View Full Version : سوال در مورد گزارش stimul
farnoosh66
شنبه 29 شهریور 1393, 22:40 عصر
سلام دوستان
عکس ضمیمه رو ببینید. جدولی که می بینید از یه کوئری از دوتا tableمه، چطوری میتونم کاری کنم که وقتی مثلا یه دانش اموز چندتا نمره از یه درس داره ، دیگه تکرار نشه و باقی نمره ها روبه روی همون درس نوشته بشه
لطفا فقط ایده ندین، چون زیاد به استیمول اشنایی ندارم
با تشکر
123714
fakhravari
یک شنبه 30 شهریور 1393, 09:41 صبح
باید گروه بندی کنید بر اساس نام
farnoosh66
یک شنبه 30 شهریور 1393, 13:36 عصر
دوست عزیز میشه راهنمایی کنید چطوری باید گروه بندی کنم؟؟
من اینجوی می کنم که یه group header میندازم و اونو میزارم رو نام.ولی بازم اونجوری نمیشه.بازم تو چند سطر نشون میده ولی از گروه پایینه فاصله میندازه فقط.در ضمن باید هم بر اساس نام درس هم براساس شماره دانش اموزی گروه بندی کنم دیگه!!
aslan
یک شنبه 30 شهریور 1393, 15:36 عصر
سلام
شاید بتونید با CrossTab درستش کنید .............
باگزارشگیری معمولی در استیمول گزارش مورد نظرتون را شاید نتوان درست کرد مگر اینکه در سطح زبان برنامه نویسی تون و در داخل مثلا دیتاتیبل مشکلتون را حل بکنید و به استیمول بفرستین .
مثلا بعنوان یک راه حل : تعداد ستونهای دیتاتیبل برابر خواهد بود با تعداد ستونهای ثابت ( نام دانش آموز - نام درس و ..... ) باضافه حداکثر تعداد ممکن نمرات یک درس در کل رکوردهاتون ( نمره 1 - نمره 2 - نمره 3 و ..... ) و ..................
موفق باشید
farnoosh66
یک شنبه 30 شهریور 1393, 16:44 عصر
ممنون .cross tab مشکلمو حل کرد
فقط یه سوال دیگه !!!توی عکس ضمیمه بینید.بجای نمره ها خط فاصله میزاره.چیکار باید بکنم خود نمره بزاره توی cell
123742
aslan
یک شنبه 30 شهریور 1393, 16:57 عصر
مطمئنید گزارشی که میخواستین همینی است که با کراس تب ساختین ؟؟؟!!!! ...... ظاهرا با شکلی که در پست اول قرار دادین کلی فرق داره .....!!!!
فکر کنم با کمی کار گزارش خیلی بهتری ( از نظر شکل ) میتونید تهیه کنید ...
بهر حال برای حل مشکلتون فکر کنم در cell مربوطه در کراس تب باید فیلد مربوط به نمرات را قرار بدین و یا از پروپرتی ... تنظیم کنید ... متاسفانه چون رو سیستمم استیمول را فعلا ندارم دقیق تر از این نمیتونم کمکی بکنم ....
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.