ورود

View Full Version : خبر: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان

saeed1234n
جمعه 28 شهریور 1393, 23:57 عصر
با سلام

بهتر دیدم که برای پیشرفت خودم پروژ های مختلفی را به رایگان انجام دهم البته به اندازه توان و تخصصی که کسب کرده ام.

تا با هر نوع پروژه و مشکلات پیش روی آن آشنایی پیدا کنم

پس می توانید از طرق زیر با من در ارتباط باشید :

1- پست خصوصی در تالار
2- با ایمیل : saeed12345n@gmail.com
3- با وایبر : 09303979038

:لبخندساده::لبخندساده::لبخن ساده::لبخندساده:

vahidlizard
شنبه 29 شهریور 1393, 00:19 صبح
سلام
تو گوگل در این مورد سرچ میکردم سایت شمارو پبدا کردم. یه مشکلی برام پیش اومده
من فرم ایمیل آماده رو وقتی میخوام بذارم تو یه سایت ، همه چی رو فارسی میاره ولی وقتی متن ایمیل رو فارسی مینویسی ؟؟؟؟؟؟؟؟ میاره.
لطفا کمکم کنید.
این نمونه کد ایمیل هست :
<?php

$to = 'm9v6@yahoo.com'; // Replace with your email address

// No need to edit below this line
if($to) {
$name = $_POST['name'];
$email = $_POST['email'];
$subject = $_POST['subject'];
$message = $_POST['message'];

$html = "";
$html .= "Name: " . htmlentities($name, ENT_QUOTES, "UTF-8") . "<br>\n";
$html .= "Email: " . htmlentities($email, ENT_QUOTES, "UTF-8") . "<br>\n";
$html .= "Message: " . htmlentities($message, ENT_QUOTES, "UTF-8") . "<br>\n";

$headers = "MIME-Version: 1.0\r\nContent-type: text/html; charset=utf-8\r\n";
$headers .= "From: " . $name . "<". $email .">\r\n";
$headers .= "Reply-To: " . $email . "\r\n";

$html = utf8_decode($html);

mail($to, $subject, $html, $headers);

if ($html)
echo 'ok';
else
echo 'error';

} else {
echo "error";
}
?>
لطفا ببینید مشکل کجاست. ممنون میشم.

saeed1234n
شنبه 29 شهریور 1393, 00:26 صبح
دوست عزیز مثل اینکه به عنوان این تاپیک دقت نکردید
این تاپیک منحصرا مربوط به اکسس می باشد

ولی می تونم کمک دیگری به شما کنم

به این آدرس Morteza_nADERLOO@yahoo.com ایمیل بزنید و مشکل خودتون را مطرح کنید .

از اینکه نتونستم مشکل شما رو مرتفع کنیم عذر خواهی می کنم :خجالت::خجالت:

amirkazem
شنبه 29 شهریور 1393, 00:53 صبح
سلام جناب استاد سعید123
محبتی بفرماییدلینک زیرامشاهده کنید.ضمناازطریق ایمیل هم ارسال شده است.
http://barnamenevis.org/showthread.php?467922-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D8%B7%D8%B1%D B%8C%D9%82-%DA%A9%D8%AF%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C

saeed1234n
شنبه 29 شهریور 1393, 01:17 صبح
سلام جناب استاد سعید123
محبتی بفرماییدلینک زیرامشاهده کنید.ضمناازطریق ایمیل هم ارسال شده است.
http://barnamenevis.org/showthread.p...8C%D8%B3%DB%8C (http://barnamenevis.org/showthread.php?467922-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D8%B7%D8%B1%D B%8C%D9%82-%DA%A9%D8%AF%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C)

پاسخ به ایمیل شما ارسال شد .

ddavood41
شنبه 29 شهریور 1393, 02:43 صبح
سلام من یه پروژه داشتم میخواستم قسمت بکاپش رو برام درست کنید واندازه صفحه هاشو در ضمن جوری باشه که جای بکاپ رو خودم انخاب کنم کدوم پوشه باشه وزیپ واگه ممکنه یکم حرفه ای بکنیدش ممنون
یه قسمت ورود کاربر هم بهش اضافه کنید ممنونتون میشم
اینم ادرسش چون حجمش 2مگ بود اینجا نتونستم آپلودش کنم

http://s5.picofile.com/file/8141673192/attari.rar.html

اینم ایمبلم:beht4r@gmail.com

saeed1234n
شنبه 29 شهریور 1393, 15:52 عصر
سلام من یه پروژه داشتم میخواستم قسمت بکاپش رو برام درست کنید واندازه صفحه هاشو در ضمن جوری باشه که جای بکاپ رو خودم انخاب کنم کدوم پوشه باشه وزیپ واگه ممکنه یکم حرفه ای بکنیدش ممنون
یه قسمت ورود کاربر هم بهش اضافه کنید ممنونتون میشم
اینم ادرسش چون حجمش 2مگ بود اینجا نتونستم آپلودش کنم

http://s5.picofile.com/file/8141673192/attari.rar.html

اینم ایمبلم:beht4r@gmail.com

با سلام
دوست عزيز مي توانيد به لينك زير مراجعه كنيد و از نمونه ارائه شده استفاده كنيد
http://barnamenevis.org/showthread.php?468810-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D8%B9%D9%85%DB%8C%D8%B1%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D 8%A7%D9%86

saeed1234n
شنبه 29 شهریور 1393, 15:54 عصر
با سلام
دوستان عزيز مسائل و مشكلات خود را در تالار مطرح كنيد

و در صورتيكه پروژه اي مد نظر داريد بنده صفر تا صد آنرا انجام مي دهم

mohamad goodarzi
شنبه 29 شهریور 1393, 16:54 عصر
باسلام
دوست گرامي فايل مشكل ذيل به ايمل شما ارسال شد در صورت امكان مساعدت بفرماييد.
http://barnamenevis.org/showthread.php?467566-مشكل-به-ريختگي-فونت

Ali_Fallah
شنبه 29 شهریور 1393, 19:22 عصر
با سلام
یه برنامه کوچک انبار داری بنویس تا بقیه کاربران نیز استفاده کنند
-ورود کالا به انبار
- خروج کالا
- موجودی کالا
-- گزارش موجودی کالا در تاریخهای مختلف ( از تاریخ / تا تاریخ)
- -
با تشکر

saeed1234n
یک شنبه 30 شهریور 1393, 17:35 عصر
با سلام
چشم جناب فلاح در اولین فرصت براتون طراحی می کنم البته شما خودتون با توچه به سابقتون دستی بر آتش دارید .

sir-57
دوشنبه 31 شهریور 1393, 11:41 صبح
پروژه ثبت اطلاعات دانشجویان و کارمندان دانشگاه
با سلام و تشکر از فعالیت خیر خواهانه شما.
من قصد دارم یک پایگاه جهت ثبت اطلاعات دانشجویان و کارمندان در جداول جدا و در جدولی دیگر میزان ترافیک اینترنت و نام و پسورد کاربریشونو ثبت کن. البته کارمندان و دانشجویان دارای یک کد و مشخصه جدا از هم باشند.
ممنونو مشم کمک و راهنماییم کنید .
یا علی.

saeed1234n
دوشنبه 31 شهریور 1393, 21:02 عصر
سلام
بفرمایید ببینید این برنامه منظور شما می باشد.

http://Trainbit.com/files/7945671884/bank-2014-07-05.rar

123786

MMR_1234
سه شنبه 01 مهر 1393, 05:51 صبح
ممنون پسورد اون چیه؟

ddavood41
سه شنبه 01 مهر 1393, 07:13 صبح
پسوردش هست
نام کاربری :123456
رمز ورود : 123456

m.javvi
سه شنبه 08 مهر 1393, 20:42 عصر
با سلام
یه برنامه میخاستم
بهتون ایمیل زدم
با تشکر فراوان

m.javvi
چهارشنبه 09 مهر 1393, 17:18 عصر
سلام
آقا این درخواست ما کی اماده میشه؟
با تشکر

mohammadsaleh
یک شنبه 13 مهر 1393, 10:48 صبح
سلام دوست عزيز. در تالار برنامه نويس شركت پارس گرين كه سامانه اي براي ارسال پيامك هست خدمات وب سرويس ارائه داده و تقريبا به برنامه هاي مطرح خدمات داده است اما به اكسس اين خدمات ارائه نشده است. البته من تونستم به صورت تكي با وب سرويس اين سايت پيام بفرستم اما نتونستم راهي پيدا كنم كه بشه با اون پيامك هاي گروهي يا هدفدار دار فرستاد. منتظر راهنمايي شما هستم

MMR_1234
سه شنبه 15 مهر 1393, 05:24 صبح
با سلام
من برای یک کارگاه قالی بافی میخواستم برنامه انبار و حسابداری بنویسم
میخواستم بدونم چه جوری باید شیت ها رو معرفی کنم
ممنون

samiasoft
سه شنبه 15 مهر 1393, 10:11 صبح
سلام

من میخواستم برای یک فایل اکسسم که حدود چند هزار داده داره براش جستجو تعریف کنم.چگونه اینکارو انجام بدم؟ یعنی داخل اکسس واسش نحوه ساختن querie و فرم جستجو رو میخواستم اموزش بدین

SHilaa
سه شنبه 15 مهر 1393, 18:29 عصر
سلام
من چندتا سوال دارم
1- من یک برنامه ساده نوشتم با اکسس 2010 ولی وقتی با اکسس 2007 اجراش میکنیم در بعضی کامپیوترها به مشکل میخوره. چرا؟ اشکالاتش کجاها میتونه باشه که اصلاحش کنم و بدون مشکل روی همه سیستم ها اجرا بشه؟
2- چه جوری میتونم در اکسس 2007 دکمه ای بزارم که یک ریپورت یا سابفرم رو به pdf خروجی بده (export کنه). توی 2007 فقط به اکسل و فایلهای متنی امکان export داره ولی من pdf هم میخوام
3- در اکسس 2007 یک جستجو ساختم که وقتی اسمی در یک textbox نوشته میشه و دکمه جستجو زده میشه، نتیجه اش در یک کمبوباکس نشون داده میشه (یعنی کمبوباکس requery میشه). حالا میخوام وقتی این دکمه جستجو زده میشه، در کمبوباکس یا رکورد اول رو نشون بده و یا بنویسه: نتایج مورد جستجو. این کار در اکسس 2010 به راحتی انجام میشه ولی در 2007 نمیدونم چه جوریه؟
4- چه جوری میتونیم برنامه ای که با اکسس 2007 نوشته شده رو کاری کرد که هرجا میخوایم روی هر سیستمی ببریم و بدون مشکل اجراش کنیم؟ مثلا میشه به فایل exe تبدیلش کرد؟ یا هر راهکار دیگه ای؟

در ضمن من خیلی به قسمت VBA و ماکرونویسی وارد نیستم، لطفا توضیحات رو واضح و برای یک تازه کار بدید که بتونم راحت استفاده کنم

ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

m.javvi
یک شنبه 20 مهر 1393, 21:05 عصر
سلام
گذاشتن کنترل yes / no روی فرم از چه طریقی امکان پذیر است؟؟
چک باکس بزارم یا کمو باکس؟؟ و چه خصوصیاتی بزارم که به جدول وصل بشه//؟؟

saeed1234n
دوشنبه 21 مهر 1393, 20:29 عصر
سلام
گذاشتن کنترل yes / no روی فرم از چه طریقی امکان پذیر است؟؟
چک باکس بزارم یا کمو باکس؟؟ و چه خصوصیاتی بزارم که به جدول وصل بشه//؟؟

با سلام
به نمونه زیر مراجعه کنید :

124514

shayegh2010
دوشنبه 21 مهر 1393, 20:36 عصر
من میخوام یه قسمتی تو لیستم باشه بدین نحو که
سطح تحصیلات
و داخل این دوتا انتخاب باشه یکی بیسواد و یکی باسواد
وقتی باسواد را انتخاب میکنیم بعد بیاره لیسانس ، فوق و دکترا
میشه منو راهنمایی کنید اگه امکان داره تو اکسس این کارو انجام بدیم

Ali_Fallah
دوشنبه 21 مهر 1393, 21:20 عصر
من میخوام یه قسمتی تو لیستم باشه بدین نحو که
سطح تحصیلات
و داخل این دوتا انتخاب باشه یکی بیسواد و یکی باسواد
وقتی باسواد را انتخاب میکنیم بعد بیاره لیسانس ، فوق و دکترا
میشه منو راهنمایی کنید اگه امکان داره تو اکسس این کارو انجام بدیم

از این برنامه (http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=124176&d=1412361540) کمک بگیر

shayegh2010
دوشنبه 21 مهر 1393, 21:23 عصر
از این برنامه (http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=124176&d=1412361540) کمک بگیر
ممنون دوست عزیز

mansourghe60
سه شنبه 13 آبان 1393, 09:19 صبح
سلام آقا سعید.من یه مشکلی دارم.وقتی تو برنامه یه شماره ای رو سرچ میکنم جواب میده ولی همون شماره رو به عنوان رکورد ثبت میکنه.

saeed1234n
سه شنبه 13 آبان 1393, 12:39 عصر
سلام
نمونه خود را قرار دهید

fazl11
پنج شنبه 15 آبان 1393, 21:09 عصر
سلام
اگه ممکنه یه برنامه پرسنلی که امکان تعریف شعبه کاری (نمایندگی) مختلف جهت جابجایی پرسنل ، لیست حقوق ماهیانه ، مرخصی ، مدت توقف در نمایندگی و مواردی که مربوط به پرسنل هست مانند افراد تحت تکفل (حقوق تعلق می گیرد یا نه) و... طراحی بفرمایید البته با فرم لاگین یوزر که قابلیت تعریف سطح دسترسی داشته باشه با سال مالی
ممنونم

saeedzolla
جمعه 16 آبان 1393, 17:17 عصر
باسلام و احترام
نمودار ايجاد در فايل پيوست بصورت ماهانه می باشد (مهر ، ابان و ...) لذا با توجه به وارد نمودن داده ها و اطلاعات بصورت روزانه و تاريخ روز ايا امكان دارد نموداري بصورت هفتگي ايجاد نمود (هتفه اول مهر ، هفته دوم مهر، هفته سوم مهر و .....) برای مقایسه شیفت ها
لطفاً راهنمايي نماييد. با تشكر/

ssoheil
جمعه 16 آبان 1393, 21:08 عصر
سلام
بفرمایید ببینید این برنامه منظور شما می باشد.

http://Trainbit.com/files/7945671884/bank-2014-07-05.rar

123786

سلام دوست عزیز ...یوزر پسوردی که روی این فایل گذاشتید با 123456 باز نمیشه ...مشکل کجاست؟؟ آفیس من نسخه 2010 هستش

saeed1234n
چهارشنبه 21 آبان 1393, 22:26 عصر
سلام
دوست عزیز تست شد مشکلی نداره
http://www.upeshkon.com/6f53d6f118eeb894

armin294
پنج شنبه 22 آبان 1393, 08:39 صبح
با سلام
با تشکر از تاپیک مفیدتون چند وقت پیش برنامه Backup & Restore از این سایت دانلود کردم که خیلی جالب بود بغیر از اینکه عملیات بک آپ گیری داشت دیتا هارو انکریپنت میکرد مشکلی که من دارم اینه که وقتی دیتابیس اونو با split جدا کردم دیگه موقع بک آپ و ریستور فقط ردیف اول تیبل و بک آپ میگیره درصورت امکان نمونه رو برام اصلا کنید

armin294
پنج شنبه 22 آبان 1393, 08:52 صبح
یه خواهشه دیگه هم داشتم یک فایل نمونه براتون گذاشتم در مورد فرمهای unbound هستش توضیحات داخل نمونه هست خوشحال میشم اونم برام اصلاح کنین
با تشکر

armin294
شنبه 24 آبان 1393, 20:26 عصر
آقا سعید بی صبرانه منتظرم

armin294
شنبه 24 آبان 1393, 21:19 عصر
از اساتید دیگه اگه زمانی برای ما هم تخصیص بدن ممنون میشم شاید این مشکل خیلی از دوستان دیگه هم باشه

general007
شنبه 24 آبان 1393, 22:10 عصر
با سلام
با ورود اعداد بالای 13 رقم در Tableمشکل دارم
فرمت را هم تغییر دادم (هم عددی و هم تکست ) اما متاسفانه ارور میدهد لطفا راهنمایی کنید
من اعدادرو از فایل اکسل در Table کپی میکنم
با تشکر

saeed1234n
یک شنبه 25 آبان 1393, 12:16 عصر
با سلام
خدمت تمامي دوستان عزيز:

خواهشي كه از دوستان دارم اينكه با توجه به اينكه تعدد برنامه هايي كه دوستان درخواست مي كنن رو به افزايش است و خيلي وقتم را مي گيرد .
ديگر زماني براي مراجعه به تالار و مرور تاپيك ها نمي ماند .
لذا از دوستاني كه تقاضاي نوشتن برنامه دارند خواهش مي كنم جهت تسريع دركارشون در وايبر با شماره ذيل براي بنده پيام بگذارند .
تا در اسرع وقت جوابگوي دوستان باشم و شرمنده دوستان نشوم.

شماره وايبر بنده :09303979038

آدرس پست الكترونيك : saeed12345n@gmail.com

سايت :‌digiworlds.ir (http://digiworlds.ir/)

سايت :‌ pdf-library.ir (http://www.pdf-library.ir/)

قابل توجه تمامي دوستان عزيز :

سايت pdf-library.ir (http://www.pdf-library.ir/) با هدف تامين رايگان كتابهاي لاتين و تخصصي كه تنها در سايت آمازون قابل خريد است
ايجاد شده
در اين سايت كليه كتابهاي اكسس كه ميتوانند نيازهاي برنامه نويسي شما را مرتفع كنند قرار داده شده است
البته در صورتيكه كتاب مورد نظر موجود نبود تماس گرفته يا پيغام بگذاريد تا در اسرع وقت نسبت به تهيه كتاب اقدام شود .

mohammadsaleh
یک شنبه 25 آبان 1393, 13:41 عصر
سلام دوست عزيز:
من قصد دارم تلفنهاي موجود در جدول تلفنهام رو كه شامل نام - سمت - شركت - تلفن - فاكس و موبايل هست رو به به فايل vcf تبديل كنم. البته نمونه هايي هم موجود است و فايل مربوطه هم را درست مي كند. ولي اگر اطلاعات درج شده كلمات فارسي باشد فايل توليد شده وقتي به گوشي موبايل ايمپورت مي شود حروف فارسي را به شكل علائم نشان مي دهد. اگر انگليسي بنويسيم مشكلي نيست. تا جايي كه ميدانم مربوط به مشكل يونيكد است كه من نتوانستم آن را حل كنم.
منتظر راهنمايي شما هستم

adib202
یک شنبه 25 آبان 1393, 21:13 عصر
با سلام
لطفا این مورد رو هم نگاه کنید
http://barnamenevis.org/showthread.php?475889-AutoNumber-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%88%D8%A6%D8%B1%DB%8C

saeed1234n
یک شنبه 30 آذر 1393, 01:09 صبح
با سلام و عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت محمد (ص) و امام حسن مجتبی ( ع )

امروز قصد دارم نرم افزاری که برای فروش آماده کرده بودم رو به رایگان برای شما خوبان قرار بدم بلکه زکات دانشی باشد که آموختم.

126749

یوزرنیم :123
پسورد :123456
کلید شیفت غیر فعال است .

http://goo.gl/YuLtw8

saeid_Samurai
یک شنبه 30 آذر 1393, 15:25 عصر
با سلام
چطور میشه در داخل یک فرم با استفاده از button و زدن آن آخرین شماره عضویت در table رو گرفته و یکی به آن اضافه کند و در رکورد جدید فرممون در فیلد مشخص ست کنه . یه نمونه گذاشتم اگه بتونید روش نشون بدین ممنون میشم
126762

saeed1234n
سه شنبه 07 بهمن 1393, 17:41 عصر
با سلام

بنده می خوام به انتخاب دوستان برنامه ای را از ابتدا طراحی و پیاده نمایم و در اختیار دوستان قرار بدم

لذا دوستان نظرات خود را در مورد برنامه ای که فکر می کنند بیشترین نیاز را خواهند داشت بیان کنند

تا ببینیم کدام برنامه بیشترین خواسته را داشته و شروع به طراحی و ایجاد آن به طور کامل از ابتدا نماییم

تا دوستان بدین طریق هم آموزش ببینند و هم برنامه خودشان را داشته باشند

با تشکر نادری

shayegh2010
سه شنبه 07 بهمن 1393, 22:30 عصر
با سلام

بنده می خوام به انتخاب دوستان برنامه ای را از ابتدا طراحی و پیاده نمایم و در اختیار دوستان قرار بدم

لذا دوستان نظرات خود را در مورد برنامه ای که فکر می کنند بیشترین نیاز را خواهند داشت بیان کنند

تا ببینیم کدام برنامه بیشترین خواسته را داشته و شروع به طراحی و ایجاد آن به طور کامل از ابتدا نماییم

تا دوستان بدین طریق هم آموزش ببینند و هم برنامه خودشان را داشته باشند

با تشکر نادری

باسلام و عرض ادب

بنظر بنده یه برنامه برای آموزشگاهها و کلاسهای برگزار شدشون خیلی میتونه مفید باشه
چون ریزه کاری خیلی داره و هم اینکه یک برنامه جامع هست که برا آموزش هم خیلی مفیده

این برنامه حداقل باید شامل موارد زیر باشه:
ورود اطلاعات اساتید
ورود اطلاعات کارآموزان و اینکه چه دوره هایی شرکت میکنند
وارد کردن دوره (مثل فتو شاپ و غیره)
آخر کار اینکه بتونیم یا مدرک صادر کنیم یا اسکن مدارک صادر شده را توش قرار بدیم

باید دارای گزارش و کوئری هم باشه

مثلا بتونیم گزارش بگیریم که کلاس فتوشاپ که برگزار شده کیا توش حضور داشتند و استادشون کی بوده ؟
این دوره برگزار شده در چه روزهایی از هفته بوده ؟
اینکه این کلاسها ایا تداخل زمانی دارد یا نه ؟

کارآموز را بتونیم با کدملی سرچ کنیم که چه کلاس هایی رفته و کدام کلاسها قبوا شده و کدامها را قبول نشده و و چه مدارکی را گرفته ؟

بازم اگه این برنامه مورد تایید بود من ریزه کاریهای دیگه که احتیاج داره را بدم و اینایی را که گفتم فقط چارچوب اصلی و شمای کلی برنامه بود.
بازم تصمیم باخود شماست

موفق باشید

mrsp1988
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 07:53 صبح
به نظر من یه برنامه کامل برای صندوق های قرض الحسنه خانوادگی درست کنید کاراییش بیشتره
اگر در این مورد هم کمک خواستید من میتونم کمک کنم

shayegh2010
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 08:34 صبح
به نظر من یه برنامه کامل برای صندوق های قرض الحسنه خانوادگی درست کنید کاراییش بیشتره
اگر در این مورد هم کمک خواستید من میتونم کمک کنم

باسلام و عرض ادب
شاید درست نباشه من بیام نظر شما را تایید را رد کنم اما شما با جست و جوی عبارت "
برنامه کامل برای صندوق های قرض الحسنه خانوادگی " در گوگل میتوانید به نتایج خوبی برسید اما برای آموزشگاه یا آموزشگاه های آزاد و برنامه ای که من گفتم آیا شما تا به حال به چیزی برخورده اید ؟

موفق باشید

somayeh1361
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 12:32 عصر
جمع فیلدها با فرمت text و ذخیره آن در کوئری سلام من در فایل ارسالی چند خواسته دارم که ممنون میشم راهنمایی بفرمائید: نکته: فیلدها از نوع text بوده و نباید به نامبر تغییر یابد. 1. جمع کل سود اکتسابی و ذخیره آن در کوئری 2. جمع کل سود متعارف( فیلهایی که چک باکسش تیک خورده و ذخیره آن در کوئری) با تشکر

saeed1234n
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 17:47 عصر
نقل قول: قبول انجام پروژه های برنامه نویسی کوچک شما به رایگان
جمع فیلدها با فرمت text و ذخیره آن در کوئری سلام من در فایل ارسالی چند خواسته دارم که ممنون میشم راهنمایی بفرمائید: نکته: فیلدها از نوع text بوده و نباید به نامبر تغییر یابد. 1. جمع کل سود اکتسابی و ذخیره آن در کوئری 2. جمع کل سود متعارف( فیلهایی که چک باکسش تیک خورده و ذخیره آن در کوئری) با تشکر
http://barnamenevis.org/images/misc/paperclip.png فایل های ضمیمه

http://barnamenevis.org/images/attach/rar.gif sum with text format.rar‏ (http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=127983&d=1422437501) (19.3 کیلوبایت, 0 دیدار)

با سلام

دوست عزيز

بسيار ممنون مي شم سوالتون رو در تاپيك جداگانه مطرح كنيد

موضوع اين تاپيك خارج از بحث مطلب شما است

بسيار ممنون نادري

MMR_1234
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 08:08 صبح
به نظر من
هر برنامه ای باشه فرقی نمیکنه فقط باید توش از تمام امکانات اکسس استفاده شده باشه که همه چیز رو فرا بگیره
کارهائی مثل حسابداری، انبارداری، حقوق و دستمز، فروشگاهها، کتابخانه ها و....
فقط خواهش یکنم زودتر شروع بشه که همگی بتونن توش مشارکت داشته باشن و نظراتشون رو برای بهتر کردن اون بیان کنن
با سپاس

saeed1234n
شنبه 11 بهمن 1393, 12:40 عصر
با سلام

ظاهرا دوستان تمايل چنداني ندارند و خدا را شكر كاملا به مباحث اكسس اشراف دارند

بهر حال اگه تا چند روز آينده نظر و پيشنهاد ديگري نبود از ميان نظرات فعلي يا چند پرو‍‍‍‍ژه اي كه خودم مد نظر دارم مهمترينش را انتخاب و شروع به طراحي و پياده سازي آن مي نمايم

سعي مي كنم عمومي ترين مباحث را هم شامل باشد حتي اگر بمواردي بر خورديم كه بدان اشراف نداشتم از اساتيد تالار بهره ببريم

و نمونه اي تقريبا جامع را ارائه كنيم .

حتي اساتيد و بزرگواران تالار مي توانند با نقطه نظرات ، انتقادات و پيشنهادات خود ما را در بهبود آن ياري نمايند .

با تشكر نادري.

barrai
دوشنبه 13 بهمن 1393, 07:48 صبح
با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز علی الخصوص جناب استاد نادری

مدتها بود دنبال یادگیری اکسس به صورت پروژه محور بودم تا اینکه این مطلب را خوندم خیلی خوشحال شدم که حضرتعالی می خواید این کار را انجام بدید خدا خیرتون بده
اما ...

در مورد انتخاب پروژه : فرقی نمی کنه چی باشه مهم اینه که تکنیک های مهم توش گنجونده بشه مثلا گزارش گیری که همه جا استفاده میشه و یا مواردی از این دست در ضمن حضرتعالی بازم بیشتر اشراف روی این مسایل دارید راهنمای راه باشید ممنون

MMR_1234
سه شنبه 14 بهمن 1393, 05:33 صبح
با سلام و تشکر
همه دوستان نسبت به شروع کار خوشحال هستند اگر ممکنه زودتر شروع بشه
همچنین اگر در خصوص برنامه حسابداری و انبار باشه برای یک فروشگاه سپاسگذار خواهم بود

azam mohammad
جمعه 17 بهمن 1393, 01:12 صبح
در مورد كد هاي پي اچ پي مطالب زياده اينجا شايد باشن كسايي كه با اين كد ها كار كردن انشالله كمك كنن دوستاني كه با PHP اشنان

saeed1234n
جمعه 17 بهمن 1393, 22:32 عصر
باسلام

دوست عزیز این تالار مختص اکسس می باشد

با تشکر نادری

com12151337
شنبه 18 بهمن 1393, 06:55 صبح
جناب نادری عزیز سلام
بنظر این حقیر اگر با یک برنامه انبارداری که ورود اجناس به انبار و نحوه خروج و محاسبات و نحوه کم کردن از انبار شروع بشه خوبه تا به مرحله حسابدراری انبار داری برسه. میشه از منوها و نحوه استفاده از آنها در برنامه های مختلف انبار داری و غیره آموزش آن در مراحال بعدی باشه . بهر حال شاید کسی آمادگی برای گذاشتن برنامه خود ندارند بنظر میرسه استارت اولیه با جنابعالی باشه بهتره و ادامه دادن آن از طرف دوستان .
امیدوارم موفق باشد
یا علی

saeed1234n
شنبه 18 بهمن 1393, 20:26 عصر
با سلام

با توجه به دلسرد و بی انگیزه شدن اساتید از حضور در تالار اکسس به دلایل عدیده ( علی الخصوص عدم حمایت از سوی مدیر سایت و پرسش سوالات ابتدایی و کلی از سوی کاربران و عدم حمایت و قدر دانی از کسانی که

به پرسش های اشراف داشته و بی دریغ در اختیار پرسش کننده قرار می دهند .)

عدم همراهی و حمایت و شور و شوق نشان دادن کاربران تالار از وجود چنین تاپیکی دور از ذهن نبود و این مسئله را بسیار سخت و طاقت فرسا می کند

علیرغم این مسئله قصد دارم طراحی بانک قرادادها را در قالب تصویری ( فیلم ) با توکل به خداوند شروع کنیم :

ابتدا بحث پیاده سازی الگوریتم و شمای اولیه برنامه خواهد بود که بزودی آنرا قرار می دهم و بدنبال آن وارد مراحل طراحی خواهیم شد.

با تشکر نادری

math24
شنبه 18 بهمن 1393, 23:03 عصر
سلام، ایمیلی برایتان ارسال کردم.:تشویق:

shayegh2010
شنبه 18 بهمن 1393, 23:13 عصر
با سلام

با توجه به دلسرد و بی انگیزه شدن اساتید از حضور در تالار اکسس به دلایل عدیده ( علی الخصوص عدم حمایت از سوی مدیر سایت و پرسش سوالات ابتدایی و کلی از سوی کاربران و عدم حمایت و قدر دانی از کسانی که

به پرسش های اشراف داشته و بی دریغ در اختیار پرسش کننده قرار می دهند .)

عدم همراهی و حمایت و شور و شوق نشان دادن کاربران تالار از وجود چنین تاپیکی دور از ذهن نبود و این مسئله را بسیار سخت و طاقت فرسا می کند

علیرغم این مسئله قصد دارم طراحی بانک قرادادها را در قالب تصویری ( فیلم ) با توکل به خداوند شروع کنیم :

ابتدا بحث پیاده سازی الگوریتم و شمای اولیه برنامه خواهد بود که بزودی آنرا قرار می دهم و بدنبال آن وارد مراحل طراحی خواهیم شد.

با تشکر نادری
باسلام

باتوجه به حرفهایتان میتوان دلیل ناراحتی شما را فهمید اما این دلیل نمیشه که از کارتون منصرف بشید و بنظرم پیشنهاد بابت طراحی نرم افزار خیلی خوب و عالی بود
در ضمن پیشنهاد بابت تهیه فیلم هم عالی هست هرچند بنظرم اون پیشنهاد اولی را اگر در وهله اول انجام بدید باعث جذب کاربران بشود

چون وقتی برنامه را ببینند مشتاق یادگیری میشوند که ایندفعه به سوی فیلمهای آموزشی شما روی می آورند.

باتشکر

aliooali
یک شنبه 19 بهمن 1393, 00:00 صبح
سلام دوست عزیز

اگر امکانش هست یه نرم افزار املاک رو درست کنید

با تشکر

id1385
یک شنبه 19 بهمن 1393, 00:55 صبح
خب برای شروع، فکر کنم بهتره از تایپیک پایین دیدن کنید و برنامه آموزشی رو دانلود کنید:
http://barnamenevis.org/showthread.php?484764-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%84%D9%87-DAO&p=2171508&viewfull=1#post2171508

بهترین روش برای این نوع برنامه ها اینه که فرمها و ماژولها از خود پایگاه داده جدا باشه که در برنامه آموزشی بالا این کار شده
در مورد برنامه های انبارداری و ... هم بهتره تایپیک زیر رو ببینید:
http://barnamenevis.org/showthread.php?221938-%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D B%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84&p=2160842&viewfull=1#post2160842

موفق باشید

com12151337
سه شنبه 21 بهمن 1393, 11:04 صبح
سلام جناب نادری عزیز
بنده از ارسال آن تایپیک قصد جسارت و یا کوچک شمردن زحمات جنابعالی نبوده و نخواهد بود ما از سالها شاهده زحمات جنابعالی بوده و هستیم و کوچکتر از این هستیم که حتی فکر آن را بکنیم بهر حال باز هم پوزش میخوام و از خداوند منان و رحیم میخوام که همیشه موفق و پیروز باشید انشالله
یا علی

math24
سه شنبه 21 بهمن 1393, 12:19 عصر
سلام
در صورت امکان به سوال موجود در لینک زیر پاسخ دهید.
ثبت اتوماتیک شهریه در اکسس(دانلود دیتا بیس) (http://barnamenevis.org/showthread.php?485276-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%B32007)

sg.programmer
سه شنبه 21 بهمن 1393, 17:37 عصر
یه خواهشه دیگه هم داشتم یک فایل نمونه براتون گذاشتم در مورد فرمهای unbound هستش توضیحات داخل نمونه هست خوشحال میشم اونم برام اصلاح کنین
با تشکر

kasi mitoneh komak koneh
manam ehtiaj daram

id1385
سه شنبه 21 بهمن 1393, 18:37 عصر
در مورد ثبت و ویرایش و ... در فرمهای unbound می تونید از این نمونه کمک بگیرید
http://barnamenevis.org/showthread.php?484764-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%84%D9%87-DAO&p=2171508&viewfull=1#post2171508

ho3yn.gh
دوشنبه 27 بهمن 1393, 16:26 عصر
سلام
من یک برنامه دفترچه تلفن برای حدود 150 تا مدرسه در سراسر کشور می خواهم بنویسم . من می خواهم یک راه حلی پیدا کنم که وقتی از ستون استان ها نام یک استان را انتخاب می کنیم خود به خود در ستون بعدی که نام شهر ها است یک فیلتری صورت بگیرد و فقط شهرهایی که در ان استان است ظاهر شود ، نه همه ی شهر ها !

saeed1234n
دوشنبه 27 بهمن 1393, 17:49 عصر
با سلام

اگر در تالار سرچ کنید اینگونه موارد بسیار زیاد است

golbafan
دوشنبه 27 بهمن 1393, 18:05 عصر
با سلام

بهتر دیدم که برای پیشرفت خودم پروژ های مختلفی را به رایگان انجام دهم البته به اندازه توان و تخصصی که کسب کرده ام.

تا با هر نوع پروژه و مشکلات پیش روی آن آشنایی پیدا کنم

پس می توانید از طرق زیر با من در ارتباط باشید :

1- پست خصوصی در تالار
2- با ایمیل : saeed12345n@gmail.com
3- با وایبر : 09303979038

:لبخندساده::لبخندساده::لبخن ساده::لبخندساده:

بنظرم 1000 بگیر تا طرف مقابلت برای کارت ازرش قایل بشه بعد خواستی پسش بده

vhamid
سه شنبه 28 بهمن 1393, 20:37 عصر
سلام وقت بخیر

یه برنامه میخواستم جهت ثبت انجام کارهای روزانه در واحد it ، یعنی کارهایی که در طول روز انجام میدهیم و پیگیری و تعمیرات، رفع خرابی ها و.... در اون ثبت بشه و بتونیم ازش گزارش بگیریم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

sg.programmer
جمعه 01 اسفند 1393, 13:57 عصر
سلام دوستان اگه این برنامه open source هست پطوری نیشه سورس را دید؟

farzadini
شنبه 02 اسفند 1393, 11:58 صبح
سلام. یک جدول دارم شامل شهر و جمعیت. یک فرم می خوام که کاربر بتونه وقتی اجرا شد لیستی از شهرها رو لود کنه درکنارشون یک تکست باکس و یک چک باکس. حالا اگر چک باکس ها تیکشون خورده باشه عدد تکست باکس رو به عدد رکورد جمعیت توی جدول اضافه کنه. ممنونم

MMR_1234
چهارشنبه 06 اسفند 1393, 05:30 صبح
خبری از شروع آموزش نیست

ebi7875
جمعه 08 اسفند 1393, 19:00 عصر
سلام خدمت دوستان واساتید من جهت گزارش گیری و چاپ فرم جهت جمعداری اموال احتیاج به برنامه اکسس داشتم جوری که با جستجوی نام کالا و یا کد اموال و یا نام تحویل گیرنده بتوان لیست کالاهای تحویلی را در قالب یک فرم بتوان چاپ کرد.//

fazl11
یک شنبه 03 خرداد 1394, 18:40 عصر
دوست عزیز saeed1234nبا سلام
ضمن تشکر از فعالیت جنابعالی
اگر ممکنه یه برنامه پرسنلی بنویسید

meysam7972
سه شنبه 05 خرداد 1394, 11:01 صبح
آقا سعید سلام پروژه رو براتون میل کردم خوشحال میشم این مشکل منو حل کنین البته چند تا ایراد دیگه هم دارم که میخواستم بگم ولی یادم نبود شماره تماس منم اینه
09125349518-09366869685 میثم فرجاد

venos.
پنج شنبه 01 مرداد 1394, 08:20 صبح
سلام.ببخشید شما برنامه یک ربات مسیر یاب 13 سنسوره رو میتونین بنویسین؟

ATA_TABRIZ
یک شنبه 04 مرداد 1394, 11:40 صبح
با سلام خدمات دوستان گرامي
در صورت امكان در مورد جمع دو Text Box در (يك فيلد MEMO با فرمت ريچ تكست) كه هر يك از تكستها با هم يك خط فاصله داشته باشند مرا راهنمايي كنيد
با تشكر

moslem68
چهارشنبه 07 مرداد 1394, 09:51 صبح
امکانش هست برنامه صدور فاکتور رو قرار بدهید که کابر قابلیت تنظیم عنوان فاکتور درج شماره تماس و .. رو داشته باشد در نهایت پس از ثبت مشخصات یه خروجی به پرینتر ارسال کنه مثل فرم زیر

http://8pic.ir/images/lzq4snsicdfupah16v26.jpg133683

saeed1234n
چهارشنبه 07 مرداد 1394, 19:28 عصر
با سلام

دوست عزیز شما جداولتون رو ایجاد کنید

و ارسال نمایید تا دوستان طراحی فاکتور را براتون ایجاد نمایند.

ATA_TABRIZ
پنج شنبه 08 مرداد 1394, 08:46 صبح
با سلام خدمات دوستان گرامي
در صورت امكان در مورد جمع دو Text Box در (يك فيلد MEMO با فرمت ريچ تكست) كه هر يك از تكستها با هم يك خط فاصله داشته باشند مرا راهنمايي كنيد
با تشكر

با سلام
آقا كسي در اين مورد اطلاعاتي نداره

barrai
دوشنبه 06 مهر 1394, 07:32 صبح
جناب نادری با سلام

ما همچنان مشتاق و منتظر آموزش مد نظر شما هستیم

haddadi2
یک شنبه 19 مهر 1394, 11:07 صبح
آقا سعید ممنون می شم اگه مشکل من را هم حل کنید
یک کوئری از نوع append دارم که محتویات یک جدول را به جدول دیگری در بانک اطلاعاتی انتقال میده
حالا می خوام با دستورات vba اینکار انجام بشه یعنی از کاربر مسیر جدول مبدأ را سؤال کنه و در جدول موجود انتقال بده با تشکر

ehsanshahi
دوشنبه 20 مهر 1394, 01:12 صبح
سلام دوست عزيز:
من قصد دارم تلفنهاي موجود در جدول تلفنهام رو كه شامل نام - سمت - شركت - تلفن - فاكس و موبايل هست رو به به فايل vcf تبديل كنم. البته نمونه هايي هم موجود است و فايل مربوطه هم را درست مي كند. ولي اگر اطلاعات درج شده كلمات فارسي باشد فايل توليد شده وقتي به گوشي موبايل ايمپورت مي شود حروف فارسي را به شكل علائم نشان مي دهد. اگر انگليسي بنويسيم مشكلي نيست. تا جايي كه ميدانم مربوط به مشكل يونيكد است كه من نتوانستم آن را حل كنم.
منتظر راهنمايي شما هستم
این سوال جاش اینجا نبود ها ...!!!!
این خودش یه تاپیک جدید باید میشد ...با تشکر

MMR_1234
دوشنبه 20 مهر 1394, 05:52 صبح
با سلام به آقای Saeed1234n و دیگردوستان
با توجه به گذشت بیش از یک سال از زمان تولید تاپیک تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفته
تنها به این نکته که قرار یک آموزش به انجام برسه اکتفا شده
ممنون میشم به جای این همه بی راهه به راه اصلی که آموزش هست وارد بشیم و آموزش رو شروع کنیم
با سپاس از همگی

saeed1234n
دوشنبه 20 مهر 1394, 17:10 عصر
با سلام

از اونجا كه اكثر دوستان تالار مقدمات اكسس را بلد هستند آموزش از ابتدا كار صحيح و مناسبي نيست

( البته مشغول ترجمه كتاب جامعه اي در مورد اكسس 2010 هستم كه تقريبا تمامي مباحث رو پوشش مي ده ولي ... )

يك نرم افزار طرح كرده ام به نام دخل و خرج ( يا حساب و كتاب )

http://goo.gl/6FbH0q

در مورد قول آموزشي كه داده بودم ( البته تا اندازه معلومات خودم - اساتيد تالار ببخشند جسارت بنده را )

فكر كنم اين برنامه خوبي باشه براي آموزش

دوستان برنامه را ببينند و هرجا اگر كسي سوالي در اين مورد داشت بفرمايند تا توضيحات لازم را بدهم .

البته اساتيد بزرگوار اگر نقطه نظري داشته باشند كه خيلي خوشحال مي شيم .

قصد طراحي نرم افزار صورتجلسات را دارم اگر كسي مايل بود مي تونيم بصورت تيمي كار كنيم ...

( ايميل :‌saeed12345n@gmail.com , شماره تلگرام : 09212774035 , شماره همراه :‌09193912643 )

mahdi2668
چهارشنبه 13 آبان 1394, 17:36 عصر
با سلام

استاد گرامي يك فايك اكسس 2007 دارم كه در رابطه با سرويس هاي اياب و ذهاب است كه از 2 جدول يك بازپرس و 2 فرم تشكيل شده است.در جدول اول تعدادي مسير تايپ مي شود كه نام مسير كه داده متني است كليد اصلي جدول مي باشد در جدول دوم نام مسير به همراه اطلاعات ديگري حاوي نوع وسيله نقليه و شماره خودرو مي باشد كه اين اطلاعات ممكن است به مرور زمان تغيير كند لطفا راهنمايي بفرمائيد چطور مي شه در فرم دوم كه به بازپرس وصل است براي محاسبه آخرين تاريخي كه براي مسير ثبت شده اطلاعات همون تاريخ در برنامه مد نظر قرار داده بشه.ضمنا اگه بشه با توجه به تاريخ خودروي مربوطه رو بازيابي اطلاعات نمود كمك زيادي به بهتر شدن برنامه ميكنه.لطفا در صورت امكان راهنمايي بفرمائيد . با تشكر

saeed1234n
چهارشنبه 13 آبان 1394, 21:53 عصر
سلام

نمونه ؟

mahdi2668
یک شنبه 24 آبان 1394, 13:09 عصر
سلام

نمونه ؟
با سلام
نمونه به پیوست ارسال می گردد. با تشکر

reza_as
شنبه 03 بهمن 1394, 12:50 عصر
سلام و عرض ادب
ضمن تشکر پیشاپیش .من یک برنامه پرسنلی ساده میخام
واسه مجموعه سپاه.با اکسس باشه خوبه
مشخصات فردی و مشخصات شغلی و تماس ثبت شه
قابلیت ویرایش اضافهکم داشته باشه.امکانش هست؟

amin1136
پنج شنبه 30 فروردین 1397, 09:05 صبح
پروژه ثبت اطلاعات دانشجویان و کارمندان دانشگاه
با سلام و تشکر از فعالیت خیر خواهانه شما.
من قصد دارم یک پایگاه جهت ثبت اطلاعات دانشجویان و کارمندان در جداول جدا و در جدولی دیگر میزان ترافیک اینترنت و نام و پسورد کاربریشونو ثبت کن. البته کارمندان و دانشجویان دارای یک کد و مشخصه جدا از هم باشند.
ممنونو مشم کمک و راهنماییم کنید .
یا علی.

این پروژه نیست. خیلی کار راحتیه. باور کنید میتونید خودتون با یکم سرچ توی اینترنت و پشتکار طراحی کنید. تلاش تلاش تلاش

amin1136
پنج شنبه 30 فروردین 1397, 09:10 صبح
با سلام

از اونجا كه اكثر دوستان تالار مقدمات اكسس را بلد هستند آموزش از ابتدا كار صحيح و مناسبي نيست

( البته مشغول ترجمه كتاب جامعه اي در مورد اكسس 2010 هستم كه تقريبا تمامي مباحث رو پوشش مي ده ولي ... )

يك نرم افزار طرح كرده ام به نام دخل و خرج ( يا حساب و كتاب )

http://goo.gl/6FbH0q

در مورد قول آموزشي كه داده بودم ( البته تا اندازه معلومات خودم - اساتيد تالار ببخشند جسارت بنده را )

فكر كنم اين برنامه خوبي باشه براي آموزش

دوستان برنامه را ببينند و هرجا اگر كسي سوالي در اين مورد داشت بفرمايند تا توضيحات لازم را بدهم .

البته اساتيد بزرگوار اگر نقطه نظري داشته باشند كه خيلي خوشحال مي شيم .

قصد طراحي نرم افزار صورتجلسات را دارم اگر كسي مايل بود مي تونيم بصورت تيمي كار كنيم ...

( ايميل :‌saeed12345n@gmail.com , شماره تلگرام : 09212774035 , شماره همراه :‌09193912643 )

من آمادگی دارم ولی منظورتون رو نفهمیدم . دقیقا پروژه ای که میخاهید انجام بدید رو میشه یکم توضیح بدید؟؟؟