ورود

View Full Version : چطوری میشه فاصله کلیک از محل وقوع تا ابتدای المان رو بدست آورد؟

white tower
شنبه 29 شهریور 1393, 22:02 عصر
فرض کنیم یه تگ p داریم که طولش 400 پیکسله
وسط این المان کلیک می کنیم.چطوری میشه دقیق فهمید که در چه فاصله ای از گوشه سمت چپ بالای المان کلیک شده.می خوام محل دقیق کلیک رو توی المان بدست بیارم.
clientX فاصله کلیک رو از لبه مانیتور نشون میده ظاهرا

2undercover
شنبه 29 شهریور 1393, 22:18 عصر
در لینک زیر کاملا توضیح داده شده که مختصات یک شئ رو چه جوری بدست بیاوریم، بعد هم می تونید مختصات شئ رو از مختصات نقطه کلیک نسبت به window رو کم کنید تا فاصله محل کلیک نسبت به اون شئ رو بدست بیاورید.

http://javascript.info/tutorial/coordinates

2undercover
شنبه 29 شهریور 1393, 22:28 عصر
هم چنین لینک زیر هم هست:

http://stackoverflow.com/questions/2159044/getting-the-x-y-coordinates-of-a-mouse-click-on-an-image-with-jquery?lq=1

دانیال دزفولی
شنبه 29 شهریور 1393, 23:04 عصر
سلام کاربرد این کار چیه؟

white tower
شنبه 29 شهریور 1393, 23:17 عصر
من this.offsetLeft رو می زنم فاصله لبه رو از المان مادرش میده.position : absolute هم کردم بازم فاصله رو نسبت به المان مادرش میده.اینم کد

document.getElementById('os').addEventListener('cl ick', function(event){
alert(event.clientX);
alert(this.offsetLeft);
}, true);
اولین پیام 540 میده دومی 51 :ناراحت:.دومی عمرا درست نیست.المانی که روش مشکل دارم تقریبا وسط صفحه است.فاصله اش از المان مادرش همین قدره

ABZiko
شنبه 29 شهریور 1393, 23:20 عصر
خب یک دونه تگ هستش دیگه، شما در بالا هم خودت گفتی یک تگ p، پس فقط هم همون رو انتخاب می کنه.

white tower
شنبه 29 شهریور 1393, 23:23 عصر
از توی لینک دومی که دادید کد رو کپی کردم درست شد.
مشکل کدی که من نوشتم چیه؟

ABZiko
شنبه 29 شهریور 1393, 23:32 عصر
من لینک رو ندادم، علی جان دادن، در مورد کد شما ، تنها چیزی که الان به ذهنم می رسه اون click هستش که بینش فاصله افتاده،همین!:چشمک:

white tower
یک شنبه 30 شهریور 1393, 13:11 عصر
من لینک رو ندادم، علی جان دادن، در مورد کد شما ، تنها چیزی که الان به ذهنم می رسه اون click هستش که بینش فاصله افتاده،همین!:چشمک:

اون فاصله کد رو کپی کردم خودش افتاده.اتفاقا دیدمش حوصله نداشتم اونم درست کنم.خسته بودم.دیگه اینقدرهام شوت نیستیم دادا :چشمک: