ورود

View Full Version : سوال: بالاآوردن وب سایت با زدن localhost (بدون زدن شماره پورت) ؟

aminie
یک شنبه 30 شهریور 1393, 18:20 عصر
سلام وقت بخیر
چه طور میتونم تنظیماتی انجام بدم که به جای localhost:8080 با زدن localhost و بدون پورت صفحه وبم را نشون بده.
پروژم جاواست و وبه.از maven و tomcat هم استفاده کردم.
ممنون

ahmad.mo74
یک شنبه 30 شهریور 1393, 18:23 عصر
سلام،

مگه داریم همچین چیزی؟؟؟ شما تا زمانی که ip valid نداری و لوکال کار میکنی خب باید همینطوری وارد صفحه وبت بشی دیگه!

aminie
یک شنبه 30 شهریور 1393, 18:28 عصر
من ip valid دارم و فایل war پروژم را در سرور قرار داردم اما اونجا هم باید 8080 رو بزنیم مثلا
ip:8080/test
اینجوری میاره اما ما میخواهیم بدون 8080 و بازدن ip بیاره یعنی ip/test

ahmad.mo74
یک شنبه 30 شهریور 1393, 18:45 عصر
آهان فهمیدم، کاری نداره فقط یه عدد باید عوض کنی
توی فولدر تامکت فولدر conf رو باز کن، بعد server.xml
یه تگ هست به اسم Connector، حالا port رو از 8080 به 80 تغییر بده

این کار باعث نمیشه که بدون مشخص کردن پورت وارد صفحه وبت بشی در واقع چون مرورگر ها بای دیفالت از پورت 80 استفاده میکنن و وقتی که پورتی رو براشون مشخص نکنیم میرن سراغ پورت 80
پس وقتی بزنی ip/test یعنی ip:80/test

aminie
دوشنبه 31 شهریور 1393, 08:58 صبح
ممنونم
اما این کار رو هم انجام دادم ، وقتی پورت tomcat 80 میشه اگه tomcat را از پوشه bin اجرا کنم استارت میشه اما در مرورگر managr مربوط به tomcat را نمیاره که war پروژم را deploy کنم.کلا وقتی پورت 80 میشه دیگه tomcat را در مرورگر بالا نمیاره.چه تنظیماتی نیاز داره؟

ahmad.mo74
دوشنبه 31 شهریور 1393, 09:33 صبح
سلام، امکان نداره!!!

123765123766

mysystem
دوشنبه 31 شهریور 1393, 09:49 صبح
ممنونم
اما این کار رو هم انجام دادم ، وقتی پورت tomcat 80 میشه اگه tomcat را از پوشه bin اجرا کنم استارت میشه اما در مرورگر managr مربوط به tomcat را نمیاره که war پروژم را deploy کنم.کلا وقتی پورت 80 میشه دیگه tomcat را در مرورگر بالا نمیاره.چه تنظیماتی نیاز داره؟

این مراحل رو دنبال کن امیدوارم که جواب بگیری:

0- اگه برنامه ای دیگه داری که روی پورت 80 تنظیم شده بایستی اون رو غیرفعال کنی. مثلا یک app. Server یا web server دیگه غیر از tomcat

1- داخل فایل server.xml از پوشه conf , مشخصه port مربوط به المنت Connector رو به 80 تغییر بده.(توجه داشته باش که port مربوط به http رو عوض کنی نه پروتکل های دیگه)

2- برای دسترسی به پنل مدیریت هاست(از جمله deploy کردن) بایستی تو فایل tomcat-user.xml کاربری با مجوزهای مربوطه تعریف کنی. یه نمونه تعریف کاربر با مجوز بصورت زیر هست:

<tomcat-users>
<user username="root" password="root" roles="admin-gui,manager-gui,manager-status,manager-script,manager-jmx"/>
</tomcat-users>

3- برای deploy کردن پروژه میتونی بصورت دستی این کار رو انجام بدی. بدین صورت که همون فایل war رو از حالت فشرده خارج کن(با برنامه winrar) و محتویاتش رو داخل یه پوشه بنداز (البته اسم پوشه دیگه بستگی به خودت و برنامت داره!) , سپس اون رو تو این مسیر \tomcat-x.x.xx\webapps\... کپی کن. آخر سر هم tomcat رو start کن.

aminie
دوشنبه 31 شهریور 1393, 10:16 صبح
این مراحل رو دنبال کن امیدوارم که جواب بگیری:

0- اگه برنامه ای دیگه داری که روی پورت 80 تنظیم شده بایستی اون رو غیرفعال کنی. مثلا یک app. Server یا web server دیگه غیر از tomcat

1- داخل فایل server.xml از پوشه conf , مشخصه port مربوط به المنت Connector رو به 80 تغییر بده.(توجه داشته باش که port مربوط به http رو عوض کنی نه پروتکل های دیگه)

2- برای دسترسی به پنل مدیریت هاست(از جمله deploy کردن) بایستی تو فایل tomcat-user.xml کاربری با مجوزهای مربوطه تعریف کنی. یه نمونه تعریف کاربر با مجوز بصورت زیر هست:

<tomcat-users>
<user username="root" password="root" roles="admin-gui,manager-gui,manager-status,manager-script,manager-jmx"/>
</tomcat-users>

3- برای deploy کردن پروژه میتونی بصورت دستی این کار رو انجام بدی. بدین صورت که همون فایل war رو از حالت فشرده خارج کن(با برنامه winrar) و محتویاتش رو داخل یه پوشه بنداز (البته اسم پوشه دیگه بستگی به خودت و برنامت داره!) , سپس اون رو تو این مسیر \tomcat-x.x.xx\webapps\... کپی کن. آخر سر هم tomcat رو start کن.

ممنون از راهنماییتون.
ی سوال
ما روی سرورمون (vps)، یک سایت دیگه (دامین متفاوت) داریم که از پورت 80 استفاده میکنه.اون رو نمیتونیم برداریم.حالا میشه کاری کرد که هر 2 سایت از پورت 80 استفاده کنن؟

mysystem
دوشنبه 31 شهریور 1393, 10:34 صبح
تا جایی که اطلاع دارم دو تا Application Server یا Web Server همزمان نمی تونن با هم روی یک سیستم و با یک پورت مشترک(مثلا 80) کار کنن.
اگه منظورتون این باشه "حالا میشه کاری کرد که هر 2 سایت از پورت 80 استفاده کنن؟" , بله یک یا چند وب سایت میتونن همزمان روی یک Application Server یا Web Server میزبانی بشن.

بعنوان مثال Apache Tomcat و Glassfish (و یا WebLogic , JBoss ,...) همزمان نمی تونن با هم روی یک سیستم و با یک پورت مشترک(مثلا برای Http Protocol) کار کنن.