ciph3r
دوشنبه 31 شهریور 1393, 17:13 عصر
سلام دوستان
بنده سوالی رو خدمتتون داشتم !
من می خواهم برنامه ای بنویسم که مرتب با یوزر نیم و پسورد های مختلف به سی پنل لاگین کنه و اگر یوزر نیم و پسورد درست را به کاربر نشون بده !
حالا برای این کار من از QNetworkAccessmanager استفاده کردم ! (بماند که بعد از کلی تحقیق در مورد سی پنل به این نتیجه رسیدم که لاگینش مثل Authentication می باشد)
حالا بنده آمدم URL را تعریف کردم و به QNetworkrequest دادم و طبق معمول از متد GET با manager برابر با QNetworkReply قرار دادم ، به صورت زیر
QNetworkRequest request(url);
reply = manage->get(request);
حالا برای اینکه به Basic Auth بگم که یوزر نیم و پسوردم چیه از این کد استفاده کردم :
QString concatenated = "username:password";
QByteArray data = concatenated.toLocal8Bit().toBase64();
QString headerData = "Basic " + data;
request.setRawHeader("Authorization", headerData.toLocal8Bit());
و در نهایت شیء Manager را با تابع زیر سیگنا اسلات کردم :
void MainWindow::finished ( QNetworkReply * reply )
حالا مت توسط رسپانس کد که برام برمیگردونه میتونم بفهمم که آیا لاگین درست بوده یا خیر ولی نمیتونم بفهمم که کدام یوزر نیم و پسورد لاگین درست رو انجام داده !
حالا می خوام از شما و تجربیاتتون کمک بگیرم که آیا روش بهتری هست و اگر نیست این روش بالا را چیکار کنم ؟
بنده سوالی رو خدمتتون داشتم !
من می خواهم برنامه ای بنویسم که مرتب با یوزر نیم و پسورد های مختلف به سی پنل لاگین کنه و اگر یوزر نیم و پسورد درست را به کاربر نشون بده !
حالا برای این کار من از QNetworkAccessmanager استفاده کردم ! (بماند که بعد از کلی تحقیق در مورد سی پنل به این نتیجه رسیدم که لاگینش مثل Authentication می باشد)
حالا بنده آمدم URL را تعریف کردم و به QNetworkrequest دادم و طبق معمول از متد GET با manager برابر با QNetworkReply قرار دادم ، به صورت زیر
QNetworkRequest request(url);
reply = manage->get(request);
حالا برای اینکه به Basic Auth بگم که یوزر نیم و پسوردم چیه از این کد استفاده کردم :
QString concatenated = "username:password";
QByteArray data = concatenated.toLocal8Bit().toBase64();
QString headerData = "Basic " + data;
request.setRawHeader("Authorization", headerData.toLocal8Bit());
و در نهایت شیء Manager را با تابع زیر سیگنا اسلات کردم :
void MainWindow::finished ( QNetworkReply * reply )
حالا مت توسط رسپانس کد که برام برمیگردونه میتونم بفهمم که آیا لاگین درست بوده یا خیر ولی نمیتونم بفهمم که کدام یوزر نیم و پسورد لاگین درست رو انجام داده !
حالا می خوام از شما و تجربیاتتون کمک بگیرم که آیا روش بهتری هست و اگر نیست این روش بالا را چیکار کنم ؟