PDA

View Full Version : نرم افزار فروشگاه

saniak_robot
شنبه 06 خرداد 1385, 22:33 عصر
با سلام
من دارم یه نرم افزار فروشگاه که کار خرید و فروش رو انجام میده ( تقریبا یه برنامه انبار ) رو انجام میدم . مشکلی با برنامه نویسیش ندارم خرید و فروش و گزارشات رو انجام دادم .
من تا حالا برنامه فروشگاه ندیدم و ایده ازش ندارم . می خوام برنامه ام هر چه بیشتر در قسمت فروش user friendly بشه . وقتی یه نفر چند جنس رو می خره کاربر با دستگاه بارکد ، بارکد جنس رو می خونه و بقیه اطلاعات مربوط به جنس رو برنامه نشون میده .
برای اینکار ابتدا باید کاربر روی فروش کلیک کنه و بعد نام خریدار و انتخاب کنه که البته یه خریدار عمومی داریم واسه همه افراد بعد از او رو دکمه جدید کلیک کنه و کالا رو انتخاب کنه و اطلاعات مربوط به اون و بده و ثبت کنه . واسه هر کالا باید این عمل و دوباره انجام بده ( این اعمال تو برنامه من هست ) تا اینکه واسش فاکتور صادر کنه .
می خواستم ببینم که راه ساده تری هم برای این کار هست ؟ اگه نمونه برنامه ای هم دارین که می تونه کمکم کنه من ممنون میشم اینجا بذارین .
مشکل من تو user friendly بودن برنامست چون تا حالا برنامه فروشگاه ندیدم . اگه کسی دیده و یا اطلاعاتی داره لطفا کمک کنه .

با تشکر

saniak_robot
دوشنبه 08 خرداد 1385, 08:51 صبح
کسی نیست به ما کمک کنه؟

ghabil
دوشنبه 08 خرداد 1385, 16:49 عصر
یک صفحه هست که مشتریش همیشه مشتری عمومی ست شده مگه اینکه عوض بشه .
روی یک گرید وایساده تا بارکد زده میشه جنس رو میخونه و میره روی خط بعد وا میسته ....
یک دکمه تایید هم داره که به دوباره صفحه رو ریست میکنه (مشتری رو میکنه مشتری عمومی و گرید رو خالی میکنه میر روش وامیسته)
از این فرندلی تر؟

saniak_robot
دوشنبه 08 خرداد 1385, 17:07 عصر
دستت دردنکنه که جواب دادی . برنامه من هم تقزیبا همینجوریه .
می خواستم نظر شما اساتید رو بدونم .

با تشکر

koorosh-kabir-2564
شنبه 13 خرداد 1385, 09:41 صبح
:چشمک: سلام ما هم همچون نرم افزاری نوشتیم اما حجمش زیاده نمی تونم برات تو سایت لینک کنم اگر میخوای تا ازش عکسی برات بفرستم یا دموشو برات بفرستم