این که پولیه ارزشش رو داره

اگه به یکی از بانک اطلاعاتی mysql یا sql server آشنایی داشته باشید می تونید باهمین SQLite هم کار کنید
هیچ فرقی ندارند SQLite هم مثل سایر بانک اطلاعاتی ها فکر نکنید چیز خیلی سختی هست اگه در این فکر هستید بایستی بگم باعرض پوزش فکر کاملا اشتباهی هست

اگه در زمینه بانک اطلاعاتی هیچ اطلاعاتی ندارید توصیه میکنم حتما مطالبی درموردش بخونید ولی اگه آشنایی حتی جزی دارید وقت گرانبهای خود را در این زمینه قرار ندید و انرژی خود رو در بخش دیگری صرف کنید

فکر نکنم Query های ساده ای غیر از Insert , Update , Delete ,Create , Alter مورد نیاز باشه ولی اگه مثل من میخواهید Query های سنگینی فراخوانی کنید بایستی در زمینه بانک اطلاعاتی ، اطلاعات خوبی داشته باشید